The Escape Artist Amsterdam

Rozengracht 72h, 1016 NE, Amsterdam

Provincie Noord-Holland | Regio Amsterdam, Zaandam

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
The Escape Artist Amsterdam

Rozengracht 72h, 1016 NE, Amsterdam

Beschikbare escape rooms bij The Escape Artist Amsterdam

Escape room The Asylum

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Mysterie

Het verhaal van Amy die haar hele familie verloor na een tragische brand. Iedereen gaf Amy de schuld en ze kwam terecht in onze Asylum. Maar was zij echt de schuldige? Dingen zijn niet altijd zoals ze lijken…

Escape room The Apple of My Eye

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Film

Er gaan al jaren geruchten rond dat Alfred Hitchcock zijn actrices mentaal misbruikt heeft tijdens de opnames van zijn legendarische films. Er wordt onder andere gezegd dat hij ze dagenlang op donkere kamers opsloot, hun geen contact met de buitenwereld liet hebben en ze ook wel eens liet uithongeren…. Is er hier iets van waar? Volg zijn muse actrice op de filmset van zijn nieuwste kaskraker! Misschien kan ze je hulp wel gebruiken…

Informatie over The Escape Artist Amsterdam

In 2017 opende The Escape Artist haar deuren met 2 spannende escaperooms van Amsterdam. Door het creatieve brein en de filmgeleerdheid van de eigenaar kwamen deze 2 escaperooms tot stand. Originaliteit, uitdaging en spanning stonden tijdens de ontwikkeling van de kamers hoog in het vaandel. Mede door de beangstigende licht en geluidseffecten als mede special effects hebben hun ruimtes een zeer hoog verrassingsgehalte, hetgeen beaamd kan worden door de vele klanten die zij tot op heden hebben mogen ontvangen.

Locatie:
Gelegen in het hart van de hoofdstad aan de Rozengracht bevind zich The Escape Artist. Op loopafstand van vele toeristische trekpleisters zoals, het Anne Frank Huis, De Westerkerk, de Dam, De Kalverstraat en de Amsterdamse grachten.
Met het openbaar vervoer is The Escape Artist eenvoudig te bereiken vanaf het Museumplein, Het Rijksmusuem, Leidseplein, Rembrandtplein en Centraal Station. Naast deze escape room bevinden zich op de Rozengracht veel eet-en-uitgaansgelegenheden. Ook de shoppers onder ons kunnen hun hart ophalen gezien de nabijheid van de 9 Straatjes.

Prijzen:
€100

 

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest