Think2Escape

Lepelaar 49, 3435 DT, Nieuwegein

Provincie Utrecht | Regio Houten, Nieuwegein, Utrecht

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Think2Escape

Lepelaar 49, 3435 DT, Nieuwegein

Beschikbare escape rooms bij Think2Escape

Escape room De EU-Top conferentie

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 1 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Deze escape room wordt gespeeld via een Zoom videoconferentie verbinding. Je geeft de game master, die in de fysieke ruimte aanwezig is, opdrachten om puzzelstukken te onderzoeken. Iedere opgeloste puzzel, brengt je dichter bij de ontknoping van deze thriller.

Het is maandag 10 december 2018. Over 2 dagen is de EU top in Brussel. De NLGHD heeft sterke aanwijzingen dat er iets staat te gebeuren, maar wat? Uit onderzoek is een verdachte naar voren gekomen woonachtig in Nieuwegein. De hulp van het Recherche Team Nieuwegein wordt ingeroepen om uit te zoeken wat er precies gaande is en om dit te verhinderen indien mogelijk.

De stukken staan op het schaakbord, de klok loopt. Aan jullie nu de taak om te doen wat gedaan moet worden…

Het verhaal begint in de gratis on-line escape room die begint bij “Inleiding/Proloog“. Deze hoeft echter niet (uit)gespeeld te zijn om de escape room zelf te kunnen spelen.

Informatie over Think2Escape

Bij Think2Escape staat een escape room beleven voorop! Bij de EU-top conferentie kruip je in de huid van een detective. Je zoekt aanwijzingen en bewijsstukken. Elke puzzel die je oplost brengt je een stap dichter bij de oplossing en je krijgt weer een puzzelstukje van het verhaal.

Vanuit thuis
Deze escape room speel je live vanuit huis, vanaf je eigen bank. Je maakt samen met je medespelers een verbinding (max 6 deelnemers) via zoom. Via zoom zie je de ruimte en geef je opdrachten die volgens jou leiden tot het oplossen van de puzzels.

Prijzen
Je speelt ongeveer 75 minuten voor € 60,-

Think2Escape Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Think2Escape? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

We deden het spel met z’n 6en en het leek allemaal echt. Het verhaal zit goed in elkaar, je helpt hier de politie om boeven te vangen en daar zijn de puzzels over gemaakt, via zoom geef je een opdracht en die wordt voor je gedaan. Je komt in het huis van de boef en gaat op zoek naar info, die je via de puzzels krijgt, die je via lades en deurtjes eerst op moest zoeken wat al een puzzel op zich is.
Goed dat we met meerdere personen waren, want ik begreep niet elke puzzel meteen.
We waren net op tijd klaar en konden gelukkig ontsnappen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 oktober 2021 Els Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Ik heb het het met ons tweeën gedaan online. Was heel leuk en interessant samengesteld. De opdrachten en introducties waren heel duidelijk. De puzzels waren van verschillende niveaus. Daardoor kan iedereen meedoen. Wat ik niet kon, kon de andere oplossen. Dat maakt teamwork veel gezelliger. De personeel waren heel vriendelijk en hulpzaam. Het was ook mijn eerste escaperoom en had er weinig beeld bij. Daardoor legde ze mij het spel heel duidelijk uit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 september 2021 Inke Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
9

De escape room was echt leuk om te doen! Vooral omdat het voor mij een nieuwe manier was om via het geven van opdrachten de ruimte te ontdekken en de puzzels op te lossen. De puzzels zaten echt goed in elkaar en waren nog echte breinbrekers. Ik was erg onder de indruk hoe goed ze bedacht waren, ook de escape room zelf. Ik heb een bijzondere avond gehad en heb me enorm vermaakt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 december 2020 Shean Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest