Escape Rooms Nederland logo
The Escape Hunt Experience Eindhoven

Nijverheidsweg 6, 5627 BT Eindhoven, Nederland

Beschikbare escape rooms bij The Escape Hunt Experience Eindhoven

Escape room The Scientist

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 5 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 10 spelers
Open sinds: september 2015
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Battle

In deze kamer reis je in een tijdmachine om een verloren artefact te vinden en mee te nemen naar het heden. Het artefact is ontzettend belangrijk, want het zou vele onbeantwoorde vragen in de wetenschap kunnen beantwoorden. Vragen van bijvoorbeeld Newton en Einstein. De tijd die je daarvoor krijgt, is wel erg krap. Je moet binnen 60 minuten weer ontsnapt zijn. Lukt dit niet? Dan zal je voor altijd vastzitten in het verleden. Werk samen om op tijd de kamer te verlaten!

Je speelt dit spel in je eentje of met een groep van maximaal 5 personen per kamer. Van deze kamer bestaat een exacte kopie, er zijn dus 2 kamers met dit verhaal. Hierdoor kunnen grotere groepen tot 30 personen tegelijk spelen in deze 2 en de andere 4 kamers. Ideaal voor vriendengroepen of bedrijfsuitjes. Zoek het artefact en vind de tijdmachine terug!

Escape room Rebellion over the internet

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 5 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 10 spelers
Open sinds: maart 2018
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Battle

Het is het jaar 2050. Jij en je vrienden zijn lid van ‘Phoenix’, een organisatie van rebellen, die zich wijden aan het uitroeien van het Internet om zo de mensheid te bevrijden. Ga terug naar het verleden en probeer de nodige hardware te vinden en de vrijheid en privacy te herstellen. Anders zal de mensheid voor eeuwig gevangen zijn.. ‘Rebellion over the Internet’ bevat het nieuwste van het nieuwste en zit vol technische snufjes!

Escape room 27 Club

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 5 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 10 spelers
Open sinds: september 2015
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Battle

De 27 club is een groep artiesten die allemaal op dezelfde leeftijd stierven: 27 jaar. Hun dood is nog steeds een mysterie en een voedingsbodem voor complottheorieën. Rocksterren als Amy Winehouse, Kurt Cobain (zanger van Nirvana) en Jimmy Hendrix zijn bekend lid van deze geheimzinnige groep. In deze kamer zal je meer te weten komen over deze invloedrijke artiesten en vooral: hoe zij aan hun eind zijn gekomen.

Je kunt dit spel in je eentje spelen, al wordt dit niet aangeraden. Maximaal 5 spelers kunnen tegelijkertijd in deze kamer terecht. Grotere groep dan 5 personen? Dan bestaat er de mogelijkheid om in de exacte kopie van ‘27 club’ te spelen. Hierdoor is een competitie tussen 2 teams mogelijk. Erg geschikt voor bedrijfsuitjes en vrienden/collega’s/families. Kom achter de waarheid over de dood van deze bijzondere groep muzikanten!

Informatie over The Escape Hunt Experience Eindhoven

Sinds 1 september dit jaar heeft Eindhoven een escape room erbij. Escape room ‘The Escape Hunt Experience’ opende op die datum haar deuren. The Escape Hunt Experience Eindhoven is onderdeel van een grote escape room keten: ‘The Escape Hunt Experience’. Deze organisatie heeft escape rooms in meer dan 10 verschillende landen en in Nederland ook nog een vestiging in Groningen. Maar liefst 6 kamers en 3 verschillende thema’s telt deze escape room. Duik bijvoorbeeld in de onbeantwoorde vragen van de wetenschap of ontdek meer over een legendarische groep muzikanten. Ga je de uitdaging aan? Boek dan snel bij The Escape Hunt Experience Eindhoven!

The Escape Hunt Experience Eindhoven bevindt zich aan Nijverheidsweg 6 in Eindhoven. Reizen met het openbaar vervoer? Neem dan op station Eindhoven stadsbus 1 richting Achtse Barrier. Stap uit bij halte Cahorslaan. Vanaf daar is het 3 minuten lopen naar de escape room. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Je kunt in deze escape room in je eentje spelen. Aangeraden wordt om toch in teams van 4/5 personen te spelen. Het maximale aantal personen per spel per kamer is 5. Hoe meer mensen meespelen, hoe lager de prijs per persoon. Zo betaal je voor een team van 2 personen per persoon €29,50 en voor een team van 5 personen per persoon €20,-. The Escape Hunt Experience Eindhoven is 7 dagen per week geopend van 14:00 uur tot 21:30 uur. Het laatste spel start om 20:30 uur. Kies 1 van de 3 kamers en speel het spel!

The Escape Hunt Experience Eindhoven Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over The Escape Hunt Experience Eindhoven? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

1

Meegedaan met het vrijdag middag raadsel maar ipv de beloofde ‘escape room’ enkel korting voor 1 persoon voor een escaperoom, oftewel als je met bijvoorbeeld 2 personen gaat moet je gewoon 1 persoon betalen, erg misleidend dus voor mij een dikke duim omlaag.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
29 juli 2018 Sander  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
8

Voor een paar mensen in onze groep was dit de eerste escape room, anderen hadden dit vaker gedaan. Wij waren met 5. De entree van Escape Hunt en de kamer zien er heel mooi uit en de ontvangst was heel erg vriendelijk. De puzzels in The Scientist kamer hebben een goede moeilijkheidsgraad maar er zouden er meer mogen zijn zodat iedereen wat te doen heeft.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
1 april 2018 Ben Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Wauw! Voor de eerste keer zo’n leuke ervaring dat we er meteen twee hebben gedaan!
Vooral de 27club (gehaald) is door het in elkaar over gaan van de puzzels erg leuk! Ook de scientist (net niet gehaald) was leuk, maar bestaat uit meer op zichzelf staande onderdelen. Je wordt daardoor minder meegezogen in het verhaal.
Gastvrouw Kelsey was super enthousiast! We komen zeker nog terug voor de derde!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juni 2017 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

Super vet! Past zeker in mijn top 10! Terug naar mijn kindertijd en opgroeien. Door middel van uitdagende puzzels en raadsels steeds meer ontdekken.
Super leuke medewerkers die zorgen voor een echte beleving.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 maart 2017 Mone Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Leuk ontworpen en uitbedachte kamers. Puzzels zijn ook echt complimenterend aan het thema. Waar dan ook alle 3 de thema’s los opzich ook echt leuk zijn bedacht en ingericht. Echt een aanrader als je graag naar Escape Room’s gaat. Personeel super vriendelijk en beleefd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 november 2016 Dieno Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
3

Wij hadden de kamer The Scientist maar de aanwijzingen in de kamer waren nogal summier. Ook miste de kamer echt sfeer en als je de paar hints in de kamer niet snapte dan kon je eigenlijk niets anders dan een hint vragen. Ik miste echt het puzzelen en op onderzoek uit gaan. Ik zou deze kamer niet aanbevelen.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
24 november 2016 Johannes Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Gister ging ik samen met 2 vriendinnen naar de escape room. Dit was voor mij een eerste ervaring met een escaperoom. Ik wist ook niet wat ik moest verwachten. Het gebouw is gelegen in een industrieterrein. Eenmaal binnen was de sfeer helemaal omgeslagen. Het was erg leuk ingericht en ik kwam al een beetje in de detective sfeer.
Eerst heb ik de club 27 room gedaan. Hier konden we goed inkomen en waren we nog net voor tijd de kamer uit. Het is erg leuk hoe het in elkaar zit. Daarna hebben we the cosmology of life. Hier liepen we vaker vast maar waren net op het nippertje eruit gekomen.
Ik vond het een super toffe ervaring en raad het mensen zeker aan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 november 2016 Dewi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Voor de tweede keer al bij Escape Hunt, niet voor niks dat we al een tweede keer terug zijn gekomen! De eerste kamer vorige keer ( The Cosmology of Life) was voor een beginner goed te doen. Nu dus een leveltje hoger; The Scientist. Bij deze is enige wetenschappelijke kennis wel handig. Zat erg goed in elkaar, helaas te goed voor ons maar de ervaring was top van het binnenkomst tot vertrek; Gratis koffietje van te voren, rustige uitleg, geen gehaast vanuit personeel, uitleg na het behalen/niet behalen van de kamer, foto erbij, oftewel complete activiteit!

Tip voor escape hunt; Er zijn meerdere codes in de kamers die geen functie hebben, dit is verwarrend en brengt deelnemers mogelijk op een dood spoor.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
31 oktober 2016 stefi Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wij hadden afgelopen vrijdag een teamuitje met onze afdeling Acceptatie van VCN in Nuenen. Waren met 18 man/vrouw en hadden voordat wij aan ddeze uitdaging begonnen, eerst een heerlijk buffet bij De Schatkamer in Acht, dat is een arrangement die je samen met The Escape Hunt kunt regelen. SUPER!!! Bij The Escape Hunt werden we daarna hartelijk ontvangen. Wij hadden gekozen voor de thema’s: The Scientist en The Cosmology of Life. Na wat hints en onze ratelende hersenen lukte het geen van de vier teams om uit de kamers te komen. Wow, wist niet dat een uur zo snel voorbij kon gaan. Daarna nog heerlijke hapjes (verzorgd door de Schatkamer) en drankjes. Het was erg goed geregeld en zeker een aanrader!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober 2016 Jolanda Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
7

Leuke kamer om als nieuweling kennis te maken met het fenomeen ‘escape rooms’. Helaas voor ons was hij vrij makkelijk en stonden we binnen no time weer buiten. Gelukkig hebben ze nog twee kamers die wat moeilijker zullen zijn, wij komen zeker terug!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 september 2016 Louella de Jager Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

De kamer is heel leuk in elkaar gezet, personeel is vriendelijk en de locatie is uitstekend. Alleen iets te makkelijk voor mijn vriendin en mij, stonden binnen een half uur al buiten, maar wij hebben wel al veel Escape-rooms gespeeld. Voor de beginnende Escapers is dit de ideale kamer! Wij komen zeker nog eens terug voor de andere 2 kamers! 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
16 september 2016 Jim Slenter Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Zeer vriendelijke ontvangst. We kregen duidelijke uitleg vooraf. De opdrachten die we moesten doen waren leuk en voor ieder wat wils.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 september 2016 Monique Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Met vrienden die nog nooit een escape room hadden gedaan gingen we voor de 27 club. Hier zijn we met nog een ruime 15 minuten op de teller uit ontsnapt. Leuk thema en de puzzels zijn goed te doen. Het smaakte naar meer, want nadat we weg zijn gegaan stonden we 10 minuten later weer op de stoep om toch ook maar The cosmology of life te spelen. Deze was wat moeilijker, waardoor we jammergenoeg niet binnen de tijd ontsnapten.
De muziek in beide kamers was erg toepasselijk en droeg bij aan de sfeer.
En erg vriendelijk personeel 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 augustus 2016 Melissa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Tijdje terug the Scientist geprobeerd….niet echt ons ding iets te moeilijk voor ons clubje haha maar vorig weekend met mijn collega’s weer terug geweest voor de 27 club en ja hoor, ontsnapt! 7 minuten over. Deze kamer vond ik erg leuk (het helpt natuurlijk dat we het nu wel gehaald hadden) de opbouw van de ruimte was grappig en puzzels waren leuk maar zonder hints zaten we er nu misschien nog… 😉

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juli 2016 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Cosmology & Scientist
Zien er gelikt uit en zijn thematisch erg goed, maar zijn zonder hints niet op te lossen!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
4 juli 2016 Sander Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

We hebben op een dag 2 escaperooms gedaan bij ‘The Escape Hunt’. We zijn begonnen met ‘The 27 club’ omdat deze een hoger slagingspercentage had. Een erg leuke opmaak en een erg leuk thema. Gelukkig met 1 hint ontsnapt aan de dood! Hierna ‘the Cosmology Of Life’ gespeeld. Ook deze kamer was leuk ingericht, maar wel een wat lastiger thema. Ook hier mer 2 hints ontsnapt! Er hing bij binnenkomst al een erg leuke sfeer en vriendelijk personeel. Dus een super ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 juli 2016 Evelyn Sools Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Wij waren met een groepje van 4, dat is prima voor in 1 kamer.
We hebben het gehaald en naar ons zin gehad.
We vonden het wel jammer, dat de kamer, 4 grote puzzels hadden en minder kleine. Maar ook dit is juist een grotere uitdaging.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 juni 2016 laura Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
6

Wij hebben de Escape Hunt bezocht met collega’s. Ik zelf zat in The Scientist kamer waar we helaas niet uit zijn gekomen. Pittige kamer met een leuk verhaal dat allemaal goed op elkaar aansluit. Wat ik jammer vind is dat alle puzzels, sommen etc één voor één uitgevoerd moeten worden. Je kunt niet alvast verder met het volgende waardoor je soms staat te wachten met 2 mensen als de andere bezig zijn met een puzzel. Het is echt ruimte voor ruimte. Dit vond ik bij andere kamers beter. Contact en ontvangst is super. Andere collega’s speelde The 27 Club tegen elkaar. Leuk dat je die strijd met elkaar ook kunt aangaan. Dat vind ik erg leuk van de Escape Hunt

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
27 mei 2016 Regi Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Hele goede doordachte kamers! vandaag voor de 2e keer bij de escape hunt geweest en helaas niet gelukt om te ontsnappen. Desondanks weer een hele leuke ervaring rijker!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 april 2016 Jasmin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Dit was de eerste keer dat ik een escape room heb bezocht en het was een superleuke ervaring. Vriendelijke ontvangst en personeel is erg aardig. De escape room is een uitdaging met veel verrassingen. Wij hebben 27 club gespeeld, het thema is erg goed ingekleed, en de puzzels zijn supergoed gemaakt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 april 2016 Duyen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Het was voor het eerst dat ik een escape room ging doen, en ik ga het zeker nog een keer doen! Personeel was aardig en behulpzaam en de kamer was goed verzorgd. De puzzels waren niet makkelijk maar zeker ook niet te moeilijk. Een aanrader dus!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2016 Rianne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

De espcape room is super leuk om met vrienden, familie of collega’s te doen! Het personeel is heel behulpzaam, de sfeer zat er goed in en de kamers zijn erg uitdagend. Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
13 april 2016 Sandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wij deden the cosmology of life en ik vond het een heel goed verhaal. Je werd er echt ingezogen en wilde heel graag binnen de tijd alles oplossen. De puzzels waren ook goed te doen, behalve de laatste. Een erg leuke ervaring gehad.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 april 2016 Lieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super leuke ervaring! Leuke puzzels, mooie kamers, goede uitdagingen en behulpzaam gezellig personeel. (: Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2016 Sanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Met 12 personen 2 verschillende kamers gedaan. Geen van allen hebben het gehaald dus het was uitdagend genoeg. Erg leuk opgezet, alhoewel ik geen vergelijking kan doen met andere escapes. Helaas was er enige slijtage aan enkele van de puzzels waardoor ze niet allemaal even goed op te lossen waren. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader. Eigenaar was erg flexibel in het meedenken, zeer klantvriendelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
7 april 2016 Marijn Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Escape Hunt is een ontzettend leuke activiteit om met vrienden of familie te doen. Spannende kamers die je echt aan het denken zetten en aanwijzingen waarmee je zelf verbanden moet gaan leggen. Ik raad het iedereen aan om het een keer te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2016 Kas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Een geweldige ervaring bij Escape Hunt Experience! Een heel leuk uitje om met je familie, vrienden of werk te doen. Hele goede service van het personeel! Zal het iedereen aanraden!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2016 Manon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Super leuk en uitdagend om te doen met collega’s of werk. Niet te makkelijk, erg klantvriendelijke werknemers en een hele leuke tijd gehad hier! Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2016 Thomas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Escape Hunt een leuke activiteit met vrienden of familie! Kamers met spannende en leuke verhalen waar je zelf uit moet komen! Zeer vriendelijk personeel en mooie inrichting. Een ervaring die ik iedereen aanraad zelf uit te proberen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2016 Paula Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Bij Escape Hunt hadden ze drie verschillende kamers, allemaal met eigen thema’s en verschillende niveaus aan puzzels. Ze zijn allemaal wel erg uitdagend, maar het lukte uiteindelijk wel, wat het spannend houdt of je het wel in de tijd gaat halen of niet. Verder was het ook leuk dat ze elke kamer twee keer hadden, waardoor we met twee groepen tegelijk dezelfde kamer konden doen, om te kijken wie het snelst was.

De service was ook perfect, lekker wat te drinken vooraf en naderhand, en goede hints als je ergens niet uitkomt, die toch niet te veel weggeven. Verder ziet alles in het pand er mooi en modern uit, met een comfortabele wachtruimte met een hoop stoelen, waar we naderhand natuurlijk een foto mochten maken met de detective uniforms.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2016 Mathijs Stertefeld Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Goed vormgegeven ruimtes (niet alleen de escape-rooms zelf, ook de ontvangst etc.), leuke thema’s, toffe, ingewikkelde, puzzels en een goede ontvangst 🙂

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
3 januari 2016 Robin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Escape Hunt Eindhoven was een geweldige ervaring. Het personeel was heel aardig en behulpzaam. De verschillende kamers waren allemaal een hele andere leuke ervaring! Leuk uitje voor met familie of vrienden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 januari 2016 Nino Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Al bij binnenkomst word je verrast door de bijzonder sfeervolle aankleding. Het vriendelijke personeel zorgt dat je je welkom voelt. Wij speelden eerst 27 Club en daarna Cosmology of Life. Beide rooms bestaan uit meerdere kamers waardoor je telkens het gevoel hebt een stapje dichterbij te komen. De puzzels zijn écht wel een uitdaging; je bent er zo 1-2-3 nog niet uit! Kortom: een hele leuke ervaring in kamers die met oog voor detail zijn ingericht!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2015 Bea Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Bij de Escape Hunt Experience in Eindhoven hebben wij 2 rooms gespeeld, de “27 club” room en de “Cosmology of life” room. Aan de ruimtes is gelijk te zien dat er qua uiterlijk veel tijd en werk in is gestoken. Gedurende het spel kom je er ook achter dat ruimtes technisch gezien ook heel sterk zijn ingedeeld. In moment van wanhoop konden we gelukkig beroep doen op een subtiele hint die we van de spelleiding kregen, zodat we al met al toch twee heel scherpe tijden neer hebben kunnen zetten.
Beide kamers waren erg leuk en uitdagend om te spelen, maar verschilden toch enorm van elkaar. In onze beleving was de “27 club” makkelijker dan “Cosmology of life”. Voor degenen die nieuw zijn met het concept kan ik dus de “27 club” room in het bijzonder aanraden.
Verder zijn we heel vriendelijk ontvangen door het personeel en hebben we er een mooie avond van kunnen maken! The Escape Hunt Experience Eindhoven kan ik iedereen aanraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2015 Frank Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Ik zou deze escape-room aan iedereen aanraden, het personeel is vriendelijk, de sfeer is erg gemoedelijk. En natuurlijk erg leuke kamers om te spelen! We waren met 6 personen en het leuke was dat er twee identieke kamers waren van elke “room” zo konden we 3 tegen 3 strijden!
Het was een grote uitdaging, maar niet té lastig. Naar mijn mening was het perfect zo!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2015 charlie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

We hebben met 2x 3 personen tegelijkertijd de ’27 club’ gedaan, omdat er van elke room twee zijn. Dit voegde extra spanning toe, omdat er ook nog een extra wedstrijdelement bij komt. Om revanche te nemen hebben we erna ook nog de ‘cosmology of life’ gespeeld, en bij beide rooms valt de professionaliteit en inventiviteit echt op. Er is duidelijk goed nagedacht over iedere hint en iedere puzzel, wat het niet te makkelijk maakt, maar ook niet onmogelijk. Ik vond het zelf erg fijn dat de muziek niet opfokkend was, en dat er geen piepende of tikkende klok was (in een vorige escaperoom was dit erg irritant). Verder was de aankleding erg sfeervol en werden we heel erg gastvrij ontvangen, een aanrader voor iedereen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 december 2015 Teun Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We werden leuk ontvangen in een mooie ruimte! Eerst een kop koffie en erna spelen. Kamers zitten top in elkaar! uitdagend maar niet te moeilijk! aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2015 Paul Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

We hebben een top avond gehad bij The Escape Hunt Experience Eindhoven. We werden leuk ontvangen door vriendelijk en enthousiast personeel. Vervolgens hebben we ’27 club’ en ‘Cosmology of life’ gespeeld in 2 teams van elk 3 personen. The Escape Hunt Expercience Eindhoven heeft van elk thema twee identieke kamers, waardoor de teams tegen elkaar konden spelen voor de beste tijd. Na afloop hebben we er, onder genot van een kop koffie, enthousiast onze ervaringen gedeeld met het andere team en vice versa. Bedankt voor de leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2015 Jasper Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Bij binnenkomst waren wij al helemaal verrast door de inrichting van de ontvangsthal. We hebben deze dag 2 rooms gespeeld, de 27-club room en de Cosmology room. Omdat onze groep uit 6 personen bestond hebben we 3 tegen 3 gespeeld. Dit kan bij Escape Hunt heel gemakkelijk omdat de kamers dubbel uitgevoerd zijn.
De puzzels zijn goed uitgedacht en leuk om op te lossen.

Al met al hebben we een super ervaring gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2015 Teun Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Met een paar vrienden zijn we naar de Escape Hunt geweest. Omdat wij met een grotere groep waren had het personeel geadviseerd ons op te splitsen in 2 groepen. Doordat de Escape Hunt in Eindhoven van elke soort kamer, 2 kamers heeft, konden wij tegelijkertijd een kamer spelen. Dit was echt super!
De raadsels die je moet oplossen in de kamers zijn goed doordacht, je moet goed nadenken, maar ze zijn zeker wel oplosbaar. Dit en de spanning van de tijd die je hebt maakt dit alles een super ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2015 Michelle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Top locatie! Mooi ingericht en leuk ontvangst met een lekkere kop koffie! Mooi aangekleed! Kamers waren top, pittig maar niet te lastig! een aanrader voor iedereen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 december 2015 Paul Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

“TOP EXPERIENCE”

Wij hadden geen idee wat ons te wachten stond.
En wij werden dan ook compleet verrast door de professionele aanpak, spannende ambiance, uitdagende speelkamers en perfecte uitleg en gastvrijheid van spelleidster Kelsey.
Jong of oud, familie, vriendenclubje of collega’s : voor ieder wat wils en een echte aanrader.

Piet en Marion

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 december 2015 Piet en Marion Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Wij (50-plussers) waren er met onze vrienden (van dezelfde leeftijd) en onze kinderen. Omdat er 3 x 2 identieke kamers waren, konden we “Oud(er)” tegen “jong(er)” spelen, wat het súper spannend maakte. Ik ga natuurlijk niet verklappen wie er gewonnen heeft, maar we besloten om ná het eerste spel, meteen maar revanche te nemen in een wat ingewikkeldere kamer! Ontvangst door spontane leuke begeleiding, ambiance in Sherlock Holmes stijl is zeer uitnodigend om het spel te spelen en nog lekker wat gedronken na afloop. Kortom het was een bijzonder leuke ervaring… Chapeau Escape Hunt en bedankt voor de goede zorgen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 december 2015 Pascale Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
8

Een erg leuke sfeer bij binnenkomst dat meteen zorgt voor een warm welkom.
De “27 club” was een leuke kamer om te spelen, en ook erg passend bij de gemiddelde groep.
Alles is vrij logisch en er hoeven geen dingen geforceerd te worden om tot een gekke oplossing te komen.

Zeker een aanrader om met wat vrienden, familie of collega’s te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 december 2015 Joery Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
4

Beetje afgelegen op een industrieterrein. Mooie ontvangsthal, gratis koffie en thee. Duidelijke uitleg vooraf. De kamer (scientist) was wel een tegenvaller. Voornamelijk logische puzzels, waardoor slechts één of twee spelers tegelijk actief waren, de rest stond er maar wat bij. Door de hoge plafonds was de sfeer matig. Het verhaal was flinterdun en ontwikkelde zich niet tijdens het spelen. Communicatie via de intercom was nauwelijks te verstaan. Geen aanrader, de room mist gewoon ziel.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
11 december 2015 Maarten Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Na een spontane ontvangst, lekker drankje en enthousiaste uitleg werden we de escape room in-gebonjourd. Vervolgens hebben we ons hier door meerdere puzzels, raadsels en sloten gewrongen tot we ontsnapt waren!

Ik heb deze ervaring meerdere malen mogen mee maken, zowel met Lekker Ondernemen via de WTC-E Young Professionals als ons teamuitje met ICT Insight. Beide ervaringen en beide kamers waren top, Cosmology of life is wel een stuk lastiger dan de 27 room!

Met name de service van Kelsey en haar team waren meer dan top te noemen, we kregen meer aandacht dan verwacht en ze spelen het spel leuk mee.

Succes en veel plezier, bedankt Escape Hunters!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
3 december 2015 Giel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Leuke mogelijkheid voor een teambuilding activiteit met het bedrijf. Puzzels zijn best pittig, maar oplosbaar. Van onze 4 teams wist 50% op tijd te ontsnappen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 november 2015 Chris Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Heel leuk en uitdagend. Prima kamer. Vriendelijk onthaal. Goede begeleiding. Is voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 november 2015 Peter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Een hele toffe ervaring! Bij het binnen komen in de lounge heb je al meteen een wauw gevoel. Het ziet er allemaal erg professioneel uit en het personeel is erg aardig en enthousiast. Wij hebben de scientist gespeeld, er zaten erg leuke gimmicks in het spel en de muziek in de kamer paste helemaal bij het thema. We komen zeker nog een keer terug om een van de andere thema’s te spelen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 oktober 2015 Mark Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest