The City Escape Nijmegen

Provincie Gelderland | Regio Nijmegen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
The City Escape Nijmegen

Jozef Israëlsstraat 29, 6511dw, Nijmegen

Beschikbare escape rooms bij The City Escape Nijmegen

Escape room The City Escape

Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: City Escape Game

In Nijmegen gaan jullie proberen jullie voetjes droog te houden. Deze stad aan de Waal heeft namelijk een haat/liefdeverhouding met het water. Het is 1809 als het water naar beangstigende hoogtes stijgt. Jullie ontvangen post van jullie penvriend uit Duitsland die jullie de instructies geeft voor het bouwen van jullie boot. Onderweg gaan jullie de challenges aan om onderdelen van jullie boot te bemachtigen. Hierin leren jullie de bekendste Nijmegenaren en komen jullie voor een aantal lastige dilemma’s te staan. Redden jullie de inwoners van Nijmegen van de watersnoodramp & worden jullie de helden van de stad?

Informatie over The City Escape Nijmegen

De makers zijn The City Escape begonnen omdat ze een city tour misten met originele puzzels & een uniek verhaal over de historie van de stad. De interactiviteit van de tour onderscheid The City Escape van andere escape rooms en tours. Zo moet je allerlei elementen uit de stad gebruiken om de puzzels en raadsels te kunnen ontrafelen. Geen saaie meerkeuzevragen dus, maar écht originele raadsels die helemaal afgesteld zijn op de stad.

Bovendien is The City Escape er voor iedereen: van ervaren puzzelaars tot cultuursnuivers. Op elk moment van de tour heb je de mogelijkheid tot het krijgen van hints, waardoor je altijd door kan naar het volgende punt. Daarnaast vertelt The City Escape een uniek verhaal (met leuke feitjes over de stad) waardoor je helemaal wordt meegezogen in het avontuur. Toe aan een pauze onderweg? Er is een pauzeknop, waar jullie verschillende leuke coupons vinden voor een lekker hapje of drankje! Zo wordt het écht een dagje uit.

Afstand
In 1,5 tot 2,5 uur ontdek je de stad met The City Escape. Hierin leg je een afstand af van ongeveer 3 km, met daarin natuurlijk uitdagende raadsels, een verhaal over de stad & leuke feitjes.

Prijzen
The City Escape is te spelen voor 29,95 per groepje (2-4 personen). Houd hun site in de gaten voor aanbiedingen!

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest