Escape Rooms Nederland logo
The Great Escape Zwolle

Westerlaan 51, 8011 CA Zwolle, Nederland

Beschikbare escape rooms bij The Great Escape Zwolle

Escape room The Experiment

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 3 tot 6 spelers
Open sinds: augustus 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Dokter, Eng

He, had jij jezelf hiervoor opgegeven?

Je bent onderdeel geworden van het zogeheten Experiment in Zwolle en je hebt geen idee hoe je hier komt en wat je hier eigenlijk doet… Het enige wat je weet is dat de man in de witte jas je erg vreemd behandelt en het laatste wat je zag was een handjevol schreeuwende patiënten… Ben jij de dokter te slim af en lukt het jou om op tijd uit de psychiatrische inrichting te ontsnappen?

Deze kamer is enkel geschikt voor personen welke niet bang zijn aangelegd. Door de interactieve elementen achten wij deze escape room minder geschikt voor (hoog)zwangere vrouwen.

Wel is de escape room in overleg ook geschikt voor deelnemers in een rolstoel.
The Experiment van The Great Escape kost € 135 per groep.

Deze escaperoom is rolstoelvriendelijk.

Een absolute favoriet van Escape Rooms Nederland om te gaan spelen!

Escape room The Mailroom

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 tot 6 spelers
Open sinds: november 2014
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 45%
Thema’s: Kelder, Postkantoor

Durf jij de uitdaging aan, om het domein van Jacobus Post te betreden? In de duistere kelder van het oude postsorteercentrum van Zwolle, bevindt zich het domein van hoofd postbode Jacobus Post. De geruchten gaan dat hij hier een mysterieuze kluizenaarsplek voor zichzelf heeft gemaakt, hier kon hij immers zich in alle rust terug trekken. Waar die plek is en wat hij hier deed weet niemand, want deze postbode hield niet van bezoek. Om deze reden creëerde hij een plek waar niemand ooit uit zou kunnen komen.

1 spel in deze kamer kost € 110, ongeacht het aantal spelers. Je kunt onder het spel helaas niet naar het toilet dus ga voordat je de kamer betreedt. Het maximale aantal personen dat tegelijk kan spelen in 1 kamer is 6. Er worden geen uitzonderingen gemaakt met betrekking tot dat aantal. Je zult het niet te warm krijgen tijdens het spel, want in de kelder is het heerlijk koel. Voordat het spel begint of na afloop van het spel kun je bij café restaurant de Belgische Keizer gezellig iets drinken. Dit is 5 a 10 minuten lopen vanaf The Great Escape Zwolle. Bij de escape room zelf zit geen horecavoorziening. Nog leuker dan het spel zelf te spelen, is het cadeau geven van 1 spel! Via de website van The Great Escape Zwolle kun je een cadeaubon aanvragen. Verras iemand met deze uitdagende kamer!

Escape room The Prison Cell

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 tot 6 spelers
Open sinds: augustus 2015
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 45%
Thema’s: Gevangenis, Kelder

Hoe ver durf jij te gaan om te ontsnappen uit deze keiharde gevangenis? Volgens de vele geruchten is Guantamano Bay niets vergeleken bij deze gevangenis. Twee duistere gevangenisbewaarders genaamd J.P. Muller en L.J. Hoffner zwaaiden hier hun Scepter. Wie hier werd opgesloten hoefde er niet op te rekenen de gevangenis levend weer te verlaten. Ontsnappen is dan ook de enige optie…

Deze kamer is enkel geschikt voor personen in goede gezondheid. Het wordt afgeraden voor zwangere vrouwen om dit spel te spelen. Geboeid worden, opsluiting en ontsnappen via smalle doorgangen maken onderdeel uit van dit spel. 1 spel in deze kamer kost € 110, ongeacht het aantal spelers.

Je kunt onder het spel helaas niet naar het toilet dus ga voordat je de kamer betreedt. Het maximale aantal personen dat tegelijk kan spelen in 1 kamer is 6. Er worden geen uitzonderingen gemaakt met betrekking tot dat aantal. Je zult het niet te warm krijgen tijdens het spel, want in de kelder is het heerlijk koel. Voordat het spel begint of na afloop van het spel kun je boven in de gezellige horecaruimte wat drinken.

Informatie over The Great Escape Zwolle

The Great Escape Zwolle is erg geschikt voor de ervaren escape room spelers onder ons. De moeilijkheidsgraad van de 3 kamers bij The Great Escape Zwolle loopt erg uiteen. Het is echt een uitdaging. The Great Escape Zwolle staat op nummer 1 bij  ‘recreatie en spellen’ in Zwolle op Tripadvisor. De reviews zijn zeer positief: “Spannende uitdaging” “Brein-opwindend! Geweldige ervaring!” “Ontzettend leuk om te doen! Knap opgezet, leuke opdrachten, verrassend, spannend, sfeervol! Een echte aanrader vinden wij!”. De eerste escape room van The Great Escape Zwolle, ‘The Mailroom’, is een groot succes. Naast de Mailroom zijn. ook ‘The Prison Cell’ en ‘The Experiment’ open. Favorieten van Escape Rooms Nederland. Aanraders om te spelen!

Kosten voor The Prison Cell en The Mailroom zijn 110 euro en voor The Experiment 135 euro. Ben jij klaar voor een escape room uitdaging?

The Great Escape Zwolle is te vinden aan Westerlaan 61 in Zwolle. Het ligt vlakbij station Zwolle, op 350 meter loopafstand. Er is de mogelijkheid om gratis te parkeren voor het gebouw. De kamers zelf bevinden zich in de kelder van het gebouw. Dit klinkt misschien eng, maar volgens de makers is het even gevaarlijk als een potje schaken. Er is altijd een medewerker die het spel volgt op camera en toezicht houdt. Het spel speelt zich niet af in hele kleine ruimtes. Desondanks wordt het spel wel afgeraden voor mensen met claustrofobie. Er is genoeg ruimte om een drankje of hapje te doen met je hele escape team.

Je kunt met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk spelen, bij The Prison Cell vanaf 3 personen. Iedereen kan meedoen, want het is niet fysiek inspannend. Alleen The Experiment is voor mensen in een rolstoel te spelen. Overige spellen zijn niet rolstoeltoegankelijk. Zorg ervoor dat je precies op de tijd die je gereserveerd hebt aanwezig bent. Kom je later, dan gaat dat van de speeltijd af.

Bijzonder is dat ook internationals kunnen meespelen: het spel kan in het Engels gespeeld worden. Geef wel aan bij je reservering dat je graag in het Engels speelt.

Ga jij voor de uitdaging van The Mailroom, The Prison Cell of The Experiment?

Locatie op de kaartThe Great Escape Zwolle

Westerlaan 51, 8011 CA Zwolle, Nederland

The Great Escape Zwolle Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over The Great Escape Zwolle? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Het was zeer geslaagd !!! ‘The experiment’ was een hele leuke ervaring. Het geheel zat goed in elkaar. De bijdrage van de ‘acteurs’ was daar zeker een onderdeel van. De klantvriendelijkheid was top en ook het eten bij de Belgische keizer was goed geregeld. Kortom een arrangement dat zeker aan te raden is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 februari Martin Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige ervaring, more to come! Kwaliteit van de escape room was top. Goede vragen, leuke puzzels, sterke verbanden en goede muziek op de achtergrond. Zeker een room om aan te raden en er gaan nog vele escape rooms volgen door heel Nederland. Op naar records!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari Bjorn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
7

Prachtig om te spelen, maar misschien kunnen er meer persoonlijke notities liggen van de persoon wiens kamer het is, voor diepgang!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
25 februari B-Day Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Geweldig om te doen! Leuk, verrassend en erg leuk met de acteur die het compleet maakt. Wij hebben er gelijk een achteraan geboekt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari Ineke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige ervaring! Groot succes voor de kids (11,12,13) en ons zelf!
Op de minuut gehaald, reuze spannend, want we wilden het absoluut gaan halen! Supercreatieve puzzels om de codes te ontcijferen. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari Elisabeth Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Als teambuilding hebben we “The experiment” gedaan en het was hartstikke gaaf! Je leert als team om een leuke manier wat je aan elkaar hebt!

Acteerwerk was ook super goed en erg overtuigend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari Sander Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Leuke eerste ervaring
Vriendelijke en nette ontvangst
Ik had niet verwacht dat je meerdere kamers uit moest;)
Dacht bij de eerste dat we er al waren ha ha

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 februari Bob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het was een super leuke escape room! Zeker een aanrader. Veel beter dan de eerste waar ik ben geweest in Groningen. Hier was meer spanning en moeilijkere puzzels én meer actie. Ik kom zeker nog eens terug voor de andere kamers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 februari Iris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Hiervoor heb ik samen met mijn ouders en broertje 1 escape room gedaan. We wisten dus ongeveer wat ons te wachten stond. Eenmaal binnen werden we gelijk in het verhaal gezogen. Een bewaker stond ons al op te wachten. Verder vond ik de manier van tips krijgen erg origineel. Daarnaast zaten er veel wendingen in het spel die mij erg hebben verrast. Al met al vonden wij het een top ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 februari Britt Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het zijn leuke/uitdagende Escaperooms met een goede moeilijkheidsgraad. Zeer uitdagend.
Het personeel is vriendelijk en deed het goed en leuk bij de start van de kamers.
Wij hebben er een leuke middag/avond gehad.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 februari Jos Groot Koerkamp Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Net opgezette Escape Room, goed ontvangst.
Of je nou al verschillende escape rooms gespeeld hebt, of je eerste escape room nog moet spelen. Iedereen is toch op zoek naar iets anders bij die ultieme escape room beleving. Wij denken dat we 4 factoren gevonden hebben waar iedereen die een escape room in zekere zin op let. Voor de een zal de ene factor zwaarder meewegen dan de andere. We zijn erg benieuwd naar jouw mening over deze 4 escape room factoren die aangeven of een escape room goed is of niet.
Diepgang

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed
19 februari Ruth P Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wij als team kenden elkaar niet allemaal. Blijkbaar is dat ook niet nodig om tot een leuke ervaring te komen, waarbij iedereen zijn eigen kwaliteiten gebruikt en zijn eigen inbreng heeft.
Wij vonden de muziek over het algemeen wat te hard staan, hoewel dat ook weer zorgde voor extra spanning.
Het was leuk geweest om achteraf wat meer te horen hoe de “meekijker” de samenwerking van het team heeft ervaren. (in het kader van teambuilding is dat best zinvol)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal
19 februari Team IJsselhoeven Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super leuk. Jammer alleen van één slot. We hadden de juiste code maar het slot ging nier open. We mochten geen kracht gebruiken, is ons vantevoren gezegd. Hier had het toch een iets hardere hand nodig. Dat heeft ons veel tijd gekost. Wie weet waren we er anders wel uitgekomen! 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari Valerie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Met neme het begin was best spannend, met name de acteurs waren best intimiderend, je had geen idee wat je te wachten stond. Soms hadden we de hoop opgegeven, maar was er ineens een onverwachte oplossing.De oplossingen waren niet eenvoudig te vinden , maar samen kwamen we eruit. Iedereen heeft dan toch een andere denkwijze.Erg leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
18 februari Marja Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
8

Wij hebben met een groep van zes personen The Experiment gedaan. Deze kamer duurt 75 minuten. Hierdoor heeft de kamer een hogere prijs en dat is de reden voor de ‘8’. Verder was de kamer erg leuk en de puzzels voldoende uitdagend (maar kan wel iets uitdagender). Dit kwam met name omdat de omschrijving als heel moeilijk staat, maar dat dit naar onze mening ‘goed’ te doen was.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
17 februari EvD Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Het was absoluut een leuke en goede kamer maar als je er zoals ons groepje al ruim tien gespeeld hebt dan is hij wat aan de ‘simpele’/basic kant! Er zitten veel sloten puzzels bij en vrij lineair. Maar al met al zéker een leuke kamer hoor!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
15 februari Saskia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Zit goed in elkaar. Complimenten voor de acteurs. Was redelijk levensecht.
Een sleutel niet gevonden, doordat de aanwijzing niet echt duidelijk werd opgevangen. Wel ontsnapt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 februari Femke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Het was een geweldige ervaring, en dan spreek ik namens mijn 24 collega’s!!!!!!
Het was voor iedereen de eerste keer, geen idee dus hoe het ging, maar iedereen kwam heel enthousiast terug.
Een geslaagd personeelsuitje!!
Top service en lekker eten en drinken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 februari Geertje Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Erg leuk om in teamverband te doen als teambonding. Je komt al snel in de sfeer van de escape room en het is soms zeker pittig om de puzzels op te lossen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
11 februari Martine Voets Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super ervaring! We hebben The Experiment gedaan. Goed verhaal en erg spannend. Gelukkig net binnen de tijd gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 februari Maaike Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

De hele beleving vanaf het moment dat je richting de escaperoom loopt is super gaaf!
De puzzels zijn moeilijk genoeg om er echt over na te moeten denken, maar niet zo ingewikkeld dat je daardoor de motivatie verliest.

Echt een aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari Jette Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Ik had nog nooit een escape room gedaan, maar vond het erg leuk. Echt een leuke activiteit voor zowel mannen als vrouwen! Wij deden het met ons gezin (vader, moeder, drie volwassen (schoon)kinderen) en hebben nét binnen de tijd (59:15) de uitgang gevonden! Superleuke aanrader.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari Hanneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

De Great Escape biedt een stukje beleving per kamer (de medewerkers zitten goed in hun rol). De drie kamers zijn heel verschillend, maar erg goed vorm gegeven en uitdagend. Alle kamers zou ik aanraden. Een groot voordeel is dat je nu ook wat kunt drinken aan de bar, wanneer je met meerdere personen bent (team uitje etc.).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 februari Joris Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Echt een hele leuke ervaring en zeker aan te raden! We gaan snel weer een andere escape room ‘doen’, het is echt verslavend!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 februari Judith Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Goede escape room met onverwachte kamers en ”puzzels”.
Ook de bewaker speelde zijn rol erg goed waardoor je meteen het gevoel hebt om te willen ontsnappen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
5 februari Boksebeld Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Leuke room, mooie setting en je wordt goed in het verhaal gezogen. Dit mede door het acteertalent van de figuranten. Het niveau is wel hoger dan de gemiddelde escape room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 februari Martijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Mijn eerste escaperoom en gelijk een goede ervaring. Van te voren wordt je al een beetje opgezweept zodat je vol adrenaline de kamer binnengaat. Leuke puzzels en spannende sfeer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 februari Karianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Fantastisch gemaakt. Mooie kamer met leuke en goede diversiteit aan puzzels.
Er zitten leuke verassende elementen in.
Zeer zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 februari Kristel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

The experiment is een fantastisch opgezet spel! Goede dosis spanning en sensatie afgewisseld met mooie puzzels….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 februari Sjoerd S Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We waren met een groepje van 6. Ik had als enige 1 keer vaker een escape room gedaan. We hebben de room helaas niet gehaald maar omdat we nog maar 1 puzzel verwijderd waren van de uitgang en we toch wat domme fouten hebben gemaakt maakte het niet minder leuk. We zijn nu zeker van plan om met dezelfde samenstelling de Prison Escape ook te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 februari Arjen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ik heb zelf The Experiment bezocht, en deze vond ik fantastisch. Maar ik vind het concept sowieso te gek.
Zit goed in elkaar hoor!
De ontvangst was zeer hartelijk en de communicatie vooraf was zeer gedegen. Het was een prachtige wisselwerking tussen The Great Escape en Landstede Basketbal en ik denk dat we elkaar een mooie avond/middag hebben bezorgd.
Dank daarvoor!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari Marcela Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Wat een geweldige ervaring! Ik heb zelf ‘the prison cell’ gedaan en met de collega’s net binnen de tijd ontsnapt! Van begin tot eind spannend en je wordt er bovenmatig fanatiek van:-). Zit prachtig in elkaar. Ook over The Experiment en The Mailroom niets dan lof gehoord van de andere collega’s. Echt een aanrader voor een leuk teamuitje of om met vrienden/familie te doen. Locatie is leuk, zowel de escaperooms als het horecagedeelte waar je gezellig wat kunt drinken en happen. Vriendelijke en enthousiaste medewerkers bij The great escape! Ik kom zeker terug voor één van de andere escaperooms

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 februari Maaike Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

het zit heel goed in elkaar en de medewerkers zitten perfect in hun rol, goede ontvangst, goede begeleiding kortom de best editie we tot nu toe hebben bezocht. ( 5 maal )

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 januari Ron Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

We zijn naar ‘the prison cell’ geweest! Vanaf het begin van het spel wordt je in het spel gezogen. Entourage is erg mooi gemaakt. Er zitten originele elementen in het verhaal en in de kamer!

We hebben hiervoor al meerdere kamers bezocht en raden deze zeker aan, mits je al vaker een escape room hebt bezocht.

Binnenkort komen we zeker terug om de andere kamers te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 januari Sabine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Het was een geweldige ervaring. Super leuk om te doen!! Wij hadden “The Experiment”geboekt. Wij hebben het niet binnen de tijd kunnen redden met z’n viertjes maar dat maakte de ervaring en lol er niet minder om. Een aanrader is het zeker 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 januari Liesette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Heel leuk verhaal. Puzzels van makkelijk tot best lastig en lekker gevarieerd. Bepaalde heel originele elementen en zoooooooo leuk! Echt The Experiment een keer doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
26 januari Audrey Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Leuke opdrachten, spannende momenten en kundig behulpzaam personeel. Met name the experiment met acteurs zorgde voor extra spanning.

23 januari Robbert Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Zeer verrassend! Baalden ervan dat we het net niet gehaald hadden.
Moeilijker dan je denkt! Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 januari Janet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Spannend, inventief, goed doordacht, uitdagend, creatief, goede uitleg en ontvangst, super leuk, meeslepend, aanrader om zelf te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 januari Danielle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuk om met collega’s of vrienden gebruik te maken van het arrangement van de great escape! Samen proberen te ontsnappen uit de escape room en daarna gezellig eten ergens in Zwolle.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 januari Roos Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Vooral de ontvangst en de behandeling net voordat je de Prison Cell in gaat was super, waardoor je gelijk het verhaal in gesleurd werd. Prima gedaan!
Bijzonder aan deze room is dat er zo weinig spullen waren, zoals dat in een echte cel ook is. Elk klein detailtje kan dus van belang zijn.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
18 januari Ewoud Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

We deden The Mailroom. Sfeervolle kamer, met lekker veel puzzels om op te lossen. Telkens als we dachten dat we er waren kwam er weer een nieuwe puzzel. Ook werden we een aantal keer goed in de maling genomen. We kregen nuttige tips op de goede momenten. Eén onderdeel van een puzzel was verkeerd teruggeplaatst na de vorige ronde, gelukkig konden we de puzzel toch goed oplossen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
15 januari Jessy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

We hebben een geweldige ervaring beleefd in de prison cell. Het was heel verrassend en ontzettend goed in elkaar gezet.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 januari Ilona Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super leuke ervaring! Zeker een aanrader voor een leuke avond. Kamer is goed in elkaar gezet. Goed verhaal en uitdagende puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari Carla Eggens Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Dit is tot nu toe de gaafste kamer die ik ooit heb gedaan. Spel zit heel goed in elkaar. Heel spannend maar niet persee eng. Nadat ik de trailer had gezien durfde ik eiegenlijk niet meer maar ik raad iedereen aan dit wel te doen. Echt leuk en spannend maar niet zo eng zoals de trailer:)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 januari Jorien Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Erg leuke afwisselende escaperoom. Goeie puzzels en opdrachten. Helaas krijg ik een foutmelding bij het invullen van mijn mening die minstens 100 karakters moet bevatten!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
13 januari Nienke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We hebben allemaal erg genoten, de volgende dag was The Great Escape het onderwerp van de dag! Complimenten hoe de opdrachten allemaal in elkaar zitten. We willen dan ook zeker de andere 2 kamers die we nog niet hebben gedaan ook bezoeken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari Boer Staphorst Sanitair Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Great day! Awesome experience with my family! Great service and challenging room. We never done something like this before but was a highlight of a family weekend away.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 januari H vader Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Geweldig gedaan! Goeie acteur erbij ook.. puzzels waren leuk en ook de aankleding van de kamer erg goed! zeer zeker n aanrader! Top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 januari Anita Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Jammer dat we van te voren de verschillende sloten die in kamer aanwezig waren niet konden uitproberen. Verder zou het handig zijn als teksten gewoon in het Nederlands geschreven stonden. Verder leuke ervaring! Verhaal spannend gebracht!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
6 januari Nichil Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Deze escaperoom is echt een aanrader en anders dan de andere twee(mailroom en prisoncell) omdat er gebruik wordt gemaakt van acteurs. Mocht je voor het eerst een escaperoom bezoeken dan zou ik niet met deze beginnen! Maar wederom is The experiment een ware beleving en hebben we veel respect voor de bedenkers en makers ervan! Daarnaast is er nu ook gelegenheid om vooraf en achteraf wat te drinken in The Key, wat een leuke toevoeging is naast de drie escaperooms. Kortom de escaperooms in Zwolle moet je een keer gedaan hebben!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 januari Jacqueline Oosterbaan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Zowel The Prison Cell als The Experiment gedaan en beiden zijn erg goed. De puzzels zijn niet erg moeilijk, maar wel verrassend en veelvuldig, wat veel succesmomenten betekent. De aankleding en bouwkunsten in de rooms zijn fantastisch en de acteurs maken het geheel af.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 januari Frank Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Voor mij de tweede escaperoom maar voor de rest van het gezin de eerste keer…een groot succes, iedereen is nu verslaafd en wil graag de andere kamers ook komen doen. Sfeervolle ruimte met afwisselende puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
6 januari Miranda Adema Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Het was super! Heel spannend en net binnen de tijd gelukt. Absoluut een aanrader. Wij deden Prison Cell

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 januari Andries Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
7

Wij hebben het experiment gedaan. Ik vond de aankleding erg leuk. Nadeel vond ik dat veel puzzels op elkaar lijken. Je moet bijna altijd op zoek naar cijfers en dan een slotje kraken. Meer variatie in de puzzels zou ik leuker vinden. Bijv. ook een talige puzzel of een logikwiz.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
5 januari Dianne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Huivering indrukwekkend. Direct bij binnenkomst van het gebouw wordt je al zeer plezierig ontvangen en een aantal tips gegeven. Dan gingen we na een drankje naar de Mail-room en je word opgesloten en moet de uitgang vinden met alles onderzoeken, de volgende deur openkrijgen, de volgende puzzel oplossen en de volgende en de volgende en de volgende en in de juiste volgorde en weer een puzzel en dan …………… Prachtig. Gelukkig we hebben het binnen de tijd gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari Eddy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

De Prison Cell is een gave Room! We werken zelf bij een Escape Room met een gevangenis-thema, dus het was erg leuk om te zien hoe het thema bij anderen wordt toegepast. We werden zeer vriendelijk ontvangen en konden al vrij snel starten. De eerste 10 minuten moesten we even inkomen, maar al snel hadden we de smaak te pakken en gingen we als een speer. Er zit veel variatie in de spellen en de room is leuk in elkaar gezet met o.a. smalle doorgangen en verstopte compartimenten. Zeker een aanrader en we komen binnenkort terug om de andere room te spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
4 januari Dennis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wauw! Wij zijn fan van de kamers van the great escape maar deze was de beste! Zorg wel dat je voordat je deze doet al ergens anders wat ervaring hebt opgedaan, zodat je volop kunt genieten en de kamer

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari Sophie Waegemaekers Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Wat een mooie eerste ervaring met een escaperoom. We hebben met ons personeelsfeest alle 3 de kamers afgehuurd. Ze waren stuk voor stuk even mooi!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
3 januari Anouk Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

We hebben met een groep 2 escaperooms bezocht, in de lft van 10 tot 49 jaar. We waren allemaal erg enthousiast na afloop. Het waren uitdagende escaperooms; beide verschillend qua opzet. Het was af en toe spannend, maar leuk. Helaas hebben wij net niet kunnen ontsnappen. De andere groep heeft het wel gered.
Na afloop hebben we nog wat gedronken in de sfeervolle ‘bar’ van The Great Escape.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 januari Margreet Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Het was voor ons de eerste keer, we moesten eerst een beetje op gang komen, maar we vonden het allemaal geweldig en zeer voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 januari Hetty Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
5

Wij hebben een paar maanden terug the prisoncel gedaan, nu the mailroom. We hadden beter de volgorde andersom kunnen doen. Mailroom was veel rekenpuzzels oplossen die wij moeilijk vonden en ook niet zo leuk. Er zat minder uitdaging in the mailroom dan in the prisoncel voor ons.
Wel absolute 5 sterren voor het personeel die erg vriendelijk en toegankelijk zijn!
Zijn nieuwsgierig naar the experience. Komen zeker terug.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
31 december 2016 Hilja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Spannende en uitdagende escape. Veel verschillende kamers en goed uitgedachte opdrachten. Verder speelden de medewerkers hun rol erg goed!

31 december 2016 Remco Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

We hebben in twee groepen (ouders tegen kinderen) twee verschillende kamers gespeeld. Bij beide kamers is er genoten van de verschillende lagen en verhalen. De kamer van mijn groep (the prison cell) was superspannend; mede door de indrukwekkende introductie van het spel. Samenwerking was bij beide kamers een belangrijk onderdeel om de kamers te voltooien. De kinderen (14 tot 18 jaar) hadden wel wat moeite met de ouderwetse technieken: niet iedereen kan overweg met bijv. een oude draaischijf-telefoon.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
31 december 2016 Henriette Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Wij vonden het een erg leuke ervaring. De manier waarop ze het in mekaar hebben gezet was erg goed! Je moet je koppie er goed bij houden en goed samenwerken anders kom je er niet uit

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2016 Gerda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Experiment
Te “gek”
De mensen van de great escape hebben de lat een stukje hoger gelegd.
Meteen vanaf de binnenkomst midden in het spel. Een feest van iets meer dan een uur (je krijgt 75 min maar met z’n vieren hadden we maar 62 min nodig ). Ook het feit dat er iets tegen het einde mis ging (we kregen er 5 min tegoed) mag de pret niet drukken. Leuke opdrachten, creatieve puzzels en wat technische snufjes, alles komt aan bod. Niet te veel cijfersloten en super acteurs… Een aanrader.
En in ons team vond het bij tijd en wijle iets te realistisch/eng, maar al met al een aanrader voor elke escaper.

Prison
Who’s done it
Een moord en jij wordt verdacht… Een acteur – een recept voor een super escape room.
Samenwerking is erg belangrijk, en dan kom je in de flow… Met z’n vieren binnen 40 minuten ontsnapt. Heel creatief en altijd volledig in stijl – super. Een kamer voor zowel de beginnende als gevorderde escaper! Hele aardige hosts met passie blut het vak!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2016 Andrea Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Geweldig! Spanning is mooi opgebouwd. Het is een bijzondere uitdaging om echt met elkaar samen te werken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2016 Patricia van Westering Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We hebben geen vergelijkingsmateriaal, want dit was onze allereerste escape room ervaring, maar het was een hele leuke happening! We hebben meegedaan aan ‘het experiment’ en gingen helemaal op in het verhaal. Spanning was zeker aanwezig, we werden meegenomen in de setting en waren aangenaam verrast door de opbouw en afwerking. Magnifiek zoals omgesprongen is met de ruimte! Aan alles lijkt gedacht. Het was een fantastische ervaring waar we nog dagen over gesproken hebben. We willen graag nog een keer!! Ons team bestond uit 6 jonge studenten en een moeder, allemaal enthousiast en in voor nog een escape room.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
28 december 2016 Marian Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

In één woord: GEWELDIG! Het verhaal was echt tof, de puzzels lastig genoeg (maar niet onmogelijk) en de acteurs waren leuk. De ervaring was echt compleet. We hebben deze room met 7 personen gedaan binnen de tijd, terwijl het onze eerste was. Echt tof! (Wij deden The Experiment)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2016 Gerance Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige ervaring! Super leuke twists en goede service. We waren rond de kerst, daarom kreeg ik ietwat laat reactie op de mail maar zelfs daarna was er nog een zeer flexibele switch van Nederlands naar Engels! De ontvangst is ietwat kil in een kantoorgebouw maar vervolgens kom je wel in een gezellig café terecht. Al met al super leuke ervaring en zeker een aanrader voor iedereen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
27 december 2016 Denny Brom Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Deze escaperoom is erg verrassend en overal is goed over nagedacht. We hebben een hele leuke ervaring gehad en zou deze ruimte zeker aanbevelen! In het begin was het wel even onduidelijk dat we al mochten beginnen, maar gelukkig hebben we dit tijdverlies ruimschoots goed gemaakt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2016 Karin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het was voor ons een heel mooie ervaring. Zonder al te veel te verraden (weet niet of reviews geplaatst worden)wij waren verrast door een aantal vernuftige details die in werking werden gezet, zeer goed gedaan!
Ontvangst was heel vriendelijk, toch een tip: een kopje thee of koffie bij het welkom doet altijd goed!
(Is geen kritiek trouwens)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
25 december 2016 Pauli Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Ontzettend leuke uitdaging! Een groot succes in onze kleine groep waar we allemaal van genoten hebben.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 december 2016 Wouter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Hele gave escaperoom die supertof in elkaar zit! Veel om op te lossen, gericht op samenwerking. Verhaal is top, we hebben er enorm van genoten. En: binnen de tijd!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 december 2016 Geert-Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

super, lastig maar erg leuk en leerzaam. geweldige uitdaging voor het team. opletten geblazen…….

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
21 december 2016 Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Voor ons beginnelingen was onze escape room nog te ingewikkeld. Maar we zijn er met z’n 6-en wek van overtuigd dat we dit nog een keer gaan doen. Super leuk!!

21 december 2016 Corné Schaart Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wat een ongelooflijk leuke en verrassende ervaring was dit. Zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen voor de andere rooms. Ik kijk er nu al naar uit.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 december 2016 Tine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuk voor iedereen top gecombineerd met de peppermill en heerlijke hapjes in de key!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 december 2016 Marilene Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Zeker een aanrader! Enige minpunt vond ik dat de puzzels vrij lineair achter elkaar moesten worden opgelost in plaats van parallel. Dit zorgt ervoor dat je niet allemaal tegelijk kan puzzelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 december 2016 Diana Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Helemaal super!! Ondanks dat we er niet binnen een uur uitkwamen 😉 Top in elkaar gezet allemaal! We wachten met smart op de foto 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2016 Marloes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Hele verrassende puzzels en heel mooi gemaakt! Als je nog nooit eerder een escaperoom heb gedaan kun je beter eerst de Mailroom doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2016 Sandra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super! Meest uitgebreide escaperoom die ik heb gedaan! Leuk dat er acteurs bij zijn, dat zie je zelden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 december 2016 Robbert Cornelissen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Was een geweldige ervaring die ons als groep ook dichter bij elkaar bracht! Als je ook iets echt niet wou doen werd daar goed rekening mee gehouden en ze waren erg duidelijk wat de regels waren en hoe je kon stoppen als je het niet meer zag zitten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 december 2016 Leon Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Super gaaf, verhaal en puzzels !!! Fantastische ervaring!!!
Ook leuk met acteurs en je wordt gestimuleerd om goed in teamverband de oplossingen te vinden. Helaas niet gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2016 P. Antoine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Erg goede en leuke escaperoom.
Ik heb er zelf al een aantal gedaan maar het blijft leuk.

De anderen met wie ik was hadden geen ervaring. Voor hen miste ik een korte inleiding. Verder erg gezellig en enthousiast personeel.
Ook leuke horecagelegenheid er bij!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
16 december 2016 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuk dat deze escape room uit meerdere kamers bestaat. Geeft weer heel andere effecten dan alle puzzels in 1 kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 december 2016 Marcel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We hebben met twee groepen twee escape rooms bezocht. Beide groepen hebben met volle teugen genoten!
Echt een hele leuke ervaring. En even na praten in de bar is ook prima te doen. Iedereen heeft een hele leuke tijd gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 december 2016 Annelies van Velse Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super gehad. Het was pittig en hebben het helaas niet gered maar de uitdaging was gaaf. Acteurs in het spel maken het spel compleet.
ps handboei niet te strak doen. Had de pols goed rood.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 december 2016 mirjam kupers Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Een mooie sfeer wordt er gecreeerd en zeer spannend. De stress gaat toeslaan als je heel veel aanwijzingen hebt maar nog geen idee hoe je ze kan verbinden. Supergaaf.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 december 2016 Eduards Prud'homme de Lodder Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Heeeeel erg leuk! Ook de organisatie zat prima in z’n rol! Super goed ontvangen! Voor herhaling vatbaar. We komen zeker die andere kamers nog doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 december 2016 Hermien peters Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
7

Leuke escape room, hele andere dan de andere die ik had gedaan door de acteurs die erbij waren. Helaas was er door de uitleg door ons verkeerd begrepen en ging het in het begin niet helemaal goed. Maar door het misverstand we hebben excuses gehad en de onze aangeboden en uiteindelijk was het een leuke ervaring

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed
10 december 2016 Chantal Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Na een vriendelijk ontvangst en uitleg over het spel kon ons avontuur beginnen .Zouden we het redden om binnen 1 uur “de mailroom” uit te komen???Met z’n allen zoeken naar voorwerpen en puzzels oplossen die je elke keer weer een stukje verder brengen om uiteindelijk de kamer uit te komen. Veel lachen en gillen als er weer iets gebeurde wat we niet hadden verwacht. Proberen naar elkaar te luisteren en het soms van een andere invalshoek te zien maakt dat je het echt als een leuk team uitje ervaart .Helaas hadden we het net niet binnen de tijd gered maar wat een lol hebben we gehad 🙂 Ik had 1 keer eerder een escape room gedaan maar die kon niet tippen aan deze. Ik vond het zo leuk dat ik nu meteen “the prison cell ” met mijn gezin ga doen….
Hopelijk komen we er deze keer wel binnen de tijd uit .

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
10 december 2016 Ingrid Nome Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige escaperoom (wij deden The Experiment), je voelt je meteen onderdeel van het verhaal. De puzzels zijn afwisselend, zitten goed in elkaar en doordat je jezelf meteen onderdeel van het spel voelt, ga je er helemaal in op. Het spel zit goed in elkaar en de samenwerking onderling is heel belangrijk. Enorme aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 december 2016 Anneke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Mijn eerste keer escape room en goed bevallen. Tijdens het uur dat je moet ontsnappen staat het fanatisme bij iedereen goed in. Een echte aanrader om te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 december 2016 Michelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Geweldig opgezet heel knap gedaan. Sommige puzzels waren best wel moeilijk maar een echte uitdaging.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 december 2016 Geke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Het was voor de meesten de eerste keer dat ze een Escape room aandeden. Alle deelnemers waren enthousiast.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 december 2016 Heimen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Een meer dan geweldige ervaring. Mooi dat ons team qua aantal the experiment heeft kunnen doen en daarmee een prima afsluiting van onze teamdag.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
7 december 2016 Hans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Meerdere kamers geboekt. Iedereen erg enthousiast. Goed verhaal en kamers / puzzels zitten erg goed in elkaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2016 Marleen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Super leuk, zit goed in elkaar, iedereen was enthousiast! Veel stof voor napraten. Volop spanning. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 december 2016 Wendy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De Prison Cell is erg gaaf! Beleving is fantastisch, je wordt helemaal meegenomen in het verhaal! Puzzels zijn leuk, gave technische snufjes en vooral erg verrassende kamers! Weer erg leuk om te doen!! Ontvangst is gezellig met een klein café om het uitje compleet te maken! Zowel de Prison Cell als de Mail Room (die ik eerder al gespeeld heb) van The Great Escape, zou ik iedereen aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2016 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Ontzettend leuke avond gehad. Het merendeel van de deelnemers van ons groepje vond dit de leukste Escaperoom tot nu toe. Vriendelijk personeel. Volgend jaar gaan we zeker nog een keer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 december 2016 Angela Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We wisten niet goed wat we moesten verwachten, maar dit zagen we niet aankomen! Wat zat het goed in elkaar en wat een spanning. We moesten goed samen werken en we hadden het net gered. Dit was een super leuke eerste ervaring. Ik ben aangestoken en wil er zeker meer gaan doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 december 2016 Jorieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We waren nog wat te onervaren voor ‘Het Experiment’. Desalniettemin hebben we enorm gelachen, er gebeurt namelijk zoveel om je heen, je staat onder een structurele druk om te presteren. Een escaperoom voor de wat meer ervaren groep vluchters.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 december 2016 Marc van Middendorp Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wij hebben de escaperoom bezocht als verrassing voor de verjaardag voor mijn man. Super gaaf en uitdagend! Leuke ontvangst, je zit er meteen in, niet voor de hand liggend en divers. Echt een aanrader, ook leuk voor teambuilding.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 november 2016 Jolanda Kobes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Leuke ervaring en ik kan me voorstellen dat dit verslavend werkt. Het was voor ons de eerste keer en met drie man net binnen de tijd ontsnapt. Op het laatst behoorlijk zweten!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 november 2016 Anton Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
7

Super leuke ervaring. Wij waren met vijf personen en dat was perfect voor deze ruimte (Mailroom). Medewerkers zijn heel vriendelijk en toegankelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
27 november 2016 Julia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Begint direct al spannend als de deur achter je dicht klapt en zo zijn er meer van die verrassingen tijdens het oplossen van de puzzels om te kunnen escapen. Maar het is gelukt! Erg leuk, gevarieerd en ruim opgezet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 november 2016 Ria Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Vanaf het begin tot het eind een erg leuke en spannende belevenis. Met z’n tweeen een hele uitdaging. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 november 2016 Marinka Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Uitdagend, verrassend en gewoon spannend om met het team naar de oplossingen te zoeken om zo beetje bij beetje “het mysterie ” te ontrafelen

26 november 2016 hilco Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Ontvangst ietwat amateuristisch met een deurbel en die in eerste instantie niet beantwoord werd. Slordige toiletten. Maar prima escape room en daar gaat het tenslotte om.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
26 november 2016 Roel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Een fantastische ervaring. Leuke puzzels. Mooie echte attributen. Goed verhaal. Binnen de tijd gehaald zonder eerdere ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2016 annemiek jongkamp Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ik had dit nog nooit eerder gedaan, dus kan niet vergelijken. Toch heb ik het idee dat deze escaperoom van grote kwaliteit was. Ik dacht regelmatig, “wat hebben ze dit slim bedacht”, “hoe verzinnen ze het”. Ook mooie oude sfeervolle spullen gebruikt. Echt heel leuk!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
24 november 2016 Aliet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Voor ons de eerste keer. We moesten even acclimatiseren dus daar hebben we wel wat tijd mee verspilt maar wat super gaaf!!! Dit moet je een keer gedaan hebben. Wij gaan zeker nog een keer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2016 Tineke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Vond het een leuke ervaring. Ben er met collega’s van het werk geweest; goed voor samenwerking team.Zag er allemaal professioneel uit. Goede ontvangst en begeleiding. Ook lunch was prima verzorgd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
24 november 2016 JAN Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Een fantastische verhaallijn. Veel verschillende spelelementen. De extra beleving die door acteurs wordt geleverd is geweldig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 november 2016 Jaap Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Nicely built scenario with several rooms on different levels. The puzzels are pretty good but what I will remember is the game master who was interrogating us before the game – it makes a whole big difference compared to other games I’ve played.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2016 Mike Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Inmiddels wel een nette gelegenheid voor een drankje bij ontvangst en na afloop. Dus de tekst moet daar nog even op aangepast worden 🙂
Maar ontzettend leuke kamer, met afwisselende puzzels en raadsels! Ook intro was erg leuk. Zeker een dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 september 2016 Janet Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De Postkamer in Zwolle is zeker een aanrader. Niet teveel technische snufjes wat je tegenwoordig veel meemaakt in een escape room. Ouderwets puzzelen, slotjes openen. Erg leuk. Goed opgezette kamer met verhaal. Klantvriendelijk begeleiding. We zijn erg tevreden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2016 Oscar Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Wij zijn met zeven man naar deze escape room geweest, waarvan sommige al eerder een escape room hadden aangedaan. “The experiment” is een waanzinnig complete ‘room’, zeker als je nagaat dat het de recentste kamer is.
Al bij het moment van reserveren wordt je meegenomen in de sfeer. Die beleving is er iets minder vanaf de ‘wachtkamer’. Desalniettemin een erg goede ervaring. Er zit diepgang in, humor en een zekere complexiteit. Voor beginners wellicht een lastige, maar toch een aanrader. Het feit dat de acteurs tijd namen voor een nabespreking was ook erg prettig. Zeker de moeite en de (in verhouding lage) kosten waard!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
24 augustus 2016 Catelijne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

De prison cell zit heel goed in elkaar. Van het begin tot vooral het eind is het een spannend avontuur! Mooi gemaakt, goede service, aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2016 Tom Dokter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Met onze afdeling hebben we hier een team uitje gehad. Fantastische ervaring. Mijn team zat in The Prison Cell en de wat oudere collega’s in de postkamer(op aanraden van het personeel vooraf). Beide teams waren ontzettend enthousiast en ons team heeft het ruim binnen de tijd gehaald.(3minuten over 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2016 Jan Peter Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Beide kamers van ‘The great escape’ heb ik nu gedaan. Beide met ongeveer een jaar er tussen. De spelleiding was beide keren heel vriendelijk. Wanneer je van plan bent om ze beide een keer te doen zou ik aanraden om als eerst ‘The mailroom’ te doen en daarna ‘Prison cell’. Beide kamers zijn namelijk goed, maar prison cell is één grote verassing. Ik kan mij voorstellen dat als je ze andersom gaat doen, the mailroom misschien tegen kan gaan vallen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 mei 2016 Mariët Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

The Great Escape heeft met The Prison Cell een echte topper in handen. Deze kamer heeft naast een mooi staaltje immersion ook hele toffe elementen erin gegooid die niet alleen uniek zijn, maar ook heel gaaf. The Prison Cell is hun tweede kamer, na hun debuutkamer The Mailroom, die overigens ook niet verkeerd is. Maar als je een ervaren escape roomer bent, dan is The Prison Cell een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
25 maart 2016 Thomas Zielhorst Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Eerste keer dat we (groepje van 6) een escape room deden (“The Prison Cell”). Aankleding was goed, spannende muziek tijdens het spelen. Spelleiding was ook goed in z’n rol als gevangenisbewaker. De room is ruim opgezet en de diversiteit van spelelementen was goed.
Wel is het aan te raden om met een kleiner groepje de room te bezoeken, met 6 personen ging het soms toch allemaal wel wat vlot omdat er soms twee oplossingen tegelijk werden ontdekt waardoor iedereen niet alles meekreeg. Al kwam dit natuurlijk ook door de ‘rush’ om te willen ontsnappen.
Ontvangst door spelleiding was ook top, alleen jammer dat we al naar binnen werden gelaten door een groepje heren die ook het pand gebruikten en buiten stonden te roken. Hierdoor was de spelleiding nog niet in z’n rol toen we aankwamen. Netjes de aanwijzing volgen en aanbellen, zoals vermeld in de bevestigingsmail, is dus aan te raden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 januari 2016 Frank Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We zijn in beide kamers geweest en waren zeer verrast door de ‘prison’. De mailroom was leuk, maar ietwat verouderd. De prison is echt superleuk in elkaar gezet en behoort na totaal 6 kamers op onze nr. 2, alhoewel het bijna een gedeelde eerste plaats betreft. Een echte aanrader en een voorbeeld voor vele escape rooms in Nederland!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
28 november 2015 Jody Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een gave escaperoom met een duidelijk verhaal en leuke puzzels. Alles was super ingericht en vanaf het begin super spannend. Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2015 Merel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest