Turf Aalsmeer

Oosteinderweg 287f02, 1432 AW, Aalsmeer

Provincie Noord-Holland | Regio Amstelveen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Turf Aalsmeer

Oosteinderweg 287f02, 1432 AW, Aalsmeer

Beschikbare escape rooms bij Turf Aalsmeer

Escape room Gold Creek

Maximale tijd: 70 minuten
Capaciteit: 4 t/m 15 spelers
Open sinds: februari 2018
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Real Life Game

Gold Creek is een spel dat plaatsvindt in een verlaten goudzoekersdorpje uit het Wilde Westen. Zie het als een ‘escape dorp’ of als een real life game. Je kunt met 4 tot 15 spelers tegelijk naar binnen (ze delen jouw groep op in 2 of 3 teams van maximaal 5 spelers per team), en ontsnappen is slechts een deel van het spel. In een 240 m2 groot dorpje strijd je met je team om wie de meeste goudstaven weet te verzamelen door te puzzelen, te zoeken, samen te werken en de tegenstanders uit te schakelen met laserguns. Wie verlaat het dorp na 70 minuten met de meeste goudstaven? Naderhand kun je in het gezellige lounge een drankje drinken en jullie ervaringen nabespreken. Doordat de 3 teamhuisjes totaal verschillend zijn kun je het spel zelfs 3 keer komen spelen!

Informatie over Turf Aalsmeer

Turf Aalsmeer is uniek omdat het meer is dan een escape room. Het hoofddoel is niet om te ontsnappen, maar om met je team (strijdend tegen andere teams) zoveel mogelijk goudstaven te verzamelen. Alle gebouwen in het dorp zijn toegankelijk, maar ‘op straat’ loop je het risico om door de andere teams met laserguns afgeschoten te kunnen worden. Turf is ook uniek omdat het geschikt is voor grotere groepen (tot 15 personen) en het spel 3x gespeeld kan worden, omdat de 3 teambases en de puzzels daarin totaal verschillend zijn. Het meeste unieke aan Turf Aalsmeer is dat het spel Gold Creek niet alleen leuk is voor puzzelaars. Hou je niet van puzzelen? Ga dan lekker schieten of goud zoeken!

Turf Aalsmeer wil blijven vernieuwen binnen de recreatiebranche. Ze bieden niet alleen maar escape rooms, maar recreatieve concepten die niet alleen voor puzzelaars interessant zijn. Als bezoeker moet je je in een andere wereld wanen en op alle vlakken uitgedaagd worden. Daarnaast vinden ze het belangrijk om een complete ervaring te bieden: een gezellige ontvangstruimte waar voor- en achteraf een drankje genuttigd kan worden en de mogelijkheid om het spel te combineren met een diner bij het naastgelegen restaurant Zaai Kweek & Eet. Dit arrangement kost € 53,50 per persoon en is direct online te reserveren.

Parkeren voor de deur is gratis.

Prijzen:
Een spel Gold Creek van 70 minuten kost 26 euro per persoon. Bij minder dan 6 spelers betaal je wel voor minimaal 6 personen.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest