Escape Rooms Nederland logo
The Hour Escapes Enschede

Hendrik Ter Kuilestraat 157, 7547 SK, Enschede

Beschikbare escape rooms bij The Hour Escapes Enschede

Escape room Nikola Tesla

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: november 2016
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Geschiedenis

Ons avontuur begint op de avond van 26 november 1938. Nikola Tesla is al maanden bezig zijn prototype te voltooien dat de draadloze overdracht van energie mogelijk maakt. Er zijn meerdere geïnteresseerden in het apparaat, en er kan veel geld mee verdiend worden.

Stel je eens voor; de hele wereld kan genieten van draadloze stroom! Maar daarvoor moet het apparaat nog wel op de juiste manier ingesteld worden. Kruip in de huid van Nikola Tesla, maak kennis met zijn uitvindingen en probeer zijn briljante brein te begrijpen.

Informatie over The Hour Escapes Enschede

Bij The Hour Escapes spelen we tijdens het spel in op alle zintuigen voor een intense beleving. De entourage passend bij het thema zorgt dat je helemaal in het scenario opgaat en je maar één ding wilt: De opdrachten voltooien binnen de tijd.

Locatie

Je kunt ons vinden aan de Hendrik ter Kuilestraat 157a, in Enschede. We zijn alleen geopend op afspraak.

Openingstijden

Van woensdag t/m zondag. Doordeweeks alleen in de avonduren, en in ‘t weekend de gehele dag.

Prijzen

The Hour Escapes hanteert een standaardprijs van €95,- per groep/kamer.

The Hour Escapes Enschede Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over The Hour Escapes Enschede? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

6

Leuke aankomst, doordat teamnaam op billboard stond. De verwachtingen waren hoog gespannen. Puzzels waren leuk. Helaas wat technische mankementen waardoor de kamer opnieuw opgestart moest worden en kwamen ze 2x de kamer binnen omdat de oploste puzzels technisch niet werkten. Dit haalt het ‘escaperoom effect’ ervan af. Helaas geen compensatie gehad voor het feit dat er mankementen waren tijdens het spel. Deze escaperoom zouden we, helaas, niet aanbevelen. Al is het idee van de kamer wel goed bedacht, maar er zijn betere escaperooms in de buurt.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
15 februari 2020 Linn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Goede escaperoom. We hebben het met 4 mensen gespeeld. Goed op het thema Nikola Tesla ingespeeld. Stukje technisch, stukje rekenen. Eigenlijk voor elk wat wils. Helaas de kamer net niet gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 januari 2020 Berry Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
7

Niet de beste maar ook zeker niet de slechtste escape room die we hebben bezocht. Er zit een redelijk verrassingseffect in en de puzzels zijn uitdagend. Pluspunten zijn de technische effecten en uitstraling van de kamer. Minpunten zijn toch wel een beetje de kwaliteit en afwerking van de sloten etc.
Als tip geven wij mee om daar nog wat aandacht aan te besteden en de kamer nog meer ‘hufter-proof’ te maken. (wij braken per ongeluk iets en dat was al vaker gebeurd). Ook het mechanisme op de vloer is onhandig en zorgt voor struikelen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 mei 2018 Marleen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
4

Ik heb tussen de dertig en veertig escape rooms gedaan en deze behoort helaas tot de onderkant. Ik had hoge verwachtingen ivm het interessante thema (Tesla), maar dat werd niet voldoende benut. De puzzels waren vooral wiskundig of heel technisch, waar we geen van allen veel kaas van hadden gegeten. Daarnaast lag er gebroken glas in de kamer. Toen we er wat van zeiden kwam iemand gewoon de kamer binnen om het op te ruimen. Later kregen we iets niet open ondanks dat de sleutel wel draaide. Na lang wrikken en proberen kwam er weer iemand binnen om het open te krijgen. Ook later in het spel werkten de puzzels niet helemaal goed waardoor we hulp van het personeel nodig hadden. Dit is irritant en haalt je uit het spel. We waren met ons zessen en dat was te veel door het beperkte aantal puzzels wat je tegelijk kon doen. We hebben het wel gehaald met nog aardig wat tijd over, maar ook het einde was weinig climacterisch…

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
29 april 2018 Rose-Marie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Ik vond het een hele leuke kamer. De puzzels zijn zeer varierend in soort en in moeilijkheid. Wij waren met 5 personen. Het personeel was erg vriendelijk en je kreeg goede uitleg. We hebben de kamer wel gehaald, maar helaas hadden we wel 3 hints nodig.
Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 april 2018 Petra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Fantastisch! Geweldige effecten! Mooi thema.
Niet eenvoudig!
Onze groep was zeer onder de indruk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 december 2016 Trudy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest