Escape Rooms Nederland logo
The Great Escape Zwolle

Burgemeester Drijbersingel 19, 8021 DA, Zwolle

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij The Great Escape Zwolle

Escape room The Deal

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit per kamer: 3 t/m 6 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 3 tot 12 spelers
Open sinds: september 2022
Minimale leeftijd: 17
Thema’s: Battle, Spannend

Samen met je handlangers ben jij naar voren geschoven voor de transactie. De locatie is bekend, check. De koper en verkoper zijn present, check. Nu moeten jullie zorgen dat dit in goede banen wordt geleid, want er hangt heel veel van deze deal af…

Escape room The Mission

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: oktober 2019
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld

Samen met je team ben jij uitgekozen voor deze speciale missie. Vooraf krijgen jij en je eenheid instructies over je objectives en mogelijk valkuilen waar jullie op moeten letten. Het zweet breekt je uit en je mag perse niet gezien worden want dan kan het wel eens heel verkeerd aflopen. De dingen lijken geheel anders te lopen dan dat je meerdere voorspeld had. Lukt het jou en je team om ons vaderland te verdedigen?

Escape room The Courtroom

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit per kamer: 3 t/m 6 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 3 tot 12 spelers
Open sinds: december 2018
Minimale leeftijd: 14

Fijn dat alles goed geregeld is en prettig om te weten dat we een betrouwbaar rechtssysteem hebben waarbij corruptie niet wordt gedoogd….toch?! Waar er twee vechten hebben er twee schuld luidt het spreekwoord, maar iedereen weet dat dit slechts een zoethoudertje is. In The Courtroom worden beide partijen flink aan de tand gevoeld en zal het recht zegevieren, met grote hulp van de advocaat wordt er zorg gedragen voor gerechtigheid en zal verdere vervolging niet nodig zijn, althans….meestal….

Let op: in dit spel is lichamelijke activiteit nodig, kun je niet op je knieën of heb je het gevoel niet door een doorgang van ongeveer 60 x 80 cm te kunnen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijke aanpassingen.

Escape room The Lost Package

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: augustus 2018
Minimale leeftijd: 8

Wat gebeurt er in het postkantoor met de waardevolle verzendingen?

Aan de Westerlaan 51 in Zwolle is wederom een postsorteercentrum gevestigd. Na de sluiting van het originele postsorteercentrum is een oud medewerker in het pand blijven wonen. Nu, 15 jaar later is deze medewerker genaamd Jacobus Post opnieuw een postsorteercentrum begonnen.

Het postkantoor blijkt achter de schermen toch niet volop te functioneren, daar waar je verwacht je zending veilig weg te brengen blijkt de aanwezigheid van werknemers met een dubbele agenda….

Waar werk en privé elkaar kruisen ontstaan problemen, verdwijnen waardevolle spullen en steekt verzamelwoede de kop op. Wat is er gebeurd met de vermiste zendingen en waarom is dit gebeurd?

The Lost Package is gebouwd op de plaats van eerdere escaperoom The Mailroom welke is gesloten sinds augustus 2018. Een familiekamer met knipoog naar The Mailroom waar ook Jacobus Post een rol speelde, hij ís en blijft immers de bewoner van onze kelders in het oude postsorteercentrum…

Ondanks de aanwezigheid van Jacobus Post lijkt deze kamer in niets op The Mailroom en is dit een volledig op zichzelf staande escaperoom.

 

Escape room Bier Escape

Maximale tijd: 30 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 18
Eerst escapen en dan de ontsnapping vieren met een koud biertje, dat is natuurlijk hoe je het gewend bent. Maar wat nou als de gehele escape al in het thema staat van bier? The Great Escape komt wederom met een nieuw concept wat twee van onze grootste hobby’s combineert: escapen en bier drinken!

Escape room met bier?
Onze Bier Escape is geen escape room zoals je deze bent gewend. Het hele spel speelt zich af aan onze zelf gemaakte bierbar. Deze bar zit vol breinkrakers, special effecten en natuurlijk een aantal goede dorstlessers. Een nuchtere blik is nodig om de uitdagende puzzels op te lossen, wie weet trakteer jij jezelf na een half uur dan op een van onze eigen gebrouwen speciaal biertjes!

Het is zeker niet verplicht om alcohol te consumeren tijdens het spelen. De puzzels van onze Bier Escape zijn allemaal in thema maar het is prima mogelijk om deze uitdaging geheel nuchter te volbrengen en een 0.0 biertje vrij te spelen!

Ook te spelen op eigen locatie
Deze Bier Escape bar staat op wielen, en dat betekent dat hij ook naar jou toe kan komen! Organiseer je een event en wil je jouw gasten op een unieke manier een biertje aanbieden? Neem dan contact op met The Great Escape in Zwolle.

Escape room The Final Protest

Maximale tijd: 120 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 10

Dit verhaal gaat over Jeppe. Van jongs af aan is hij al geboeid door het klimaat en hij is dan ook volhardend en vastberaden in zijn missie om het klimaat te redden. Als jongen van 15 was hij al betrokken bij klimaatbijeenkomsten en acties van burgerlijke ongehoorzaamheden. Naarmate zijn leeftijd toeneemt, worden zijn acties steeds extremer…

Jij en jouw team worden uitgedaagd om deze dreiging uit te schakelen!

Duur: 2,5 km wandelen buiten
Prijs: €90 per groep
Leeftijd: vanaf 10 jaar onder begeleiding van volwassenen

Escape room De Klokkenluider

Maximale tijd: 120 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 10

Deze next level buiten-escapegame neemt je mee naar verschillende plekken in hartje Zwolle. Je komt op plekken waar je nooit eerder bent geweest in de binnenstad. In deze twee uur durende beleving zorgen jij en je team ervoor dat de verdwenen cyberterrorist Neil Warren en zijn geheime data boven water komen en dat je niet gepakt wordt tijdens je missie!

Jij en je team zijn aangewezen om de data van de klokkenluider aan het licht te brengen, maar jullie moeten voorzichtig te werk gaan, want anders…

Duur: 2,5 km wandelen buiten
Prijs: € 90 per groep
Leeftijd: vanaf 10 jaar onder begeleiding van volwassenen

 

Escape room The Undergrounds

Maximale tijd: 120 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 10

Wist je dat er ooit een gangenstelsel aan tunnels onder Zwolle lag? Vroeger werden deze tunnels gebruikt als nooduitgang uit de stad, en op sommige plekken is dat nog steeds het geval… Jij wordt uitgedaagd om de ingang naar deze geheime tunnels te vinden. Ervaar Zwolle op een geheel nieuwe manier. Bereid je voor op hersenkrakers en unieke opdrachten.

Je zult een stukje geschiedenis ontdekken, en misschien vind je zelfs de geheime ingang!

Duur: 2,5 km wandelen buiten
Prijs: €90 per groep
Leeftijd: vanaf 10 jaar onder begeleiding van volwassenen

Escape room The Artist

Maximale tijd: 120 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16

Deze interactieve buitenbeleving neemt je mee door de binnenstad van Zwolle, maar niet zomaar…. Er zijn namelijk in de jaren 70′ een aantal gruwelijke moorden gepleegd. Detective Keller is altijd verantwoordelijk geweest voor deze zaak, maar de moordenaar is nooit gevonden. Vrij recent zijn er weer een aantal gruwelijke misdrijven geweest en nu Detective Keller gepensioneerd is, zijn jullie de aangewezen personen om het onderzoek af te ronden en de (serie)moordenaar te stoppen.

Wie is toch die mysterieuze Artist?

Duur: 3 km buiten wandelen
Prijs: € 90 per groep

Informatie over The Great Escape Zwolle

The Great Escape Zwolle is erg geschikt voor de ervaren escape room spelers onder ons.  Het is echt een uitdaging. The Great Escape Zwolle staat op nummer 1 bij  ‘recreatie en spellen’ in Zwolle op Tripadvisor. De reviews zijn zeer positief: “Spannende uitdaging” “Brein-opwindend! Geweldige ervaring!” “Ontzettend leuk om te doen! Knap opgezet, leuke opdrachten, verrassend, spannend, sfeervol! Een echte aanrader vinden wij!”.

The Great Escape Zwolle is te vinden aan Burgemeester Drijbersingel 19 in Zwolle.

Iedereen kan meedoen, want het is niet fysiek inspannend. Alleen The Lost Package is voor mensen in een rolstoel te spelen. Overige spellen zijn niet rolstoeltoegankelijk. Zorg ervoor dat je precies op de tijd die je gereserveerd hebt aanwezig bent. Kom je later, dan gaat dat van de speeltijd af.

Bijzonder is dat ook internationals kunnen meespelen: het spel kan in het Engels gespeeld worden. Geef wel aan bij je reservering dat je graag in het Engels speelt.

Vergaderen Teambuilding bij The Great Escape:
Wilt u naast ontspannen ook de samenwerking en communicatie binnen uw team naar een hoger niveau tillen? Denk dan eens aan teambuilding in de entourage van een escape room.

Of jullie team nou bestaat uit 10 of 100 medewerkers, zij kunnen in overleg een passend programma voor jullie opzetten. Groepen tot 12 personen kunnen tegelijkertijd dezelfde kamers spelen, grote groepen splitsen ze op in kleinere teams welke achteraf hun verschillende ervaringen kunnen delen.
Naast verschillende escape rooms en puzzeltochten hebben zij een eigen horecagelegenheid op locatie. Hier kunnen jullie vooraf nog even jullie strategie bepalen onder het genot van een kopje koffie of thee. Na afloop van jullie, hopelijk succesvolle, avontuur kunnen jullie plaatsnemen op ons terras of aan de bar om nog eens uitgebreid na te praten over jullie ervaringen.
Op zoek naar een inspirerende locatie voor de volgende vergadering? Ook daarvoor biedt The Great Escape ruimte. Wekelijks vergaderen in hetzelfde kantoorpand doet zowel onze productiviteit als creativiteit niet altijd ten goede. Om tot nieuwe inzichten te komen kan het helpen om een andere omgeving op te zoeken!
Op deze locatie in Zwolle bieden zij ruimte voor vergaderingen en meetingen waarbij jullie gebruik kunnen maken van al hun faciliteiten. Ons gastvrije horecapersoneel zal er voor zorgen dat jullie alles tot jullie beschikking hebben voor een geslaagde vergadersessie. Zo kunnen jullie gefocust en ongestoord de belangrijkste zaken bespreken.

Kinderfeestjes
Op zoek naar een spannend kinderfeestje in Zwolle? Laat je kind op avontuur gaan met een groep vriendjes en vriendinnetjes in één van de kids escape rooms! De kinderen werken gezamenlijk naar hun einddoel toe, binnen de tijd zien te ontsnappen. Een gezonde dosis spanning en leuke maar uitdagende puzzels zullen zorgen voor een kinderfeestje waar op het schoolplein nog lang over gepraat zal worden.

Kids Escape is de escape room waarbij de kinderen centraal staan en op avontuur gaan. Zowel The Lost Package en The Courtroom zijn geschikt als kids escaperoom. De muziek wordt aangepast en een acteur begeleid ze geheel in stijl in en door de escape room. Als de kinderen het erg spannend vinden gaat de acteur zelfs mee naar binnen om de kinderen te helpen.

Prijzen
The Deal € 180 ( battle € 350)
The Mission € 180
The Lost Package € 145
The Courtroom €180 ( battle € 350)
Bierescape € 80
Outdoor Escapes € 90

The Great Escape Zwolle Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over The Great Escape Zwolle? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7

We speelden The Deal, de vierde escaperoom die we deden van deze club.
Het begin is erg intens en een waarschuwing vooraf was slim geweest. De rest van de escaperoom was heel tof! We waren er ruim binnen de tijd uit. Het iets lagere cijfer komt doordat ik niet zeker weet of iedereen dat begin zo kan waarderen, en dat zeg ik na zo’n 40 + escapes. Verder heel mooi gedaan en je had echt het gevoel dat je goed in het verhaal werd gezogen! Leuke puzzels en veel samenwerking. De volgende staat alweer op de planning!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 maart 2023 Miriam Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Vandaag The Courtroom gespeeld, maar eerder ook al de Klokkenluider (buiten) en The Experiment. We speelden met een groep ervaren spelers, dus de lat lag hoog. The Great Escape heeft niet per se de moeilijkste puzzels, maar wel hele mooie ruimtes. Het gebruik van acteurs en de hele beleving eromheen zorgen ervoor dat je meteen middenin het verhaal zit. Spannend, onvoorspelbaar en vooral heel tof!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 maart 2022 Tessa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Fantastische escaperoom! Prachtig ontwikkeld en gemaakt waardoor je je helemaal kunt inleven. Even een uur helemaal in een andere wereld. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2021 RW van den Akker Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

The Experiment:
Deze EscapeRoom stond al enige tijd op ons lijstje en vandaag mochten we eindelijk!

De EscapeRoom is makkelijk te bereiken en je kunt voor de deur parkeren. De entree is erg vriendelijk en je komt direct in een gezellig aangeklede ruimte waar je wat kunt eten en drinken. Allemaal top!

Dan de EscapeRoom zelf. Ik wil er niet teveel over verklappen, maar 1 ding is zeker: je zit vanaf moment 1 in het verhaal! De acteurs zijn geweldig en hun rol maakt het verhaal super spannend en zorgt voor onverwachte momenten! De puzzels passen allemaal in het thema.

Een van de lastigste rooms die we gespeeld hebben! (Gelukkig wel gehaald met 1.01 over!) Maar ik zou hem zeker aan iedereen aanraden. Als eerste kamer zou ik liever voor een andere kamer kiezen om zo het idee van een EscapeRoom te leren kennen, zodat je van deze Room extra kunt genieten ?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 juni 2019 Eva Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
6

Onze hooggespannen verwachting werd niet ingelost. We speelden the experiment, en datgene dat speciaal is aan deze kamer (de goede verstaander weet wat ik bedoel) was vooral awkward, in plaats van sfeerverhogend. Door het gescheiden begin (dat vrij lang duurde), kwam het groepsgevoel er ook niet echt in. De puzzels waren matig. Het hintsysteem was dan weer heel cool. Al met al een dure, matige kamer. Geen aanrader wat ons betreft.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
10 juni 2019 Marieke  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij hebben alle escaperooms van The Great Escape gedaan, vandaag de nieuwste, The Courtroom. The Experiment was favoriet dus onze verwachtingen waren hooggespannen. Het is weer heel erg goed, de escaperoom kent gevarieerde puzzels, met een prima niveau. Niet te moeilijk, niet te makkelijk. Special effects erg leuk, je word goed in de spanning meegenomen! We zijn uiteindelijk ontsnapt met nog 3 min te spelen. Enige jammere vonden wij dat we starten met een onbekende groep erbij. *** het begin duurt best lang. Daarbij kon je de andere groep ook steeds horen. Al met al wel een hele leuke kamer die we absoluut kunnen aanbevelen, ondanks dat The Experiment favoriet blijft.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 maart 2019 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

wij vonden het erg leuk. we waren een gemengde groep qua taal, half nederlands half engels. Soms lastig in de communicatie

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 februari 2019 C.van Dam Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Gisteren 2 kamers gedaan: Prison Cell en Courtroom. Geweldig opgezet, goed acteerwerk. Alleen jammer dat in the courtroom het blijkbaar drukker was zodat personeel niet alles direct kon oplossen. We hebben bij 2 dingen door defecten niet direct verder gekund, en het daardoor helaas niet gehaald. Verder hele goede ervaring en top personeel!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 januari 2019 Marco Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Met 5 personen de Prison Cell gedaan. Hiervoor hebben we al een aantal andere escape rooms gedaan, maar deze sprong er echt uit! Je wordt heel erg meegenomen in het verhaal. In de cel zelf zijn leuke, creatieve oplossingen nodig om dingen voor elkaar te krijgen. Mooie aankleding, alles maakt het heel echt! Personeel is heel vriendelijk en gedreven.

Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 januari 2019 Linda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Al eerder bij the great escape de drie andere kamers gedaan, met the experiment als absolute favoriet. Nu als testgroep de nieuwe Courtroom mogen beleven. Hij was weer geweldig! Als redelijk ervaren groep is het heel fijn dat de puzzels niet te makkelijk zijn en het echt een uitdaging is. Het verhaal er omheen is spannend en de ruimte/gebruikte materialen zijn levensecht. Vooral in de *** waan je je in een John Grisham boek. Het einde is onverwacht en heel gaaf. Dit was natuurlijk nog maar de testversie dus met een beetje finetuning denk ik dat deze kamer gelijk kan komen te staan aan the experiment qua beleving. Jammer dat we ze in Zwolle nu allemaal hebben gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 november 2018 Kim  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Op zich best een leuke kamer. Lekker knus in het begin, met hier en daar wat verrassingen. Geen toppertje, maar toch leuk om te spelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
17 november 2018 Dennis  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Jochem heeft een fantastisch kinderfeestje gehad voor zijn 8e verjaardag. De boef die ze hebben helpen ontsnappen was erg aardig, en het vriendje wat niet mee durfde heeft een andere rol toebedeeld gekregen waardoor ook hij een leuke middag heeft gehad. Een echte aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 november 2018 Mark  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Vandaag The Experiment gedaan. We hadden hiervoor de 2 andere kamers gedaan bij deze escaperoom. Deze waren ook erg leuk maar deze staat toch echt wel in onze top 3! Het kost me moeite om niet teveel prijs te geven, zó leuk was hij, maar wat ik er over kan zeggen: leuke puzzels die ook logisch op te lossen zijn, leuke special effects. Uiteindelijk net niet gehaald, misschien met 1 persoon meer net wat meer kans (waren met z’n 4en), maar deze kamer moet je absoluut doen. We hebben met z’n 4en al veel escaperooms gedaan maar deze had weer elementen die we nergens anders zagen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 september 2018 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

The Experiment gedaan. Leuke verhaallijn, goede opbouw en noodzaak tot communiceren is groot.
Helaas niet gehaald maar super mooie kamer met goede (creepy) sfeer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 augustus 2018 Pancho  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Dit was een perfecte escaperoom. De *** zaten ongelofelijk goed in hun rol. En het waren ***, wat de escape extra cool maakte. De puzzels zijn niet voor de hand liggend en samenwerking is zeker nodig om eruit te komen. Het thema van the experiment is spannend!! Al mijn vrienden waren enthousiast. Iedereen had ook wat te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2018 Carlijn Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Gisteren met zes meiden The Experiment gedaan, wat hebben wij genoten. Vanaf het begin word je meegenomen in het verhaal.
Achteraf moesten wij even bijkomen met een drankje in de stad, waar wij nog uitgebreid met zijn allen de kamer nogmaals hebben doorgenomen. Doordat de puzzels niet 1 voor 1 opgelost hoeven te worden, verveeld niemand zich en heeft iedereen een andere “ervaring” door de kamer gekregen. Een dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 april 2018 Jessica Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Samen met mijn vriendengroep heb ik deze kamer opgelost. De puzzels waren voor ons op een goed niveau, voor de meesten was het namelijk de eerste escape room. Echt een hele toffe ervaring! Door het mooie decor zit je gelijk in het spel. De kamer voelde aan alsof hij echt van iemand was geweest. Het enige wat we een beetje hebben gemist is het verhaal er omheen, daar had wat meer diepgang in kunnen zitten.Misschien hebben wij het verhaal ook niet helemaal mee gekregen omdat we met 6 waren.
Ondanks dat vonden we het allemaal heel gaaf en willen we zoiets zeker vaker gaan doen! Bedankt voor de leuke middag.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 april 2018 Esther Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Vanaf de eerste minuut werd je in het verhaal gezogen. Mede door de extra stap die is gezet bij ontvangst. Dit voegde echt iets toe aan de beleving van het spel. Overall was het een leuke escape room met verschillende dimensies. Puzzels waren aan de makkelijke kant, ook wat linear. Zeker een aanrader voor niet ervaren spelers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
8 april 2018 Marleen Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

superdag gehad. goede verzorging van gebak bij de koffie. Muziek aangepast in de mailroom voor 7 jarige. Er werd goed rekening met haar gehouden.
Andere kamers daar was ook iedereen enthousiast over. Kortom, we zullen nog lang napraten over onze bijzondere ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 maart 2018 Monique Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Kinderfeestje was top geregeld ! Goede begeleiding voor de kinderen. Kinderen hebben enorm genoten !!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 maart 2018 A de Vries Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
8

Na de mailroom en prison cell gespeeld te hebben was nu the Experiment aan de beurt. Onwijs leuke kamer. Het is leuk dat deze escape 15 minuten langer duurt dan de “gemiddelde” escape room, maar die tijd heb je echt wel nodig! Spannend, en je moet goed samenwerken met je team om tot oplossingen te komen. Vele verrassende puzzels en leuke elementen, gave escape!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 maart 2018 Lisette Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Mijn zoon en zijn vrienden vonden het erg leuk.
Wij vonden de service erg goed. Vriendelijk en goed afgestemd op de kinderen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2018 Marid Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Met een vriendengroep the Experiment en the Prison Cell gedaan. Echt waanzinnig leuk en spannend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2018 Danielle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

We hadden the proton cell the experiment en mailroom en we waren met 18 personen. Iedereen heeft genoten. Het arrangement was ook goed verzorgd samen met de Belgische Keizer. Voor herhaling vatbaar. We hebben genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 maart 2018 H.M. Veenstra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Super leuke escaperoom! Goed verborgen puzzels, vriendelijk personeel en gezellige sfeer! Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 maart 2018 Silke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

In een paar dagen tijd alle kamers gespeeld. Elke kamer heeft een leuk en spannend Thema, wat ook helemaal doorgevoerd word in de puzzels en etc. Zowel voor beginners als gevorderden zijn dit zeer leuke kamers. Personeel is ook zeer vriendelijk en gastvrij. Deze kamers zouden wij dan iedereen ook zeer aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 maart 2018 Alexandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Ik heb samen met drie collega’s de Prison Cell gedaan. De beleving start al bij het begin. Je kunt zien dat de medewerker hier ook heel veel plezier aan beleeft. De hints zijn goed verborgen en het is leuk dat je *spoiler voordat je kunt ontsnappen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 maart 2018 Yvet Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
10

Super leuke escape room! Heel actief, moeilijke puzzels, super uitdagend!
Wij zijn ons volgende bezoek al aan het plannen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 maart 2018 Kiran Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
7

Escape was goed , maar voor de rest zo koud , geen verwarming
Eten en drinken met de jas aan
Dus dat is geen aanrader

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Slecht
9 maart 2018 Arjan Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
9

Wat een toffe escape-room!
De sfeer wordt meteen goed neergezet, de kamer ziet er spannend uit en zijn helemaal in het thema aangekleed!
Ook voor mensen wat bangig zijn aangelegd goed te doen.
Goede puzzels, je moet goed samenwerken om het einde te halen. Slagingspercentage is laag, wat betekent dat je hard moet werken!!!
Echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 maart 2018 Marieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Familie 3 volwassenen en 4 kinderen. In telefonisch contact deze samenstelling en leeftijden besproken. Heel prettig geholpen en meegedacht. Escaperoom werd in een aantal details aangepast voor onze groep zodat het voor iedereen leuk zou zijn. Gezellige binnenkomt en ontvangst, duidelijke uitleg en begeleiding. Super ervaring voor iedereen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2018 Ag Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat een goeie escape room weer… Aanrader voor de gevorderden, wij hebben het helaas net niet binnen de tijd gehaald…. Voor het eerst….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2018 Patricia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Wat een goede beleving!! Werden helemaal in deze kamer gezogen.
Er was voldoende te doen voor iedereen, zaten elkaar niet veel op de lip.
Ik geef een 9! Om een 10 te krijgen hadden wat mij betreft wat meer breinbrekers/puzzels/rekenvraagstukken mogen zitten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 februari 2018 Miriam Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Ontzettend gave ervaring! De inleiding van het verhaal en de bijzondere  start van het avontuur maken het een bijzondere en unieke escape room!

Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 februari 2018 Miel  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Leuk is dat je *spoiler, en er is variatie in de opdrachten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
10 februari 2018 Klaas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Vrijdagavond hebben wij 6 personen The Experiment gespeeld. Wij waren erg onder de indruk van de kamer. Ontzettend gaaf in elkaar gezet, top prestatie van de medewerkers en toffe uitdagende puzzels. Vooral de storytelling en de opzet van de escape room waren voor mij echt het allerbeste! Ik wil eigenlijk nog veel meer schrijven maar dit zou teveel verklappen. Ga dus maar gewoon reserveren en lekker escapen bij The Great Escape, jij lezer van deze review 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari 2018 Sandra  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Geweldig verhaal om uit te puzzelen!! Super sfeer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 januari 2018 Saskia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super leuke kamer. Wij hebben hem met zijn achten gedaan, maar begrijpen heel goed de zeven eigenlijk het maximale aantal personen is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2018 Viènna Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Wij hebben the Experiment gedaan met zijn zevenen. Bij het begin gelijk erg spannend, want wat gaat er allemaal gebeuren. De escape room was echt zo gaaf! Van begin tot eind erg spannend. De tijd vloog voorbij, maar gelukkig hebben we het gehaald. Echt een super escape room en zeker een aanrader!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 januari 2018 Elise Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
9

Onwijs mooie en grote kamer, vooral de intro vond ik verschrikkelijk gaaf en het zorgt ervoor dat je meteen in het verhaal meegezogen word! De kwaliteit en afwisseling van puzzels was goed, maar erg moeilijk waren ze niet. De hosts zijn zeer vriendelijk! In de kamer val je van de ene verbazing in de andere, een echte aanrader..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
12 januari 2018 Lisette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Super ervaring om de mailroom te doen! Het is een belevenis op zich en een goede samenwerkingstest. Ik vond dat er een prettige en gastvrije sfeer was bij The Great Escape. Mijn complimenten!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 januari 2018 Wilbert Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Ik ben bij The Prisoncell en The Experiment geweest.  Goede beleving en erg spannend. Echt heel erg leuk om te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2018 Melissa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Super kamer! De * (spoiler) en het verhaal zijn fantastisch. De puzzels zijn helaas wat klassiek, veel * ,dat zou beter kunnen. Maar de beleving krijgt een dikke 10!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 januari 2018 Tanya Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Nadat we eerder de Prison en the Experiment hebben gedaan, was nu de Mailroom aan de beurt. In tegenstelling tot de andere kamers wordt je niet *spoiler. Ook het verhaal: ‘Jacobus hield niet van bezoek, daarom creëerde hij een plek waar niemand uit kon komen’ is wat gek bedacht. Maar toch, weer leuke puzzels. Helaas was er een attribuut niet meer correct, waardoor we daarbij een hint nodig hadden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
5 januari 2018 Gerlien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

We hebben The Expiriment gedaan. Wat een ervaring! Goed verhaal, *spoiler personeel en ze spelen goed in op de groep.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2018 Melissa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Leuke ambiance. Prima room (mailroom) voor escape met iets jongere deelnemers. Moeilijk genoeg, maar wel haalbaar. Precies goed. We komen zeker terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2018 Groot Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Het was een geweldige ervaring! We speelden de Prison Cell en waren precies op tijd eruit; nog 5 seconden over. Het spel zit echt goed in elkaar. Officer Hoffner was ook erg geloofwaardig. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 december 2017 Erik Jan  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Ge-wel-di-ge ervaring! Ik was al door andere geënthousiasmeerd maar deze ervaring overtrof al mijn verwachtingen. We zijn 75 minuten volledig in een andere wereld gezogen, met *spoiler, super spannende muziek, attributen en spelletjes . We hebben er nog uren over doorgepraat.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 december 2017 Elsemieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Prison Cell. Goed uitgewerkt en doorgevoerd thema, leuke puzzels, onverwachte wendingen. De op een na beste kamer die ik gespeeld heb.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2017 Martijn Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Enorm leuk en spannend om te doen. Geschikt voor uiteenlopende leeftijden. Ook de muziek maakte de sfeer compleet, al stond deze voor onze groep een tikkeltje te hard, waardoor het soms lastig was te overleggen. Wij hadden iemand met gehoorapparaten in onze groep. Dus het is handig om dit vantevoren door te geven, zodat ze er rekening mee kunnen houden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2017 Blankvoort & de Vent Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

*spoiler*. Het * zorgt voor een leuke spanning in het spel! De puzzels zaten goed in elkaar. Kortom hele goede escaperoom.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 december 2017 Tom Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Verrassend gaaf en lastig. Mooie samenwerking nodig om tot resultaat te komen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2017 hennie  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Super ervaring gehad met ons gezin en complimenten voor top personeel

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 december 2017 Helma Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wij zijn hier naartoe gegaan met het bedrijfsuitje en vonden het super! Het personeel heeft het nog leuker gemaakt door de flexibiliteit en door het goede acteerwerk nog spannender!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 december 2017 Wiesje Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Heel leuk, niet te moeilijk, niet te makkelijk. Spannende sfeer

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 december 2017 Bart Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Net als vorig jaar, weer een hele leuke avond gehad!! Nu uiteraard in een andere kamer 😉

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2017 Wobby Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Hartstikke leuk, een hele leuke beleving waarbij iedereen kan meedoen. Spannend en uitdagend, echt een aanrader! Wij komen zeker nog een keer terug om een andere escaperoom te spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 december 2017 WerkCorporatie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Super gaaf. Gelijk toen de deur open ging was het al begonnen. Goed in elkaar gezet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 december 2017 Nima 4 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Erg goede en spannende escaperoom die een kwartier langer duurt dan vele andere rooms.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 december 2017 N. de Jong Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

The Mailroom. In een woord geweldig. Het was onze eerste keer, ik wist niet dat onze kids + aanhang zo fanatiek waren. En gehaald in ruim 52 minuten. We gaan dit zeker vaker doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
9 december 2017 Familie van den Berg Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Een erg leuke escaperoom met een leuk verhaal. Geinige schrikmomenten. De escaperoom zat goed in elkaar en de kwaliteit was dik in orde.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 december 2017 Dennis Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Goed opgezet, uitdagend en spannend. Een absolute aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2017 Gertjan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Naast de escaperooms hebben we vooraf vergaderd in de beschikbare ruimte hiervoor. Tevens hebben we lunch en diner genuttigd . Alles in een prima ambiance en goed verzorgd. Kortom al-inn wat voor een groep erg aan te bevelen is. Zeer geslaagd. Escaperoom bedankt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2017 Fudura Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Super leuk kinderfeestje gehad. Echt een aanrader. De kids waren erg enthousiast. De acteur was erg leuk met de kids. Zou het zo weer doen!!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 december 2017 Beks Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Heel vet!! Alles hangt heel erg goed samen.. en daar waar nodig krijg je aanwijzingen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 december 2017 Lucinda Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Vriendelijk ontvangen en de escaperoom was onwijs gaaf. De verhaallijn, de acteur(s), de puzzels waren top! Kortom de hele beleving klopte 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
4 december 2017 Sofieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Super leuk! We hebben eerst The Experiment gedaan, toen we eruit kwamen grapte we dat we er nog wel 1 wouden doen, die blijk vrij… even een drankje en daarna de mailroom ook nog gedaan. Hele leuke crew, goed gedaan. Wij komen zeker terug om ook de derde kamer te versieren.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 december 2017 Karlijn Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Voor de eerste keer was het een super leuke ervaring en zijn we allemaal super enthousiast geworden om vaker te gaan.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 december 2017 Lotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

We waren met zes collega’s waarvan drie nog niet eerder een escaperoom hadden gedaan. Het was een leuke ervaring voor zowel de meer ervaren- als de niet ervaren spelers. Het verhaal is goed, de puzzels uitdagend. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2017 Marloes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

We hebben het Experiment gedaan. Erg spannend, goed verhaal en uitdagende puzzels. Echt een aanrader!!!

29 november 2017 Karen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Vanaf het moment van boeken begint het verhaal, waanzinnig goed uitgewerkte escaperoom met onverwachte wendingen. Sommige puzzels misten (onze) logica en zijn een beetje random, maar dat mag de pret absoluut niet drukken. Meerdere wegen leiden naar Rome.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 november 2017 Mark Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wij hebben ons laten opsluiten in the prison cell. Ontzettend leuke kamer! Heel erg leuk gedaan, ook met een stukje toneel vooraf waardoor je helemaal in de juiste vibe komt om te willen ontsnappen. Op het nippertje niet gehaald… maar genoten met zn allen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2017 Krista Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Met klamme handjes gingen we naar binnen. We werden erg vriendelijk ontvangen, het is dan ineens heel gek dat je al in het spel zit. Maar die omschakeling merk je echt wel… Daar zorgen de dokters wel voor…

De puzzels zijn ook origineel en daar sta ik na 25 kamers nog altijd van te kijken.

En dan is daar de tijd voor de echte escape… Eentje zoals ik nog niet heb meegemaakt. We moesten dan ook echt even goed nadenken wat ze bedoelde. “Zal dit echt de bedoeling zijn?” Vroegen we aan elkaar. Ik kan er helaas niets over zeggen, maar dit is een escape zoals ik nog niet heb meegemaakt. Met nog 6 minuten op de klopt ZONDER hints stonden we buiten. Wij zijn trots op onze groep.
We hebben gelachen, gegild, getrild en gejubeld. Voor ons staat The Experiment op nummer 1 en raad ik hem iedereen aan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 november 2017 nicole Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Super toffe ervaring! Was voor verjaardag van mijn vrouw. Weer is wat anders dan een LV tasje

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2017 Rogier Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Heel veel oog voor detail! Vooral de verschillende * waren een leuke verassing.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juli 2017 Anne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Wij hebben de postkamer gedaan met z’n 4en. Voor twee van ons was dit de eerste escape room. Voor mij was het de 3e. De ontvangst was erg goed en vriendelijk, we waren goed op tijd maar hadden de mogelijkheid voor een drankje vooraf.
Alles werd duidelijk uitgelegd voor we begonnen. De puzzels waren leuk en gevarieerd, soms best moeilijk maar nooit onmogelijk. We hebben hem gehaald met 53:49 op de klok! Na afloop werd ons nog gevraagd hoe het was hebben we nog even met ze gepraat en konden we nog een hapje en drankje bestellen voor bij het napraten.
Al met al een top ervaring! We zijn nu een datum aan het prikken voor The Experiment.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juni 2017 Thomas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Onze 2de kamer bij The Great Escape (en in totaal). Opnieuw zie je dat er goed is nagedacht over de kamer en is het aanbod aan puzzels heel divers. Het blijft een ontzettend leuke tijdsinvulling en ook gezellig dat je erna nog even wat kan drinken samen om alles nog eens een keer na te lopen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 mei 2017 Gerlien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Riep meteen associaties op met de film ‘One flew over de cuckoo’s nest’
Vooral de meespelende dokters speelden hun rol het echt geweldig goed! Complimenten 😉
Veel afwisseling in op te lossen codes.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 april 2017 Myh Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Het was zeer geslaagd !!! ‘The experiment’ was een hele leuke ervaring. Het geheel zat goed in elkaar. De bijdrage van de ‘acteurs’ was daar zeker een onderdeel van. De klantvriendelijkheid was top en ook het eten bij de Belgische keizer was goed geregeld. Kortom een arrangement dat zeker aan te raden is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 februari 2017 Martin Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Geweldig om te doen! Leuk, verrassend en erg leuk met de acteur die het compleet maakt. Wij hebben er gelijk een achteraan geboekt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari 2017 Ineke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
7

Prachtig om te spelen, maar misschien kunnen er meer persoonlijke notities liggen van de persoon wiens kamer het is, voor diepgang!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
25 februari 2017 B-Day Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige ervaring, more to come! Kwaliteit van de escape room was top. Goede vragen, leuke puzzels, sterke verbanden en goede muziek op de achtergrond. Zeker een room om aan te raden en er gaan nog vele escape rooms volgen door heel Nederland. Op naar records!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari 2017 Bjorn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige ervaring! Groot succes voor de kids (11,12,13) en ons zelf!
Op de minuut gehaald, reuze spannend, want we wilden het absoluut gaan halen! Supercreatieve puzzels om de codes te ontcijferen. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2017 Elisabeth Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Als teambuilding hebben we “The experiment” gedaan en het was hartstikke gaaf! Je leert als team om een leuke manier wat je aan elkaar hebt!

Acteerwerk was ook super goed en erg overtuigend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2017 Sander Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Het was een super leuke escape room! Zeker een aanrader. Veel beter dan de eerste waar ik ben geweest in Groningen. Hier was meer spanning en moeilijkere puzzels én meer actie. Ik kom zeker nog eens terug voor de andere kamers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 februari 2017 Iris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Leuke eerste ervaring
Vriendelijke en nette ontvangst
Ik had niet verwacht dat je meerdere kamers uit moest;)
Dacht bij de eerste dat we er al waren ha ha

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 februari 2017 Bob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het zijn leuke/uitdagende Escaperooms met een goede moeilijkheidsgraad. Zeer uitdagend.
Het personeel is vriendelijk en deed het goed en leuk bij de start van de kamers.
Wij hebben er een leuke middag/avond gehad.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 februari 2017 Jos Groot Koerkamp Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Hiervoor heb ik samen met mijn ouders en broertje 1 escape room gedaan. We wisten dus ongeveer wat ons te wachten stond. Eenmaal binnen werden we gelijk in het verhaal gezogen. Een bewaker stond ons al op te wachten. Verder vond ik de manier van tips krijgen erg origineel. Daarnaast zaten er veel wendingen in het spel die mij erg hebben verrast. Al met al vonden wij het een top ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 februari 2017 Britt Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Net opgezette Escape Room, goed ontvangst.
Of je nou al verschillende escape rooms gespeeld hebt, of je eerste escape room nog moet spelen. Iedereen is toch op zoek naar iets anders bij die ultieme escape room beleving. Wij denken dat we 4 factoren gevonden hebben waar iedereen die een escape room in zekere zin op let. Voor de een zal de ene factor zwaarder meewegen dan de andere. We zijn erg benieuwd naar jouw mening over deze 4 escape room factoren die aangeven of een escape room goed is of niet.
Diepgang

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed
19 februari 2017 Ruth P Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wij als team kenden elkaar niet allemaal. Blijkbaar is dat ook niet nodig om tot een leuke ervaring te komen, waarbij iedereen zijn eigen kwaliteiten gebruikt en zijn eigen inbreng heeft.
Wij vonden de muziek over het algemeen wat te hard staan, hoewel dat ook weer zorgde voor extra spanning.
Het was leuk geweest om achteraf wat meer te horen hoe de “meekijker” de samenwerking van het team heeft ervaren. (in het kader van teambuilding is dat best zinvol)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal
19 februari 2017 Team IJsselhoeven Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Met neme het begin was best spannend, met name de acteurs waren best intimiderend, je had geen idee wat je te wachten stond. Soms hadden we de hoop opgegeven, maar was er ineens een onverwachte oplossing.De oplossingen waren niet eenvoudig te vinden , maar samen kwamen we eruit. Iedereen heeft dan toch een andere denkwijze.Erg leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
18 februari 2017 Marja Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Super leuk. Jammer alleen van één slot. We hadden de juiste code maar het slot ging nier open. We mochten geen kracht gebruiken, is ons vantevoren gezegd. Hier had het toch een iets hardere hand nodig. Dat heeft ons veel tijd gekost. Wie weet waren we er anders wel uitgekomen! 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2017 Valerie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Mailroom: Prima kamer, goede puzzels, sommige best vernieuwend. Het verhaal is hier niet echt heel belangrijk maar meer het puzzelen zelf. Leuke kamer om mee in te komen voor de andere 2 toppers op dezelfde locatie.
Prison Cell: Super mooie kamer! De intro zet je gelijk scherp en geeft een aardige adrenaline kick, daarna lekker zoeken, oplossen en ontdekken. Veel super goede puzzels en alles is top gebouwd met een aantal enorm gaaf verwerkte verrassings elementen. Een enorme aanrader!!
The Experiment: Ja deze kamer staat zeker met stip in mijn top 3, wat een goed doordacht concept! Hier is er echt een enorme realistische verwerking van het thema dat ons echt het gevoel gaf dat wij onderdeel waren van de kliniek ipv zoals bij vele andere kamers ‘dat je op bezoek bent in het thema’. Een top kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 februari 2017 Linced82 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

Wij hebben met een groep van zes personen The Experiment gedaan. Deze kamer duurt 75 minuten. Hierdoor heeft de kamer een hogere prijs en dat is de reden voor de ‘8’. Verder was de kamer erg leuk en de puzzels voldoende uitdagend (maar kan wel iets uitdagender). Dit kwam met name omdat de omschrijving als heel moeilijk staat, maar dat dit naar onze mening ‘goed’ te doen was.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
17 februari 2017 EvD Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Het was absoluut een leuke en goede kamer maar als je er zoals ons groepje al ruim tien gespeeld hebt dan is hij wat aan de ‘simpele’/basic kant! Er zitten veel sloten puzzels bij en vrij lineair. Maar al met al zéker een leuke kamer hoor!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
15 februari 2017 Saskia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Zit goed in elkaar. Complimenten voor de acteurs. Was redelijk levensecht.
Een sleutel niet gevonden, doordat de aanwijzing niet echt duidelijk werd opgevangen. Wel ontsnapt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 februari 2017 Femke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Erg leuk om in teamverband te doen als teambonding. Je komt al snel in de sfeer van de escape room en het is soms zeker pittig om de puzzels op te lossen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
11 februari 2017 Martine Voets Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Het was een geweldige ervaring, en dan spreek ik namens mijn 24 collega’s!!!!!!
Het was voor iedereen de eerste keer, geen idee dus hoe het ging, maar iedereen kwam heel enthousiast terug.
Een geslaagd personeelsuitje!!
Top service en lekker eten en drinken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 februari 2017 Geertje Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Super ervaring! We hebben The Experiment gedaan. Goed verhaal en erg spannend. Gelukkig net binnen de tijd gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 februari 2017 Maaike Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

De hele beleving vanaf het moment dat je richting de escaperoom loopt is super gaaf!
De puzzels zijn moeilijk genoeg om er echt over na te moeten denken, maar niet zo ingewikkeld dat je daardoor de motivatie verliest.

Echt een aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari 2017 Jette Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Ik had nog nooit een escape room gedaan, maar vond het erg leuk. Echt een leuke activiteit voor zowel mannen als vrouwen! Wij deden het met ons gezin (vader, moeder, drie volwassen (schoon)kinderen) en hebben nét binnen de tijd (59:15) de uitgang gevonden! Superleuke aanrader.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari 2017 Hanneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

De Great Escape biedt een stukje beleving per kamer (de medewerkers zitten goed in hun rol). De drie kamers zijn heel verschillend, maar erg goed vorm gegeven en uitdagend. Alle kamers zou ik aanraden. Een groot voordeel is dat je nu ook wat kunt drinken aan de bar, wanneer je met meerdere personen bent (team uitje etc.).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 februari 2017 Joris Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Echt een hele leuke ervaring en zeker aan te raden! We gaan snel weer een andere escape room ‘doen’, het is echt verslavend!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 februari 2017 Judith Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Goede escape room met onverwachte kamers en ”puzzels”.
Ook de bewaker speelde zijn rol erg goed waardoor je meteen het gevoel hebt om te willen ontsnappen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
5 februari 2017 Boksebeld Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Mijn eerste escaperoom en gelijk een goede ervaring. Van te voren wordt je al een beetje opgezweept zodat je vol adrenaline de kamer binnengaat. Leuke puzzels en spannende sfeer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 februari 2017 Karianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Leuke room, mooie setting en je wordt goed in het verhaal gezogen. Dit mede door het acteertalent van de figuranten. Het niveau is wel hoger dan de gemiddelde escape room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 februari 2017 Martijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

The experiment is een fantastisch opgezet spel! Goede dosis spanning en sensatie afgewisseld met mooie puzzels….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 februari 2017 Sjoerd S Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Fantastisch gemaakt. Mooie kamer met leuke en goede diversiteit aan puzzels.
Er zitten leuke verassende elementen in.
Zeer zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 februari 2017 Kristel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We waren met een groepje van 6. Ik had als enige 1 keer vaker een escape room gedaan. We hebben de room helaas niet gehaald maar omdat we nog maar 1 puzzel verwijderd waren van de uitgang en we toch wat domme fouten hebben gemaakt maakte het niet minder leuk. We zijn nu zeker van plan om met dezelfde samenstelling de Prison Escape ook te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 februari 2017 Arjen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ik heb zelf The Experiment bezocht, en deze vond ik fantastisch. Maar ik vind het concept sowieso te gek.
Zit goed in elkaar hoor!
De ontvangst was zeer hartelijk en de communicatie vooraf was zeer gedegen. Het was een prachtige wisselwerking tussen The Great Escape en Landstede Basketbal en ik denk dat we elkaar een mooie avond/middag hebben bezorgd.
Dank daarvoor!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2017 Marcela Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Wat een geweldige ervaring! Ik heb zelf ‘the prison cell’ gedaan en met de collega’s net binnen de tijd ontsnapt! Van begin tot eind spannend en je wordt er bovenmatig fanatiek van:-). Zit prachtig in elkaar. Ook over The Experiment en The Mailroom niets dan lof gehoord van de andere collega’s. Echt een aanrader voor een leuk teamuitje of om met vrienden/familie te doen. Locatie is leuk, zowel de escaperooms als het horecagedeelte waar je gezellig wat kunt drinken en happen. Vriendelijke en enthousiaste medewerkers bij The great escape! Ik kom zeker terug voor één van de andere escaperooms

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 februari 2017 Maaike Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

het zit heel goed in elkaar en de medewerkers zitten perfect in hun rol, goede ontvangst, goede begeleiding kortom de best editie we tot nu toe hebben bezocht. ( 5 maal )

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 januari 2017 Ron Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

We zijn naar ‘the prison cell’ geweest! Vanaf het begin van het spel wordt je in het spel gezogen. Entourage is erg mooi gemaakt. Er zitten originele elementen in het verhaal en in de kamer!

We hebben hiervoor al meerdere kamers bezocht en raden deze zeker aan, mits je al vaker een escape room hebt bezocht.

Binnenkort komen we zeker terug om de andere kamers te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 januari 2017 Sabine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Het was een geweldige ervaring. Super leuk om te doen!! Wij hadden “The Experiment”geboekt. Wij hebben het niet binnen de tijd kunnen redden met z’n viertjes maar dat maakte de ervaring en lol er niet minder om. Een aanrader is het zeker 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 januari 2017 Liesette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Heel leuk verhaal. Puzzels van makkelijk tot best lastig en lekker gevarieerd. Bepaalde heel originele elementen en zoooooooo leuk! Echt The Experiment een keer doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
26 januari 2017 Audrey Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Spannend, inventief, goed doordacht, uitdagend, creatief, goede uitleg en ontvangst, super leuk, meeslepend, aanrader om zelf te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 januari 2017 Danielle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Zeer verrassend! Baalden ervan dat we het net niet gehaald hadden.
Moeilijker dan je denkt! Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 januari 2017 Janet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuk om met collega’s of vrienden gebruik te maken van het arrangement van de great escape! Samen proberen te ontsnappen uit de escape room en daarna gezellig eten ergens in Zwolle.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 januari 2017 Roos Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Vooral de ontvangst en de behandeling net voordat je de Prison Cell in gaat was super, waardoor je gelijk het verhaal in gesleurd werd. Prima gedaan!
Bijzonder aan deze room is dat er zo weinig spullen waren, zoals dat in een echte cel ook is. Elk klein detailtje kan dus van belang zijn.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
18 januari 2017 Ewoud Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We hebben een geweldige ervaring beleefd in de prison cell. Het was heel verrassend en ontzettend goed in elkaar gezet.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 januari 2017 Ilona Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

We deden The Mailroom. Sfeervolle kamer, met lekker veel puzzels om op te lossen. Telkens als we dachten dat we er waren kwam er weer een nieuwe puzzel. Ook werden we een aantal keer goed in de maling genomen. We kregen nuttige tips op de goede momenten. Eén onderdeel van een puzzel was verkeerd teruggeplaatst na de vorige ronde, gelukkig konden we de puzzel toch goed oplossen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
15 januari 2017 Jessy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super leuke ervaring! Zeker een aanrader voor een leuke avond. Kamer is goed in elkaar gezet. Goed verhaal en uitdagende puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2017 Carla Eggens Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Dit is tot nu toe de gaafste kamer die ik ooit heb gedaan. Spel zit heel goed in elkaar. Heel spannend maar niet persee eng. Nadat ik de trailer had gezien durfde ik eiegenlijk niet meer maar ik raad iedereen aan dit wel te doen. Echt leuk en spannend maar niet zo eng zoals de trailer:)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 januari 2017 Jorien Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Erg leuke afwisselende escaperoom. Goeie puzzels en opdrachten. Helaas krijg ik een foutmelding bij het invullen van mijn mening die minstens 100 karakters moet bevatten!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
13 januari 2017 Nienke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We hebben allemaal erg genoten, de volgende dag was The Great Escape het onderwerp van de dag! Complimenten hoe de opdrachten allemaal in elkaar zitten. We willen dan ook zeker de andere 2 kamers die we nog niet hebben gedaan ook bezoeken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2017 Boer Staphorst Sanitair Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Great day! Awesome experience with my family! Great service and challenging room. We never done something like this before but was a highlight of a family weekend away.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 januari 2017 H vader Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Geweldig gedaan! Goeie acteur erbij ook.. puzzels waren leuk en ook de aankleding van de kamer erg goed! zeer zeker n aanrader! Top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 januari 2017 Anita Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Deze escaperoom is echt een aanrader en anders dan de andere twee(mailroom en prisoncell) omdat er gebruik wordt gemaakt van acteurs. Mocht je voor het eerst een escaperoom bezoeken dan zou ik niet met deze beginnen! Maar wederom is The experiment een ware beleving en hebben we veel respect voor de bedenkers en makers ervan! Daarnaast is er nu ook gelegenheid om vooraf en achteraf wat te drinken in The Key, wat een leuke toevoeging is naast de drie escaperooms. Kortom de escaperooms in Zwolle moet je een keer gedaan hebben!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 januari 2017 Jacqueline Oosterbaan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Zowel The Prison Cell als The Experiment gedaan en beiden zijn erg goed. De puzzels zijn niet erg moeilijk, maar wel verrassend en veelvuldig, wat veel succesmomenten betekent. De aankleding en bouwkunsten in de rooms zijn fantastisch en de acteurs maken het geheel af.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 januari 2017 Frank Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Voor mij de tweede escaperoom maar voor de rest van het gezin de eerste keer…een groot succes, iedereen is nu verslaafd en wil graag de andere kamers ook komen doen. Sfeervolle ruimte met afwisselende puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
6 januari 2017 Miranda Adema Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Jammer dat we van te voren de verschillende sloten die in kamer aanwezig waren niet konden uitproberen. Verder zou het handig zijn als teksten gewoon in het Nederlands geschreven stonden. Verder leuke ervaring! Verhaal spannend gebracht!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
6 januari 2017 Nichil Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Huivering indrukwekkend. Direct bij binnenkomst van het gebouw wordt je al zeer plezierig ontvangen en een aantal tips gegeven. Dan gingen we na een drankje naar de Mail-room en je word opgesloten en moet de uitgang vinden met alles onderzoeken, de volgende deur openkrijgen, de volgende puzzel oplossen en de volgende en de volgende en de volgende en in de juiste volgorde en weer een puzzel en dan …………… Prachtig. Gelukkig we hebben het binnen de tijd gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2017 Eddy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
7

Wij hebben het experiment gedaan. Ik vond de aankleding erg leuk. Nadeel vond ik dat veel puzzels op elkaar lijken. Je moet bijna altijd op zoek naar cijfers en dan een slotje kraken. Meer variatie in de puzzels zou ik leuker vinden. Bijv. ook een talige puzzel of een logikwiz.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
5 januari 2017 Dianne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het was super! Heel spannend en net binnen de tijd gelukt. Absoluut een aanrader. Wij deden Prison Cell

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 januari 2017 Andries Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

De Prison Cell is een gave Room! We werken zelf bij een Escape Room met een gevangenis-thema, dus het was erg leuk om te zien hoe het thema bij anderen wordt toegepast. We werden zeer vriendelijk ontvangen en konden al vrij snel starten. De eerste 10 minuten moesten we even inkomen, maar al snel hadden we de smaak te pakken en gingen we als een speer. Er zit veel variatie in de spellen en de room is leuk in elkaar gezet met o.a. smalle doorgangen en verstopte compartimenten. Zeker een aanrader en we komen binnenkort terug om de andere room te spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
4 januari 2017 Dennis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wauw! Wij zijn fan van de kamers van the great escape maar deze was de beste! Zorg wel dat je voordat je deze doet al ergens anders wat ervaring hebt opgedaan, zodat je volop kunt genieten en de kamer

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2017 Sophie Waegemaekers Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Wat een mooie eerste ervaring met een escaperoom. We hebben met ons personeelsfeest alle 3 de kamers afgehuurd. Ze waren stuk voor stuk even mooi!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
3 januari 2017 Anouk Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

We hebben met een groep 2 escaperooms bezocht, in de lft van 10 tot 49 jaar. We waren allemaal erg enthousiast na afloop. Het waren uitdagende escaperooms; beide verschillend qua opzet. Het was af en toe spannend, maar leuk. Helaas hebben wij net niet kunnen ontsnappen. De andere groep heeft het wel gered.
Na afloop hebben we nog wat gedronken in de sfeervolle ‘bar’ van The Great Escape.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 januari 2017 Margreet Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Het was voor ons de eerste keer, we moesten eerst een beetje op gang komen, maar we vonden het allemaal geweldig en zeer voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 januari 2017 Hetty Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

We hebben in twee groepen (ouders tegen kinderen) twee verschillende kamers gespeeld. Bij beide kamers is er genoten van de verschillende lagen en verhalen. De kamer van mijn groep (the prison cell) was superspannend; mede door de indrukwekkende introductie van het spel. Samenwerking was bij beide kamers een belangrijk onderdeel om de kamers te voltooien. De kinderen (14 tot 18 jaar) hadden wel wat moeite met de ouderwetse technieken: niet iedereen kan overweg met bijv. een oude draaischijf-telefoon.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
31 december 2016 Henriette Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Spannende en uitdagende escape. Veel verschillende kamers en goed uitgedachte opdrachten. Verder speelden de medewerkers hun rol erg goed!

31 december 2016 Remco Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
5

Wij hebben een paar maanden terug the prisoncel gedaan, nu the mailroom. We hadden beter de volgorde andersom kunnen doen. Mailroom was veel rekenpuzzels oplossen die wij moeilijk vonden en ook niet zo leuk. Er zat minder uitdaging in the mailroom dan in the prisoncel voor ons.
Wel absolute 5 sterren voor het personeel die erg vriendelijk en toegankelijk zijn!
Zijn nieuwsgierig naar the experience. Komen zeker terug.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
31 december 2016 Hilja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Experiment
Te “gek”
De mensen van de great escape hebben de lat een stukje hoger gelegd.
Meteen vanaf de binnenkomst midden in het spel. Een feest van iets meer dan een uur (je krijgt 75 min maar met z’n vieren hadden we maar 62 min nodig ). Ook het feit dat er iets tegen het einde mis ging (we kregen er 5 min tegoed) mag de pret niet drukken. Leuke opdrachten, creatieve puzzels en wat technische snufjes, alles komt aan bod. Niet te veel cijfersloten en super acteurs… Een aanrader.
En in ons team vond het bij tijd en wijle iets te realistisch/eng, maar al met al een aanrader voor elke escaper.

Prison
Who’s done it
Een moord en jij wordt verdacht… Een acteur – een recept voor een super escape room.
Samenwerking is erg belangrijk, en dan kom je in de flow… Met z’n vieren binnen 40 minuten ontsnapt. Heel creatief en altijd volledig in stijl – super. Een kamer voor zowel de beginnende als gevorderde escaper! Hele aardige hosts met passie blut het vak!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2016 Andrea Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wij vonden het een erg leuke ervaring. De manier waarop ze het in mekaar hebben gezet was erg goed! Je moet je koppie er goed bij houden en goed samenwerken anders kom je er niet uit

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2016 Gerda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

In één woord: GEWELDIG! Het verhaal was echt tof, de puzzels lastig genoeg (maar niet onmogelijk) en de acteurs waren leuk. De ervaring was echt compleet. We hebben deze room met 7 personen gedaan binnen de tijd, terwijl het onze eerste was. Echt tof! (Wij deden The Experiment)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2016 Gerance Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

We hebben geen vergelijkingsmateriaal, want dit was onze allereerste escape room ervaring, maar het was een hele leuke happening! We hebben meegedaan aan ‘het experiment’ en gingen helemaal op in het verhaal. Spanning was zeker aanwezig, we werden meegenomen in de setting en waren aangenaam verrast door de opbouw en afwerking. Magnifiek zoals omgesprongen is met de ruimte! Aan alles lijkt gedacht. Het was een fantastische ervaring waar we nog dagen over gesproken hebben. We willen graag nog een keer!! Ons team bestond uit 6 jonge studenten en een moeder, allemaal enthousiast en in voor nog een escape room.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
28 december 2016 Marian Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Geweldig! Spanning is mooi opgebouwd. Het is een bijzondere uitdaging om echt met elkaar samen te werken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2016 Patricia van Westering Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Geweldige ervaring! Super leuke twists en goede service. We waren rond de kerst, daarom kreeg ik ietwat laat reactie op de mail maar zelfs daarna was er nog een zeer flexibele switch van Nederlands naar Engels! De ontvangst is ietwat kil in een kantoorgebouw maar vervolgens kom je wel in een gezellig café terecht. Al met al super leuke ervaring en zeker een aanrader voor iedereen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
27 december 2016 Denny Brom Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Deze escaperoom is erg verrassend en overal is goed over nagedacht. We hebben een hele leuke ervaring gehad en zou deze ruimte zeker aanbevelen! In het begin was het wel even onduidelijk dat we al mochten beginnen, maar gelukkig hebben we dit tijdverlies ruimschoots goed gemaakt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2016 Karin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het was voor ons een heel mooie ervaring. Zonder al te veel te verraden (weet niet of reviews geplaatst worden)wij waren verrast door een aantal vernuftige details die in werking werden gezet, zeer goed gedaan!
Ontvangst was heel vriendelijk, toch een tip: een kopje thee of koffie bij het welkom doet altijd goed!
(Is geen kritiek trouwens)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
25 december 2016 Pauli Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Ontzettend leuke uitdaging! Een groot succes in onze kleine groep waar we allemaal van genoten hebben.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 december 2016 Wouter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Hele gave escaperoom die supertof in elkaar zit! Veel om op te lossen, gericht op samenwerking. Verhaal is top, we hebben er enorm van genoten. En: binnen de tijd!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 december 2016 Geert-Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Voor ons beginnelingen was onze escape room nog te ingewikkeld. Maar we zijn er met z’n 6-en wek van overtuigd dat we dit nog een keer gaan doen. Super leuk!!

21 december 2016 Corné Schaart Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

super, lastig maar erg leuk en leerzaam. geweldige uitdaging voor het team. opletten geblazen…….

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
21 december 2016 Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Wat een ongelooflijk leuke en verrassende ervaring was dit. Zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen voor de andere rooms. Ik kijk er nu al naar uit.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 december 2016 Tine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuk voor iedereen top gecombineerd met de peppermill en heerlijke hapjes in de key!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 december 2016 Marilene Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Zeker een aanrader! Enige minpunt vond ik dat de puzzels vrij lineair achter elkaar moesten worden opgelost in plaats van parallel. Dit zorgt ervoor dat je niet allemaal tegelijk kan puzzelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 december 2016 Diana Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Hele verrassende puzzels en heel mooi gemaakt! Als je nog nooit eerder een escaperoom heb gedaan kun je beter eerst de Mailroom doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2016 Sandra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Was een geweldige ervaring die ons als groep ook dichter bij elkaar bracht! Als je ook iets echt niet wou doen werd daar goed rekening mee gehouden en ze waren erg duidelijk wat de regels waren en hoe je kon stoppen als je het niet meer zag zitten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 december 2016 Leon Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Super! Meest uitgebreide escaperoom die ik heb gedaan! Leuk dat er acteurs bij zijn, dat zie je zelden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 december 2016 Robbert Cornelissen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Helemaal super!! Ondanks dat we er niet binnen een uur uitkwamen 😉 Top in elkaar gezet allemaal! We wachten met smart op de foto 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2016 Marloes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Erg goede en leuke escaperoom.
Ik heb er zelf al een aantal gedaan maar het blijft leuk.

De anderen met wie ik was hadden geen ervaring. Voor hen miste ik een korte inleiding. Verder erg gezellig en enthousiast personeel.
Ook leuke horecagelegenheid er bij!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
16 december 2016 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super gaaf, verhaal en puzzels !!! Fantastische ervaring!!!
Ook leuk met acteurs en je wordt gestimuleerd om goed in teamverband de oplossingen te vinden. Helaas niet gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2016 P. Antoine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuk dat deze escape room uit meerdere kamers bestaat. Geeft weer heel andere effecten dan alle puzzels in 1 kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 december 2016 Marcel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Een mooie sfeer wordt er gecreeerd en zeer spannend. De stress gaat toeslaan als je heel veel aanwijzingen hebt maar nog geen idee hoe je ze kan verbinden. Supergaaf.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 december 2016 Eduards Prud'homme de Lodder Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super gehad. Het was pittig en hebben het helaas niet gered maar de uitdaging was gaaf. Acteurs in het spel maken het spel compleet.
ps handboei niet te strak doen. Had de pols goed rood.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 december 2016 mirjam kupers Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We hebben met twee groepen twee escape rooms bezocht. Beide groepen hebben met volle teugen genoten!
Echt een hele leuke ervaring. En even na praten in de bar is ook prima te doen. Iedereen heeft een hele leuke tijd gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 december 2016 Annelies van Velse Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Heeeeel erg leuk! Ook de organisatie zat prima in z’n rol! Super goed ontvangen! Voor herhaling vatbaar. We komen zeker die andere kamers nog doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 december 2016 Hermien peters Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Na een vriendelijk ontvangst en uitleg over het spel kon ons avontuur beginnen .Zouden we het redden om binnen 1 uur “de mailroom” uit te komen???Met z’n allen zoeken naar voorwerpen en puzzels oplossen die je elke keer weer een stukje verder brengen om uiteindelijk de kamer uit te komen. Veel lachen en gillen als er weer iets gebeurde wat we niet hadden verwacht. Proberen naar elkaar te luisteren en het soms van een andere invalshoek te zien maakt dat je het echt als een leuk team uitje ervaart .Helaas hadden we het net niet binnen de tijd gered maar wat een lol hebben we gehad 🙂 Ik had 1 keer eerder een escape room gedaan maar die kon niet tippen aan deze. Ik vond het zo leuk dat ik nu meteen “the prison cell ” met mijn gezin ga doen….
Hopelijk komen we er deze keer wel binnen de tijd uit .

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
10 december 2016 Ingrid Nome Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
7

Leuke escape room, hele andere dan de andere die ik had gedaan door de acteurs die erbij waren. Helaas was er door de uitleg door ons verkeerd begrepen en ging het in het begin niet helemaal goed. Maar door het misverstand we hebben excuses gehad en de onze aangeboden en uiteindelijk was het een leuke ervaring

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed
10 december 2016 Chantal Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Geweldige escaperoom (wij deden The Experiment), je voelt je meteen onderdeel van het verhaal. De puzzels zijn afwisselend, zitten goed in elkaar en doordat je jezelf meteen onderdeel van het spel voelt, ga je er helemaal in op. Het spel zit goed in elkaar en de samenwerking onderling is heel belangrijk. Enorme aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 december 2016 Anneke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Mijn eerste keer escape room en goed bevallen. Tijdens het uur dat je moet ontsnappen staat het fanatisme bij iedereen goed in. Een echte aanrader om te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 december 2016 Michelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Geweldig opgezet heel knap gedaan. Sommige puzzels waren best wel moeilijk maar een echte uitdaging.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 december 2016 Geke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Een meer dan geweldige ervaring. Mooi dat ons team qua aantal the experiment heeft kunnen doen en daarmee een prima afsluiting van onze teamdag.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
7 december 2016 Hans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Meerdere kamers geboekt. Iedereen erg enthousiast. Goed verhaal en kamers / puzzels zitten erg goed in elkaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2016 Marleen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Het was voor de meesten de eerste keer dat ze een Escape room aandeden. Alle deelnemers waren enthousiast.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 december 2016 Heimen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Super leuk, zit goed in elkaar, iedereen was enthousiast! Veel stof voor napraten. Volop spanning. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 december 2016 Wendy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De Prison Cell is erg gaaf! Beleving is fantastisch, je wordt helemaal meegenomen in het verhaal! Puzzels zijn leuk, gave technische snufjes en vooral erg verrassende kamers! Weer erg leuk om te doen!! Ontvangst is gezellig met een klein café om het uitje compleet te maken! Zowel de Prison Cell als de Mail Room (die ik eerder al gespeeld heb) van The Great Escape, zou ik iedereen aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2016 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Ontzettend leuke avond gehad. Het merendeel van de deelnemers van ons groepje vond dit de leukste Escaperoom tot nu toe. Vriendelijk personeel. Volgend jaar gaan we zeker nog een keer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 december 2016 Angela Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We wisten niet goed wat we moesten verwachten, maar dit zagen we niet aankomen! Wat zat het goed in elkaar en wat een spanning. We moesten goed samen werken en we hadden het net gered. Dit was een super leuke eerste ervaring. Ik ben aangestoken en wil er zeker meer gaan doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 december 2016 Jorieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We waren nog wat te onervaren voor ‘Het Experiment’. Desalniettemin hebben we enorm gelachen, er gebeurt namelijk zoveel om je heen, je staat onder een structurele druk om te presteren. Een escaperoom voor de wat meer ervaren groep vluchters.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 december 2016 Marc van Middendorp Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wij hebben de escaperoom bezocht als verrassing voor de verjaardag voor mijn man. Super gaaf en uitdagend! Leuke ontvangst, je zit er meteen in, niet voor de hand liggend en divers. Echt een aanrader, ook leuk voor teambuilding.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 november 2016 Jolanda Kobes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Leuke ervaring en ik kan me voorstellen dat dit verslavend werkt. Het was voor ons de eerste keer en met drie man net binnen de tijd ontsnapt. Op het laatst behoorlijk zweten!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 november 2016 Anton Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
7

Super leuke ervaring. Wij waren met vijf personen en dat was perfect voor deze ruimte (Mailroom). Medewerkers zijn heel vriendelijk en toegankelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
27 november 2016 Julia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Begint direct al spannend als de deur achter je dicht klapt en zo zijn er meer van die verrassingen tijdens het oplossen van de puzzels om te kunnen escapen. Maar het is gelukt! Erg leuk, gevarieerd en ruim opgezet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 november 2016 Ria Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Vanaf het begin tot het eind een erg leuke en spannende belevenis. Met z’n tweeen een hele uitdaging. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 november 2016 Marinka Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
8

Ontvangst ietwat amateuristisch met een deurbel en die in eerste instantie niet beantwoord werd. Slordige toiletten. Maar prima escape room en daar gaat het tenslotte om.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
26 november 2016 Roel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Uitdagend, verrassend en gewoon spannend om met het team naar de oplossingen te zoeken om zo beetje bij beetje “het mysterie ” te ontrafelen

26 november 2016 hilco Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Vond het een leuke ervaring. Ben er met collega’s van het werk geweest; goed voor samenwerking team.Zag er allemaal professioneel uit. Goede ontvangst en begeleiding. Ook lunch was prima verzorgd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
24 november 2016 JAN Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een fantastische ervaring. Leuke puzzels. Mooie echte attributen. Goed verhaal. Binnen de tijd gehaald zonder eerdere ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2016 annemiek jongkamp Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Voor ons de eerste keer. We moesten even acclimatiseren dus daar hebben we wel wat tijd mee verspilt maar wat super gaaf!!! Dit moet je een keer gedaan hebben. Wij gaan zeker nog een keer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2016 Tineke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Ik had dit nog nooit eerder gedaan, dus kan niet vergelijken. Toch heb ik het idee dat deze escaperoom van grote kwaliteit was. Ik dacht regelmatig, “wat hebben ze dit slim bedacht”, “hoe verzinnen ze het”. Ook mooie oude sfeervolle spullen gebruikt. Echt heel leuk!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
24 november 2016 Aliet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Een fantastische verhaallijn. Veel verschillende spelelementen. De extra beleving die door acteurs wordt geleverd is geweldig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 november 2016 Jaap Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Nicely built scenario with several rooms on different levels. The puzzels are pretty good but what I will remember is the game master who was interrogating us before the game – it makes a whole big difference compared to other games I’ve played.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2016 Mike Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Wauw, wat een ervaring!
Het is al een tijdje geleden dat ik The Experiment gedaan heb, maar toch wil ik nog even mijn review er over kwijt.

The mail room was mijn eerste escaperoom en ik was direct enthousiast en verslaafd. Een jaar daarna heb ik Prison Cell gedaan en vorig jaar was The Experiment aan de beurt. Deze mensen weten wat het is om een goede escaperoom neer te zetten.

The Experiment is een hele gave beleving die verder gaat dan een normale escaperoom. De kamer is heel uitgebreid en zit vol met verrassingen, er lijkt geen einde aan te komen. De spanning zorgt er voor dat je helemaal word meegenomen in het verhaal.

Laatst heb ik de escaperoom gedaan die een grote bekendheid heeft in Nederland, maar die komt niet in de buurt van The Experiment qua beleving en niveau. Ik hoop dat The Great Escape binnenkort weer gaat beginnen met een nieuwe kamer, zodat we snel weer een escaperoom daar kunnen spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 oktober 2016 Mariët Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Geweldig! De gevangenis en kliniek gespeeld, echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 september 2016 Lisa Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Inmiddels wel een nette gelegenheid voor een drankje bij ontvangst en na afloop. Dus de tekst moet daar nog even op aangepast worden 🙂
Maar ontzettend leuke kamer, met afwisselende puzzels en raadsels! Ook intro was erg leuk. Zeker een dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 september 2016 Janet Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De Postkamer in Zwolle is zeker een aanrader. Niet teveel technische snufjes wat je tegenwoordig veel meemaakt in een escape room. Ouderwets puzzelen, slotjes openen. Erg leuk. Goed opgezette kamer met verhaal. Klantvriendelijk begeleiding. We zijn erg tevreden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2016 Oscar Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Wij zijn met zeven man naar deze escape room geweest, waarvan sommige al eerder een escape room hadden aangedaan. “The experiment” is een waanzinnig complete ‘room’, zeker als je nagaat dat het de recentste kamer is.
Al bij het moment van reserveren wordt je meegenomen in de sfeer. Die beleving is er iets minder vanaf de ‘wachtkamer’. Desalniettemin een erg goede ervaring. Er zit diepgang in, humor en een zekere complexiteit. Voor beginners wellicht een lastige, maar toch een aanrader. Het feit dat de acteurs tijd namen voor een nabespreking was ook erg prettig. Zeker de moeite en de (in verhouding lage) kosten waard!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
24 augustus 2016 Catelijne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

De prison cell zit heel goed in elkaar. Van het begin tot vooral het eind is het een spannend avontuur! Mooi gemaakt, goede service, aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2016 Tom Dokter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Heel erg leuk. Puzzels waren leuk,en ook erg interactief.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2016 Teun Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Met onze afdeling hebben we hier een team uitje gehad. Fantastische ervaring. Mijn team zat in The Prison Cell en de wat oudere collega’s in de postkamer(op aanraden van het personeel vooraf). Beide teams waren ontzettend enthousiast en ons team heeft het ruim binnen de tijd gehaald.(3minuten over 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2016 Jan Peter Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Beide kamers van ‘The great escape’ heb ik nu gedaan. Beide met ongeveer een jaar er tussen. De spelleiding was beide keren heel vriendelijk. Wanneer je van plan bent om ze beide een keer te doen zou ik aanraden om als eerst ‘The mailroom’ te doen en daarna ‘Prison cell’. Beide kamers zijn namelijk goed, maar prison cell is één grote verassing. Ik kan mij voorstellen dat als je ze andersom gaat doen, the mailroom misschien tegen kan gaan vallen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 mei 2016 Mariët Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

The Great Escape heeft met The Prison Cell een echte topper in handen. Deze kamer heeft naast een mooi staaltje immersion ook hele toffe elementen erin gegooid die niet alleen uniek zijn, maar ook heel gaaf. The Prison Cell is hun tweede kamer, na hun debuutkamer The Mailroom, die overigens ook niet verkeerd is. Maar als je een ervaren escape roomer bent, dan is The Prison Cell een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
25 maart 2016 Thomas Zielhorst Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Eerste keer dat we (groepje van 6) een escape room deden (“The Prison Cell”). Aankleding was goed, spannende muziek tijdens het spelen. Spelleiding was ook goed in z’n rol als gevangenisbewaker. De room is ruim opgezet en de diversiteit van spelelementen was goed.
Wel is het aan te raden om met een kleiner groepje de room te bezoeken, met 6 personen ging het soms toch allemaal wel wat vlot omdat er soms twee oplossingen tegelijk werden ontdekt waardoor iedereen niet alles meekreeg. Al kwam dit natuurlijk ook door de ‘rush’ om te willen ontsnappen.
Ontvangst door spelleiding was ook top, alleen jammer dat we al naar binnen werden gelaten door een groepje heren die ook het pand gebruikten en buiten stonden te roken. Hierdoor was de spelleiding nog niet in z’n rol toen we aankwamen. Netjes de aanwijzing volgen en aanbellen, zoals vermeld in de bevestigingsmail, is dus aan te raden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 januari 2016 Frank Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We zijn in beide kamers geweest en waren zeer verrast door de ‘prison’. De mailroom was leuk, maar ietwat verouderd. De prison is echt superleuk in elkaar gezet en behoort na totaal 6 kamers op onze nr. 2, alhoewel het bijna een gedeelde eerste plaats betreft. Een echte aanrader en een voorbeeld voor vele escape rooms in Nederland!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
28 november 2015 Jody Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een gave escaperoom met een duidelijk verhaal en leuke puzzels. Alles was super ingericht en vanaf het begin super spannend. Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2015 Merel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest