Escape Rooms Nederland logo
Time Games Utrecht

Niasstraat 1, 3531 WR Utrecht, Netherlands

Beschikbare escape rooms bij Time Games Utrecht

Escape room The Dysprosium Lab

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 4 t/m 7 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 4 tot 14 spelers
Open sinds: november 2015
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Makkelijk
Ontsnappingspercentage: 100%

Kun jij het bewijs vinden om de aanwijzingen te ontcijferen en het mysterie op te lossen. Ontsnap uit het lab voordat de camera’s weer actief worden. Jouw team van geheim agenten (maximaal 7 personen of 14 personen in 2 groepen) heeft maximaal een uur in het lab. Los fysieke en mentale puzzels op, dus een combinatie van beide. Lukt het je niet dan word je op heterdaad betrapt!

Informatie over Time Games Utrecht

Time Games staat bekend om hun pop-up escaperooms. De eerste in Nederland is in Utrecht. Dit zijn tijdelijke escaperooms alleen heeft Time Games nog niet aangegeven tot wanneer deze te spelen zijn. Popups zijn niet minder origineel of minder leuk dan andere escaperooms. Time Games wil met deze eerste kamer in Nederland een stuk toevoegen aan de beleving van escaperooms en hoopt dat met hun The Lab kamer te mogen doen.

Time Games komt uit de UK en ontwerpt al 20 jaar live action games waar rollenspellen een belangrijk onderdeel zijn. Ze schuwen zeker niet om puzzelontwerpers, hackers, acteurs, kostuummontwerpers, etc in te huren. Niets is te gek voor een perfecte beleving.

Time Games combineert het begrip escaperoom met een rollenspel waarbij ze een alternatieve realiteit willen proberen te creëren. Houdt rekening met 90 minuten voor de missie waarbij een korte intro en een debrief inbegrepen zijn. De daadwerkelijke tijd in de jammer is maximaal 60 minuten.

De prijs voor ‘The Dysprosium Lab’ is 60 euro voor een groep van 2-3 personen. 80 euro voor een groep van 4-5 personen. Ben je met 6-7 personen dan kost de kamer 100 euro. Groepen groter dan 8 kosten 15 euro per persoon.

Locatie op de kaartTime Games Utrecht

Niasstraat 1, 3531 WR Utrecht, Netherlands

Time Games Utrecht Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Time Games Utrecht? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Heel erg leuke escaperoom! Was daar voor mijn verjaardagsfeestje met 6 meiden (13-14 jaar), voor de meesten was het de eerste keer. Escaperoom is basic ingericht maar de beleving was prima en de kwaliteit van de puzzels ook. Toby zat gelijk in zijn rol en hielp mee maar niet te veel waardoor we twee minuten binnen de tijd klaar waren. Hele leuke middag gehad Toby! En er komt na de zomer een nieuwe (ziekenhuis)escaperoom!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april Veronique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
8

De kinderen werden op een hele leuke manier ontvangen en waarin binnen een paar minuten compleet ondergedompeld in de wereldn van de escaperoom. Een uur later waren ze voldaan en vol enthousiaste verhalen. Wij hebben ondertussen even rustig op een terrasje kunnen zitten, ook wel eens relaxed bij een kinderfeestje.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 april Brend Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Children
9

Heel leuk, goed ingespeeld op de leeftijd van de kinderen (10/11 jaar). De gastheer is uitstekend en goed in staat de missie ter plekke aan te passen als de groep dat nodig heeft door bijv. een extra puzzel of juist meer tips. Aanrader!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart Arnoud Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

The games were really challenging. We felt really proud of ourselves after resolving the mission, even with a lot of people without any experience within our group! Would definitely recommend this escape room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart S. Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
9

We did the room all in English. The puzzles were really enjoyable and the assistance when we got stumped was much appreciated and never gave the puzzle away but pointed us in the right direction. As others have noted the decorations are fairly minimal, so definitely go for the puzzles and all the satisfying *spoiler.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 maart Weston Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Geweldige escape room. Erg leuk als bedrijfsuitje ook de mogelijkheid om met 2 teams side-to-side te spelen geeft extra dynamiek aan de room. Een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 maart Peter  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
8

The kids enjoyed the story of professor Toby and got exicted about the puzzles. They also liked the fact that they could play the same game with 2 teams in 1 room. Made is nicely competitive. The room however needs a bit more decoration in the nature of the game.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
10 maart Sander Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Wij waren hier voor mijn verjaardagsfeestje met 10 slimme brugklasmeiden van 12/13 jaar. We streden in twee teams en hadden de moeilijke puzzels toch ruim binnen de tijd opgelost. Gastheer Toby gaf ons toen extra puzzels. Na afloop waren we allemaal een beetje hyper: uiteindelijk zat er maar 5 seconden tijdsverschil tussen de twee teams! We hebben een ontzettend leuke middag gehad. Bedankt Toby voor alles!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 maart Pink Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Was prikkelend gezellig gemoedelijke sfeer leuke begeleiding. Vond de ruimte weinig fantasievol
Was lastig om in de rol te verplaatsen

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 februari Bill  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Onze eerste Escape room. Super leuk. We hebben in twee teams tegen elkaar gespeeld. We kregen hints waar nodig.
Van de jongste (9) tot de oudste (70) : iedereen heeft plezier gehad en mee kunnen puzzelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 januari Christa Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Voor het eerst hier een escape room gedaan. De puzzels zijn van hoog niveau (in sommige gevallen een beetje boven ons niveau maar dat terzijde) en zitten mooi in elkaar. Toby ontving ons heel leuk en gaf waar nodig een zetje de juiste richting. Hele leuke middag gehad, een dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 december 2017 Wiebke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Bachelor
7

We could do it all in English and had 2 groups of 4 people going at the same time which put on the pressure to compete! We thoroughly enjoyed it and even managed to laugh in between frustration on solving the puzzles. We got an extra…. to solve another few complicated puzzles. Managed to beat the other team by 14 seconds. Very enjoyable to do, easy parking as well

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 november 2017 M. Vermunt Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
8

We hebben een ontzettend gezellige middag gehad met Toby in zijn laboratorium. De puzzels en opdrachten waren erg leuk. Wij speelden met 2 teams tegen elkaar wat erg spannend was. Toby was een gezellige, kundige en relaxte gastheer. Met af en toe een kleine subtiele aanwijzing om een puzzel de goede kant van het oplossen op te sturen. De ruimte waarin we speelden was helaas wat minimaal. Maar omdat je zo in het spel zit ben je dit na 1 minuut vergeten. Wij zijn benieuwd naar de nieuwe escape room van Toby! Dan komen we zeker weer.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 november 2017 Danita Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Diepgang/beleving:
De spelleider haalt je bij de deur op en zit gelijk in zijn rol en blijft dit tot het einde, dit maakt dat je in het verhaal komt en is ook gelijk het grootste deel dat voor de beleving zorgt. De kamer en de puzzels doen dit in mindere mate

Kwaliteit:
Het materiaal is van goede kwaliteit (sloten gaan goed open, dat is bij andere escape rooms wel eens anders), maar het aan het uiterlijk had meer aandacht besteed kunnen worden. Weinig creativiteit.

Puzzels:
Puzzels waren goed uitgedacht. Wat prettig was dat je aan meerdere puzzels tegelijk kon werken zodat je niet steeds op elkaar staat te wachten. Wel hadden sommige puzzels wat veel ‘laagjes’ waardoor we er soms niet helemaal uit kwamen, dan kwam de spelleider met een hint (waarbij hij in zijn rol bleef).

Klantenservice:
We hadden in eerste instantie bij een andere escape-room geboekt maar die was ineens dicht, gelukkig konden we hier redelijk last minute nog terecht.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2017 Pol Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Superleuk om te doen als je nog nooit een escape room hebt gedaan. Wat ook fijn is dat deze escape room geschikt is voor het hele gezin. De room zelf is niet heel groot, maar dat neemt de spanning en de aantal puzzels niet weg. Wat ook erg prettig was dat er snel op de mail gereageerd wordt als je nog vragen hebt en dat Toby heel vriendelijk is en alles duidelijk uitlegt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2017 Suheila Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Afgelopen vrijdagavond de dysprosium lab gedaan bij Toby! Geweldige ervaring. Vanaf binnenkomst in onze rol en meer dan genoeg uitdaging in de puzzels. Goed gebruik gemaakt van de tijd en een hele leuke avond gehad.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 oktober 2017 Bas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Great experience, all 10 of us enjoyed it – well thought-out puzzles, amazingly organised, a fun storyline and a very friendly host!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 oktober 2017 Masha Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

De escaperoom was heel erg leuk. Een aanrader voor gezinnen met kids vanaf 10 jaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 september 2017 Wies Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wij, een familie met 2 kinderen (9 en 11) en grootouders konden last minute bij agent Toby terecht om hem te helpen met een spannende missie, super service! Leuk verhaal waar we gelijk helemaal inzaten, maar wat niet té spannend was. Veel originele en diverse puzzels/raadsels. Voor ons was het een topper die een dikke 10 verdient. Wij raden hem iedereen aan. Maar mensen die gaan voor het decor, special effects en/of meer fysiek zoeken naar hints of materialen kiezen misschien liever voor een andere escape.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 september 2017 tineke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
8

De escape room werd bezocht door 6 kinderen tussen 10-12 jaar. Ik was erbij als ouder, deed zelf niet mee, kinderen vonden dat prettig, was geen probleem. Ik betwijfel of de kinderen zich echt deel uit voelden maken van een verhaal, maar dat maakte de pret en de spanning niet minder. Fantastisch om te zien hoe ze zich allemaal enthousiast storten op de opgaves. Opperste concentratie, lichte frustratie als het niet lijkt te lukken en vervolgens gejuich als de oplossing dan toch gevonden wordt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2017 gaby Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
8

Super! Verwacht geen spannende licht effecten of enge dingen, maar een basic escape room met een goeie spelleider! Het is fijn dat je deze kamer met een groep van 10 personen kunt spelen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 september 2017 Otte Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuk voor kinderen. Toby helpt ze goed en zet ze op het goede pad. Wij hebben er erg van genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2017 Mark Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Erg leuk, met uitdagende puzzels. We (vriendinnen van 13 om verjaardag te vieren en moeder) werden leuk ontvangen door Toby. Hij leefde zich goed in in zijn rol. De opzet van de puzzels was origineel. Toby assisteerde op een mooie manier: hij bleef in zijn rol en gaf af en toe een richting aan, maar zei niets voor. De aankleding van de kamer had misschien iets beter gekund, het had nog wel veel weg van een gewone kantoorruimte. Ze zijn er in een snelle tijd uitgekomen en praten er nog steeds over!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Goed
10 juni 2017 Anne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

The Lab was een erg leuke ervaring voor ons gezin, van jong tot oud genoeg uitdaging, samenwerking vereist, spannend tot het einde door het overtuigende verhaal en de goede begeleiding.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 april 2017 Daan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Deze escaperoom is een goed voorbeeld waarin puzzelen centraal staat! De puzzels zijn uitdagend en afwisselend. Toby, de eigenaar, gaat mee in de kamer om je te helpen (mocht je hulp nodig hebben). Hij geeft goeie tips en hints zonder dat hij antwoorden verstrekt.
De puzzels zijn origineel en prikkelend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 april 2017 Brenda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Ontzettend leuke escape room!  De puzzels/raadsels zijn erg goed bedacht en uitdagend en het verhaal zit goed in elkaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2017 Meike Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

leuke ontvangst door enthousiaste lab agent, opdracht en puzzels zijn origineel, inrichting kamer niet zo bijzonder.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 maart 2017 Maarten Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Erg leuk dat het een kamer is die zich focust op de puzzels. Je hoeft je niet veel bezig te houden met het zoeken naar hints op gekke plaatsen. Toby is erg vriendelijk en bij het geven van hints, waren het meer vragen waar wij de informatie vandaan hadden gehaald. Deze vragen zorgden ervoor dat we een paar stappen terug gingen in het denkproces en alsnog de puzzel zelf op konden lossen.
Hele leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 februari 2017 Merel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Geweldige escape room! Toby was een hele vriendelijke gastheer. Hij hielp ons als we niet uit de puzzels kwamen maar verklapte het nooit!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 februari 2017 Alexander Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Leuke puzzels maar sommigen waren bijna niet te doen zonder hulp van Toby. Toby was erg vriendelijk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 januari 2017 Corine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Leuke escaperoom in Utrecht. Waren met een vrijgezellenfeest op pad, en konden hier nog mooi terecht. Leuk dat je met 2 teams in 1 ruimte bent, met originele puzzels waarbij ik de laatste niet eerder ben tegengekomen. Enige puntje van verbetering is de aankleding van de ruimte. Eigenaar Toby is enthousiast en neemt je mee in het verhaal, heeft na afloop nog een attribuut afgeleverd in de kroeg waar we daarna zaten, dus een 10+ voor klantenservice.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2017 Martin Buysse Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Een gezellige vrijgezellen avond met vrienden gehad in deze ruimte. Waren wat laat met het regelen, maar eigenaar Toby heeft ons keurig geholpen en een leuke avond bezorgt. Origineel dat je met 2 teams tegelijk in 1 ruimte aan de slag gaat, waardoor je elkaars voortgang ook meekrijgt. Er is sprake van 1 ruimte, en Toby loopt constant rond om je op weg te helpen en van hints te voorzien, dit vind ik stuk leuker dan dat je via monitor aan de muur geholpen wordt. Sfeer van de kamer kan nog wel beter, is nu nog wel echt een kantoorruimte, maar een groot voordeel daarvan is wel weer dat het mobiel is en je dus ook op je eigen locaties de puzzels kan maken, hiervoor kan je contact opnemen met Toby. De eindpuzzel is origineel bedacht door Toby, die na afloop half utrecht is doorgelopen om een vergeten bierpul bij ons te zorgen. Over klantenservice gesproken! Helemaal top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2017 Martin Buysse Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Leuke escape room met persoonlijke begeleiding hierdoor kan je zelf bijna geen fouten maken en lukt eigenlijk altijd wel maar leuk verhaal en fantastisch service. Thanks for the fantastic service thumbs up

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2017 Michel Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
8

De intro voor de kamer wordt goed verzorgd door Toby waardoor je al goed in de stemming komt. Beste intro tot nu toe. De ‘escaperoom’ zelf bestaat voornamelijk uit een kamer waarin veel puzzels liggen die je binnen een bepaalde tijd moet oplossen. Een echte escaperoom is het niet omdat het niet je doel is binnen een uur de kamer uit te komen. Wel erg leuke puzzels en ook de mogelijkheid om in 2 kleine teams te spelen, in dezelfde ruimte.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 november 2016 Yannick Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Het is een goede escape-room voor de beginnende escape-room-fanaat in spe! Toby is een erg aardige gastheer, en de puzzels zijn erg leuk om te doen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 november 2016 Hanna Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Wij hebben met een vriendinnengroep deze escape room gedaan en vonden het zeer geslaagd! Toby is een vriendelijke gastheer die er alles aan deed om ons mee te nemen in het verhaal. De kamer is eenvoudig ingericht, maar de puzzels zijn goed doordacht met slimme verborgen aanwijzingen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
22 oktober 2016 Floorke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Leuke escaperoom. Gedaan met 4 kinderen van 14 jaar, die vonden het een “once in a lifetime experience”. Waren heel enthousiast. Een pre, het is ook goed te doen in een rolstoel!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
11 juni 2016 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Leuk! We hadden veel lol om de puzzels op te lossen. Organisator was vriendelijk. We hebben het in een uur opgelost (met enige hints).

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2016 ies Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Heb mijzelf erg vermaakt in deze escape room, een leuk verhaal en uitdagende maar goed te maken puzzels. Veel gelachen samen met de andere deelnemers en dit is zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 december 2015 Tijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Het was ontzettend leuk! De puzzels waren gevarieerd en precies het goede niveau van uitdaging. De eigenaar was super aardig en de opzet – je kon ‘rapporteren’ aan hem en zo, als je vastzat, kon hij je een subtiele push geven zonder echt iets te verklappen – was heel goed bedacht en hielp je verder zonder het spel te verpesten. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2015 Laura Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Hele leuke escape room ervaring! De opdrachten waren uitdagend, maar wel toegankelijk genoeg. We hebben enorm gelachen met z’n allen. Zeker een aanrader 🙂

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 november 2015 Emily Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest