Treat Events Maastricht

Pastoor Moormanstraat 96, 6219 AX, Maastricht

Provincie Limburg | Regio Maastricht, Valkenburg

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Treat Events Maastricht

Pastoor Moormanstraat 96, 6219 AX, Maastricht

Beschikbare escape rooms bij Treat Events Maastricht

Escape room Mystery Box

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 10 t/m 100 spelers
Open sinds: april 2017
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Mobiel, Mysterie

Deze escape room kan gespeeld op elke gewenste locatie. Er is een mysterieuze koffer gevonden die ‘the secret of life’ zou bevatten. Ja, dááág, wie gelooft dat? De koffer is hermetisch afgesloten. De tijd loopt. Het doel is om de Mystery Box te openen en het geheim te ontdekken. Je vindt de code van het slot door diverse opdrachten en puzzels uit te voeren. Die puzzels moet je alleen eerst nog vinden!

De tijdsdruk zorgt voor extra spanning. Lukt het om binnen 90 minuten de mystery box te openen? Creativiteit en samenwerken zijn nodig in dit spel.

Dit unieke mobiele escape room spel is zeer geschikt als de groep te groot is voor een reguliere escape room en is overal te spelen. Zeer geschikt om in een hotel, restaurant of zelfs in het bedrijf te spelen. Het escape game komt naar je toe.

Een spannend spel en ideaal voor teambuilding. Aan te vullen met lunch, hapjes en drankjes of diner.

Informatie over Treat Events Maastricht

 

Deze locatie heeft sinds 2002 een evenementenbureau. Ze organiseren met name bedrijfsuitjes waarbij ze al hun programma’s zelf ontwikkelen. Het fenomeen escape room verenigt alles wat ze zelf leuk vinden: samenwerking, plezier, puzzelen, gadgets. Als bureau kregen ze regelmatig de vraag of ze een escape room op locatie kunnen verzorgen; in een vergaderzaal, een partycentrum of een café. Dat is sinds 2018 mogelijk, voor groepen van 10 tot 100 personen.

De Mysterybox mobiele escape room is aan te passen aan groepsgrootte en beschikbare tijd. Daardoor is het voor vrijwel elke groep te boeken op elke gewenste locatie.

Prijzen:
€ 25 pp ex BTW

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest