Uitje in jouw stad Bergen op Zoom

Grote Markt 33, 4611 NT, Bergen op Zoom

Provincie Noord-Brabant | Regio Bergen op Zoom, Roosendaal

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Uitje in jouw stad Bergen op Zoom

Grote Markt 33, 4611 NT, Bergen op Zoom

Beschikbare escape rooms bij Uitje in jouw stad Bergen op Zoom

Escape room The Backpacker

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 3 t/m 5 spelers
Moeilijkheid: Makkelijk

Ontmoet Robin.. een diehard backpacker die al vrijwel de gehele wereld heeft ontdekt. Van de verborgen stad Shi Cheng in China tot de bijzondere Moai beelden op het Paaseiland in Chili, Robin heeft het allemaal gezien.

Na zijn terugkomst in Bergen op Zoom is hij van plan om een “normaal” leven te gaan leiden, maar al snel begint het weer te kriebelen en zijn de plannen om te weer te gaan reizen gereed. Toch wil Robin het deze keer anders doen. In plaats van alleen te reizen is Robin namelijk op zoek naar een bijzonder gezelschap. Vele vrienden en bekenden wilde wel mee, maar Robin wil het anders. Op zoektocht naar de perfecte reisgenoten heeft Robin een speciale escaperoom gemaakt. Een kamer vol bijzonder en mysterieuze opdrachten. Weten jullie alles binnen 45 minuten op te lossen en zijn jullie daardoor de geschikte kandidaten om Robin op zijn nieuwste reis te vergezellen? Speel dan nu EscapeRoom ‘de Backpacker’!

€ 88,- per spel

Escape room De Kelder van de Maagd

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: december 2018
Minimale leeftijd: 16

Het verhaal gaat terug naar het jaar 2009..

Volgend jaar(2010) is een groots jubileumjaar met de viering van 20 jaar Theater De Maagd. Een jaar bomvol speciale optredens voor het destijds al welbekende theater de Maagd. Maar een stad als Bergen op Zoom zou Bergen op Zoom niet zijn om in dat jaar een speciaal spektakelstuk op te voeren met uiteraard vele Bergse talenten die door het CKB en BOV en vele andere toneelverenigingen zijn voortgebracht.

Honderden meisjes, jongens, dames en heren geven zich op om een plaats op het podium te kunnen bemachtigen, maar dat maakt de concurrentie ook groot…

Twee van de meest opvallendste talenten kunnen elkaar namelijk niet uitstaan. Één van hen lijkt plots van de aardbodem verdwenen. Is de concurrentie dan niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk moordend geweest? Jaren later stuiten jullie door puur toeval op een kelder. Een kelder waar geluid uit lijkt te komen….

Informatie over Uitje in jouw stad Bergen op Zoom

Deze escaperoom locatie bevindt zich midden in het centrum van de monumentale stad Bergen op Zoom en is onderdeel van Uitje in jouw stad. Deze onderneming heeft ook een andere escaperoom in Scherpenisse.

Prijzen:
€111,- per spel (max. 8 pers.)

Uitje in jouw stad Bergen op Zoom Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Uitje in jouw stad Bergen op Zoom? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

5

Opzet is leuk, verhaal kan er mooi opgepakt worden. Helaas werden we niet zo hard het verhaal in gezogen als andere escape rooms. En was de afwerking in de kamer ook niet erg mooi. Helaas hadden we de sleutel al in handen voordat we de eindpuzzel af hadden door logisch na denken. Omdat we toen dachten dat we nog een groot onderdeel moesten doen bleven we steken, terwijl we zo naar buiten hadden kunnen lopen. Als je al meerdere escape rooms hebt gedaan is deze niet zo interessant.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
21 oktober 2019 Peter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest