Escape Rooms Nederland logo
Try2Escape Rucphen

Baanvelden 13, 4715 RH, Rucphen

Beschikbare escape rooms bij Try2Escape Rucphen

Escape room Het Reisbureau van de Maffia

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Maffia

Welkom bij Het Reisbureau van de maffia!
Dit lijkt misschien een heel normaal reisbureau, maar niets is minder waar. In de wandelgangen wordt dit reisbureau Agente di vaggio dalla mafia genoemd. Oftewel Het Reisbureau van de Maffia!
Menig maffia-baas regelt via dit reisbureau zijn vluchtroutes om uit de handen van de autoriteiten te blijven. Help jij Interpol, CIA en FBI mee om deze routes te ontdekken en daarmee maffia-baas Matteo Messina Denaro voor eens en altijd op te sluiten?

Escape room De Dopingkamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: mei 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Sport

De huidige sportwereld staat immens onder druk van commerciële belangen en sportmakelaars. Stel je eens voor dat je in die wereld, waar corruptie zijn kans grijpt, werkzaam bent bij een Anti-doping-Bureau. In het aanhoudende gevecht tegen deze oneerlijke strijd ga jij op zoek naar diverse laboratoria waar het toedienen van doping de gewoonste zaak van de wereld is geworden. Je hebt een betrouwbare tip ontvangen en gaat hopelijk vandaag een lab oprollen. Naast het onthullen van een lab ga je op zoek naar bewijslast van nog niet betrapte sporters. Hiermee zorg je dat ook zij de schoonheid van de pure strijd op het sportveld niet meer kunnen verzoeken voor de echte supporters. PLAY FAIR!

Informatie over Try2Escape Rucphen

Een spannende real life experience!
1 uur, 1 doel, ontsnap! Kan jij de druk aan?

Sluit af met een hapje en een drankje!
Deze escaperooms zijn gevestigd bij Skidôme Rucphen en daar is voldoende horecagelegenheid aanwezig. Hier kan je dus ideaal terecht voor een hapje en een drankje, maar ook voor een lunch of diner.

2 of 6 personen? Vaste prijs!
Vele escaperooms in Nederland hanteren prijzen aan de hand van het aantal personen van de groep. Bij Try2Escape vinden ze dit onzin en krijg je altijd dezelfde prijs, ongeacht de grootte van je groep. Kom dus niet voor verrassingen te staan! Ongeacht het aantal deelnemers hanteren wij een vaste prijs van €99,00 per uur.

Openingstijden
Alle dagen van 13.00u tot 22.00u.

Leuk te combineren met andere activiteiten!
Try2Escape is gevestigd bij Skidôme Rucphen. Hier zijn verschillende andere activiteiten om te combineren met onze escape room, zoals skiën/snowboarden, icekarten, glowgolfen en natuurlijk een lekker hapje eten. Voor meer info zie hun site.

Ideaal voor bedrijfsuitjes!
Een escaperoom is een origineel bedrijfsuitje. Leer je collega’s beter kennen door met goed teamwork het mysterie op te lossen. Daarnaast is een escaperoom ook een originele manier voor een sollicitatie of assessment.

Waarin is deze escaperoom uniek?
Uniek wellicht niet, maar ze willen de gasten een ultieme uitdaging/beleving laten ervaren. Ze helemaal meenemen in de spanning en intrige rondom ons thema’s. En dat alles gecombineerd met een persoonlijke en passende begeleiding.

Try2Escape Rucphen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Try2Escape Rucphen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Hele leuke escape room om te doen! Ook heel vriendelijk ontvangst, we hebben genoten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 maart 2022 Sidney Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Supertoffe escaperoom. Onwijs vriendelijk onthaal! Zeer goede, afwisselende puzzels. Zit op een toplocatie voor het thema. Locatie is makkelijk bereikbaar, gratis parkeren voor de deur.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2018 Mirthe Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Met z’n vijven stapte we vol vertrouwen de escape room in! Wij gingen hier binnen het uur uitkomen!! Super leuk thema en leuke diverse opdrachten! En jawel we gingen als een trein! Tot de laatste opdracht… Potverdorie daar kwamen we niet aan uit.. Ondanks de hints die we op het schermpje kregen bleven we steken… Dus uiteindelijk niet gelukt maar absoluut een dikke vette aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2016 Miranda Veraart Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

De eerste escape room die ik heb gedaan. Helaas niet ontsnapt, maar wel een topervaring gehad! Enthousiaste mensen, bij de volgende room komen we zeker terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juni 2016 Nathalie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

We hebben het gehaald!! Net binnen de tijd, we hadden nog een paar minuten over. Het thema was echt gaaf en weer eens wat anders. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2016 Laurence Etienne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Try2Escape is qua vormgeving en aankleding een zeer verzorgde escaperoom! Leuke puzzels en opdrachten die inzet als team vereisen. Iedereen in ons was gezelschap achteraf enorm enthousiast. Complimenten ook voor de vriendelijke begeleiding en tijd die na het spelen wordt genomen om nog even na te praten over wat je goed/fout deed.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 juni 2016 Sjors Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest