Time Crimes Escape Case

Ferdinand Huyckstraat 28, 1061 HW, Amsterdam

Provincie Noord-Holland | Regio Amsterdam, Zaandam

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Time Crimes Escape Case

Ferdinand Huyckstraat 28, 1061 HW, Amsterdam

Beschikbare escape rooms bij Time Crimes Escape Case

Escape room Time Crimes

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit per kamer: 8 t/m 30 spelers
Aantal kamers (kopieën): 3
Totale capaciteit: 8 tot 90 spelers
Open sinds: mei 2018
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Time Crimes biedt dé oplossing voor grotere groepen die op locatie een uitdagende spannende teambuilding ervaring zoeken. De kist bevat verschillende historische thema’s die met elkaar verbonden zijn door een overkoepelend verhaal van een kwaadaardige tijd-reizend lid van een geheime organisatie die de geschiendenis van de mensheid wilt beïnvloeden om hun eigen doelen te behalen.

NADAT SPELERS EEN MYSTERIEUZE REISKIST OPENEN ONTVOUWT ZICH EEN VERHAALLIJN DIE ze OPSLOKT… Al snel beseffen de spelers dat de eigenaar van de kist schokkende plannen heeft voor de mensheid en de toekomst op hun schouders rust. Gelukkig is alles wat ze nodig hebben versleuteld in zijn reiskist te vinden. Geconfronteerd met een selectie van hersenkrakende puzzels zal het team al hun mentale rekenkracht en creativiteit nodig hebben om de missie tot een goed einde te brengen.

75 of 90 minuten speeltijd.

Informatie over Time Crimes Escape Case

Time Crimes onderscheid zich als escape case met haar nadruk op mooi afgewerkte objecten, originele puzzels en het integreren van de puzzels met het overkoepelende verhaal. Het verhaal en spel wordt naast de puzzels ook aangevuld door een UI op een laptop die geprojecteerd wordt voor de hele groep. Daarnaast is de ervaring uniek in dat het één coöperatief spel is dat met 30 personen gespeeld kan worden – dit maakt het een perfecte uitdaging en tool voor teambuilding. Time Crimes is daarom ook zeer populair voor activiteit voor multinationals en grote organisaties en mag velen illustere namen rekenen tot de vorige cliënten. Inmiddels wordt de ervaring ook in een aantal andere landen aangeboden door andere escape rooms wereldwijd van Noorwegen tot Kuweit.

Het spel is gemaakt door Logic Locks. Bekend van The Secrets of Eliza’s Heart and Catacombs. Absolute aanraders in Nederland om als escaperoom te spelen.

Locatie:
Time Crimes is een Escape Case en kan dus op elke locatie in Benelux gespeeld worden! Voor Amsterdam zelf hebben ze een selectie van unieke locaties waar ze mee samenwerken om de ervaring nog specialer te maken.

Prijzen:
€231,- basisprijs plus €12,36 p.p. en reiskosten á €0.40/km

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest