Uitvindfabriek Breda

Terheijdenseweg 64, 4816 AA, Breda

Provincie Noord-Brabant | Regio Breda, Rijen, Tilburg

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Uitvindfabriek Breda

Terheijdenseweg 64, 4816 AA, Breda

Beschikbare escape rooms bij Uitvindfabriek Breda

Escape room Cityhackers

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 12 spelers
Open sinds: september 2021
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Hoe zou jij de wereld willen zien, veranderen, bouwen? Ze dagen jullie uit op een andere manier naar gebouwen, infrastructuur en kunstwerken te kijken!

In deze gloednieuwe Cityhackers avontuur wordt je geprikkeld hierover na te denken. In de Uitvindfabriek hebben ze een escaperoom gebouwd waarin jullie tegen elkaar gaan strijden. Heb jij de technische skills, het inzicht en de teamspirit om alle codes te kraken en eerder de finish te bereiken dan het andere team?

En, als kers op de taart leer je ook nog eens hoe je met je eigen telefoon een hologram kunt maken en jouw boodschap met de wereld kunt delen!

Informatie over Uitvindfabriek Breda

In De Uitvindfabriek enthousiasmeren ze kinderen en jongeren voor de werelden van wetenschap en technologie op een manier die aansluit bij hun belevingswereld. Met City Hackers hebben ze een nieuw avontuur gemaakt, waarin ze de bezoekers uitdagen om op een andere manier naar gebouwen, infrastructuur en kunstwerken te kijken.

De City Hackers escape room en bijbehorende introductie film zorgen voor een complete beleving en dragen bij aan bewustwording over verschillende actuele thema’s die op dit moment spelen.

Locatie
Ze zijn gevestigd in de oude snoepjes fabriek De Faam in Breda. Deze hebben ze verbouwd tot een echte Uitvindfabriek. Je kunt ze op loop afstand bereiken (5 minuten) vanaf het centraal station in Breda.

Prijzen
De City Hackers escape room is voor groepen tot maximaal 12 personen beschikbaar en kost voor de gehele beleving € 150.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest