Escape Rooms Nederland logo
Turf Aalsmeer

Oosteinderweg 287f02, 1432 AW, Aalsmeer

Beschikbare escape rooms bij Turf Aalsmeer

Escape room Gold Creek

Maximale tijd: 70 minuten
Capaciteit: 4 t/m 15 spelers
Open sinds: februari 2018
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Real Life Game

Gold Creek is een spel dat plaatsvindt in een verlaten goudzoekersdorpje uit het Wilde Westen. Zie het als een ‘escape dorp’ of als een real life game. Je kunt met 4 tot 15 spelers tegelijk naar binnen (ze delen jouw groep op in 2 of 3 teams van maximaal 5 spelers per team), en ontsnappen is slechts een deel van het spel. In een 240 m2 groot dorpje strijd je met je team om wie de meeste goudstaven weet te verzamelen door te puzzelen, te zoeken, samen te werken en de tegenstanders uit te schakelen met laserguns. Wie verlaat het dorp na 70 minuten met de meeste goudstaven? Naderhand kun je in het gezellige lounge een drankje drinken en jullie ervaringen nabespreken. Doordat de 3 teamhuisjes totaal verschillend zijn kun je het spel zelfs 3 keer komen spelen!

Informatie over Turf Aalsmeer

Turf Aalsmeer is uniek omdat het meer is dan een escape room. Het hoofddoel is niet om te ontsnappen, maar om met je team (strijdend tegen andere teams) zoveel mogelijk goudstaven te verzamelen. Alle gebouwen in het dorp zijn toegankelijk, maar ‘op straat’ loop je het risico om door de andere teams met laserguns afgeschoten te kunnen worden. Turf is ook uniek omdat het geschikt is voor grotere groepen (tot 15 personen) en het spel 3x gespeeld kan worden, omdat de 3 teambases en de puzzels daarin totaal verschillend zijn. Het meeste unieke aan Turf Aalsmeer is dat het spel Gold Creek niet alleen leuk is voor puzzelaars. Hou je niet van puzzelen? Ga dan lekker schieten of goud zoeken!

Turf Aalsmeer wil blijven vernieuwen binnen de recreatiebranche. Ze bieden niet alleen maar escape rooms, maar recreatieve concepten die niet alleen voor puzzelaars interessant zijn. Als bezoeker moet je je in een andere wereld wanen en op alle vlakken uitgedaagd worden. Daarnaast vinden ze het belangrijk om een complete ervaring te bieden: een gezellige ontvangstruimte waar voor- en achteraf een drankje genuttigd kan worden en de mogelijkheid om het spel te combineren met een diner bij het naastgelegen restaurant Zaai Kweek & Eet. Dit arrangement kost € 53,50 per persoon en is direct online te reserveren.

Parkeren voor de deur is gratis.

Prijzen:
Een spel Gold Creek van 70 minuten kost 26 euro per persoon. Bij minder dan 6 spelers betaal je wel voor minimaal 6 personen.

Turf Aalsmeer Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Turf Aalsmeer? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Omdat het een combinatie is van escapen en lasergamen vliegt de tijd voorbij. De aandacht wordt wel heel erg verdeeld, waardoor de puzzelaars zich concentreren op de puzzels en niet veel meekrijgen van het smokkelspel. Gold Creek is met veel aandacht voor details gemaakt, de uitleg is uitstekend. Er wordt veel aandacht aan de groep gegeven, uitermate vriendelijke begeleiding.
Deze escaperoom draait nu een jaar, aan sommige puzzels kun je nu merken dat ze een opknapbeurtje kunnen gebruiken.
Al met al een hele leuke belevenis, aanbevelenswaardig!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 augustus Eveline  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

Voor ieder wat wils top locatie ziet er tot in de puntjes verzorgd en verrassend uit.
Leuk en enthousiast team.
Zeker een aanrader ook als team uitje wij waren met 18 personen.
Daarna heerlijk gegeten bij Zaai ook allemaal geregeld door Wilco die erg behulpzaam is en snel reageert als er veranderingen zijn.
Wij komen zeker nog een keer terug om een ander huisje te proberen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juli Ellen Paul Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Fantastische unieke ervaring! Je waant je echt even in een andere wereld en ben al heel snel heel creatief en competitief bezig! Het dorp Gold Creek is erg mooi gemaakt, goede uitleg, heel professioneel, gezellig bar en gastheer. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juni Claudette  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Ultieme combinatie van escape room en lasergame, uitdagend en spannend voor iedereen. De 70 minuten vlogen om, zeker voor herhaling vatbaar. Absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juni Wilma  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
9

De combinatie van escape game en lasergamen was voor onze groepssamenstelling een uitkomst! Fanatiekelingen haalden hun harten op met het lasergamen en anderen konden de puzzels oplossen. Tijd vloog voorbij! Vooraf diner was top geregeld!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 mei Danielle Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Ontzettend gaaf gedaan. Leuke combo ook met lasergame element. Puzzels waren soms best lastig. Super leuke avond gehad en heel aardige host ook. Echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 mei Niels Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest