Escape Rooms Nederland logo
Turf Aalsmeer

Oosteinderweg 287f02, 1432 AW, Aalsmeer

Beschikbare escape rooms bij Turf Aalsmeer

Escape room De Torenwachter

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 6 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 12 spelers
Open sinds: september 2022
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Geschiedenis

De Watertoren van Aalsmeer is tussen 1926 en 1928 gebouwd, naar ontwerp van architect Hendrik Sangster. Al tijdens de bouw gingen er in Aalsmeer verhalen rond over Sangster en zijn team bouwers die men hier maar vreemde vogels vond. En waar liepen ze nou toch over te smoezen ‘s avonds na het werk in de kroeg…? Zo ontstond het gerucht dat er vreemde dingen verstopt werden in de toren door de bouwers. De torenwachters hebben in de loop der tijd dat gerucht allemaal omarmd, omdat er onverklaarbare zaken in de toren te vinden waren. De laatste torenwachter heeft jullie uitgenodigd hem te helpen met zijn zoektocht, omdat hij zelf inmiddels te oud is om de toren nog te beklimmen. En hij was, dacht hij, heel dichtbij om het raadsel voor eens en altijd te ontrafelen. Alles wat hij heeft gevonden, heeft hij in een koffer voor jullie achtergelaten.

Weten jullie het mysterie voor eens en altijd op te lossen?

Let op: Deze beleving wordt gespeeld in de oude Watertoren van Aalsmeer (Kudelstaartseweg 16, Aalsmeer)

Escape room De Swarte Westenders

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Boot, Geschiedenis

De geruchten gaan dat de bende ‘De Swarte Westenders’, die bijna 500 jaar geleden de omgeving teisterde, hun kostbare buit ergens in het gebied heeft verstopt waar nu de ruim 10 km2 grote Westeinderplassen liggen.
Stap met jouw team van maximaal 10 personen aan boord van onze speciale onderzoeksboot. Puzzel en geniet van de omgeving: kunnen jullie de buit binnen 90 minuten terugvinden?

€ 210,- per groep. Alleen te spelen bij mooi weer (eisen staan op de site, bv max windkracht 4)

Escape room Fort K

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Moeilijkheid: Moeilijk

Tip! Elke 3e vrijdag van de maand word deze escaperoom als een horror-escape room aangeboden met 2 acteurs!

Weet jouw team het geheimzinnige genootschap dat zich in het Fort heeft verschanst te infiltreren? Ontdek het meer dan 115 jaar oude Fort de Kwakel op een unieke wijze in een team van 2 tot 8 personen. Leer in 75 minuten over de Stelling van Amsterdam, het Fort en de kracht van water.

Puzzel, zoek en werk samen. Weten jullie tot de kern te komen?

Let op: Fort K is verhuisd naar Fort de Kwakel: ‘Het Fort 55’ in de Kwakel.

Escape room Gold Creek

Maximale tijd: 70 minuten
Capaciteit: 4 t/m 15 spelers
Open sinds: februari 2018
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Tip! Elke 3e vrijdag van de maand word deze escaperoom als een horror-escape room aangeboden met 2 acteurs!

Gold Creek is een spel dat plaatsvindt in een verlaten goudzoekersdorpje uit het Wilde Westen. Zie het als een ‘escape dorp’ of als een real life game. Je kunt met 4 tot 15 spelers tegelijk naar binnen (ze delen jouw groep op in 2 of 3 teams van maximaal 5 spelers per team), en ontsnappen is slechts een deel van het spel. In een 240 m2 groot dorpje strijd je met je team om wie de meeste goudstaven weet te verzamelen door te puzzelen, te zoeken, samen te werken en de tegenstanders uit te schakelen met laserguns. Wie verlaat het dorp na 70 minuten met de meeste goudstaven? Naderhand kun je in het gezellige lounge een drankje drinken en jullie ervaringen nabespreken. Doordat de 3 teamhuisjes totaal verschillend zijn kun je het spel zelfs 3 keer komen spelen!

Informatie over Turf Aalsmeer

Turf Aalsmeer is uniek omdat het meer is dan een escape room. Het hoofddoel is niet om te ontsnappen, maar om met je team (strijdend tegen andere teams) zoveel mogelijk ”goudstaven” te verzamelen. Alle gebouwen in het dorp zijn toegankelijk, maar ‘op straat’ loop je het risico om door de andere teams met laserguns afgeschoten te kunnen worden. Turf is ook uniek omdat het geschikt is voor grotere groepen (tot 15 personen) en het spel 3x gespeeld kan worden, omdat de 3 teambases en de puzzels daarin totaal verschillend zijn. Het meeste unieke aan Turf Aalsmeer is dat het spel Gold Creek niet alleen leuk is voor puzzelaars. Hou je niet van puzzelen? Ga dan lekker schieten of goud zoeken!

Turf Aalsmeer wil blijven vernieuwen binnen de recreatiebranche. Ze bieden niet alleen maar escape rooms, maar recreatieve concepten die niet alleen voor puzzelaars interessant zijn. Als bezoeker moet je je in een andere wereld wanen en op alle vlakken uitgedaagd worden. Daarnaast vinden ze het belangrijk om een complete ervaring te bieden: een gezellige ontvangstruimte waar voor- en achteraf een drankje genuttigd kan worden en de mogelijkheid om het spel te combineren met een lunch of diner bij de naastgelegen restaurants ‘Centennial’ of ‘The Beach’, of een barbecue op locatie. I.c.m. een spel Gold Creek kosten deze arrangementen tussen de 50,- en 70,- per persoon.

Parkeren voor de deur is gratis.

Elke 3e vrijdag van de maand worden de escaperooms ‘Ford K’ en ‘Gold Creek’ als een horror-escape room aan te geboden met 2 acteurs!

 

Prijzen:
Gold Creek:
€27 per persoon. Bij minder dan 6 spelers betaal je wel voor minimaal 6 personen.
De Torenwachter:
2-6 spelers € 130,-, 7-12 spelers € 260,-.
Fort K:
€ 130,- per team. Spelduur maximaal 75 minuten, inclusief introductie en afsluiting ruim anderhalf uur.
De Swarte Westenders:
€ 210,- per spel. Spelduur: ongeveer 90 minuten, met op- en afstap maximaal 2 uur in totaal.

Turf Aalsmeer Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Turf Aalsmeer? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

We zochten een escaperoom voor 15 personen en toen vonden we deze! Super leuk allemaal aan de slag. Je eigen room mar tegelijk een algemene ruimte waar je elkaar tegenkomt en tegen elkaar speelt en ook het lasegamen maakte het extra competitief. Echt een hele gave beleving.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
3 februari Debbie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuke escape room. Een mooie omgeving in en om het fort. waarin je je goed kunt verplaatsen in het verhaal. We hebben dit met 8 personen gedaan, je kon meerdere opdrachten tegelijk maken waardoor je allemaal bezig was.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2023 Tessa Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Super leuk concept! Hebben het erg naar onze zin gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 november 2023 Romee Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Echt een dikke aanrader! Wij waren met 4 en dat was perfect.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2023 Floor Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Door het oude fort is dit een spannende locatie. Leuk detail dat de eerste puzzel de deur van de escape room moet openen. Je begint buiten het fort. . Helaas is er een gedeelte niet toegankelijk voor iemand met lichamelijke klachten (trapje en dan door een klein raam klimmen). Maar daarna wel bereikbaar via andere route.
Puzzels zijn erg leuk, maar niet super moeilijk.
Erg leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 mei 2023 Marli Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Onwijs leuk, mooi thema. Start was even inkomen maar eenmaal binnen wordt je meegezogen in het verhaal en de puzzels

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 oktober 2021 J vd P Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Ford K: Mooie setting in een oud fort, waarbij je (kort) buiten begint. Eenmaal binnen wacht je een goed doordachte escape beleving in een sfeervolle ruimte waarbij de opdrachten goed aansluiten bij de historie. Wij waren met 5 personen en er was niemand die op een moment niks had te doen: er valt genoeg uit te vogelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
13 september 2021 Maurice Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Fort K: mooie lokatie, je voelt je echt terug in de tijd. Verrassende puzzels. Ook een ruimte die inspireert om in teamverband bezig te zijn om oplossingen te vinden.
Grote pluim voor Wilco; na Cold Creek en Swarte Westenders weer een geweldige activiteit voor familie- en bedrijfsuitjes!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 augustus 2021 Marja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Alleen de locatie van Fort K is al tof! Zeker met een grotere groep is dit het ideale uitje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 augustus 2021 Melanie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Fort K hebben wij gespeeld, wauw! De omgeving van het Fort en het Fort zelf zijn natuurlijk al geweldig maar daarnaast is het spel heel goed opgebouwd en blijf je bezig met verschillende puzzels in verschillende *** waarbij je echt moet samenwerken. Verder prima georganiseerd en Wilco, bedankt voor de uitstekende service! Een absolute aanrader…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2021 Katja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Pure beleving op een mooie Westeinderplas waar het samen puzzelen een feest is. Een fijne combinatie van natuur, cultuur, gezelschap en hersens kraken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 juli 2021 Wim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Geweldig, zo gaaf, genoten van dit fantastische spel. Wat zit dit spel goed in elkaar zeg, zo knap bedacht en gemaakt. De vele spelelementen maakt dit spel zo uniek. Juist leuk dat het niet alleen een escape room is. Wij komen zeker terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 februari 2020 Jolanda  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Leuk concept dat je lasergamen verbindt met een escape room. zo is er voor iedereen wel iets wat die leuk vindt. Dit is handig als je bijvoorbeeld een bedrijfsuitje plant en iets nodig hebt, wat iedereen leuk vindt.

Het verhaal is goed doordacht; het is dus écht een verhaal en je waant jezelf in het dorpje op zoek naar goud. Omdat alle 3 huisjes anders zijn opgebouwd, kun je ook makkelijk terug komen en hierbij ook nog een de extra spelelementen ontdekken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2020 Carolin Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Geweldig!! Leuk om te doen, eigenlijk heb je niet genoeg tijd… maar dat hoort erbij en het was ook goed te doen met iemand in een rolstoel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2020 L Visser Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Hele leuke escaperoom om te spelen met een grotere groep! De combinatie van een escaperoom met lasergamen is ons heel goed bevallen. De loods met daarin de kleine gebouwen is van mooie kwaliteit en ziet er gaaf uit. En ook heel leuk dat de huisjes (escaperooms) verschillende puzzels hebben. Dan kan je nog een keer terugkomen en dat gaan wij zeker doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 oktober 2019 Naomi Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Omdat het een combinatie is van escapen en lasergamen vliegt de tijd voorbij. De aandacht wordt wel heel erg verdeeld, waardoor de puzzelaars zich concentreren op de puzzels en niet veel meekrijgen van het smokkelspel. Gold Creek is met veel aandacht voor details gemaakt, de uitleg is uitstekend. Er wordt veel aandacht aan de groep gegeven, uitermate vriendelijke begeleiding.
Deze escaperoom draait nu een jaar, aan sommige puzzels kun je nu merken dat ze een opknapbeurtje kunnen gebruiken.
Al met al een hele leuke belevenis, aanbevelenswaardig!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 augustus 2019 Eveline  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

Voor ieder wat wils top locatie ziet er tot in de puntjes verzorgd en verrassend uit.
Leuk en enthousiast team.
Zeker een aanrader ook als team uitje wij waren met 18 personen.
Daarna heerlijk gegeten bij Zaai ook allemaal geregeld door Wilco die erg behulpzaam is en snel reageert als er veranderingen zijn.
Wij komen zeker nog een keer terug om een ander huisje te proberen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juli 2019 Ellen Paul Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Fantastische unieke ervaring! Je waant je echt even in een andere wereld en ben al heel snel heel creatief en competitief bezig! Het dorp Gold Creek is erg mooi gemaakt, goede uitleg, heel professioneel, gezellig bar en gastheer. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juni 2019 Claudette  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Ultieme combinatie van escape room en lasergame, uitdagend en spannend voor iedereen. De 70 minuten vlogen om, zeker voor herhaling vatbaar. Absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juni 2019 Wilma  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
9

De combinatie van escape game en lasergamen was voor onze groepssamenstelling een uitkomst! Fanatiekelingen haalden hun harten op met het lasergamen en anderen konden de puzzels oplossen. Tijd vloog voorbij! Vooraf diner was top geregeld!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 mei 2019 Danielle Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Ontzettend gaaf gedaan. Leuke combo ook met lasergame element. Puzzels waren soms best lastig. Super leuke avond gehad en heel aardige host ook. Echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 mei 2019 Niels Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest