Escape Rooms Nederland logo
Unlock Scheveningen

Schokkerweg 44, 2583 BJ, Scheveningen

Beschikbare escape rooms bij Unlock Scheveningen

Escape room Pirates of the North Sea

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 45%
Thema’s: Film, Piraten

In de Pirates of the Northsea ga je op missie om de armband terug te krijgen die is gestolen door Captain Blackbeard. Dit is de meest gewilde armband van de beruchte vrouwelijke piraat Anne Bonny. Helaas werd je tijdens de missie betrapt en kwam je in de gevangenis van het schip terecht. Nu is het zaak om te ontsnappen, de armband te vindenop zijn schip en een route te vinden om van het schip te komen. Helpen jullie de armband terugvinden of worden jullie haaienvoer?

Niet toegankelijk voor personen met een pacemaker

 

Escape room The Mummy’s Tomb

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 45%
Thema’s: Break-In, Mummy

In de Mummy’s Tomb gaan jullie de vloek op mummy Achnaton verbreken. Achnaton ligt al duizenden jaren verstopt onder Scheveningen en lag in rust door 6 amuletten op zijn graf. Helaas zijn er schatrovers bij zijn graf geweest en hebben zij de amuletten verspreid door de tombe. Daardoor er een vloek op Achnaton is losgelaten en hij geen rust heeft.

Gaan jullie Achnaton helpen de vloek te verbreken, zodat hij terug kan in zijn eeuwige rust?

 

 

 

Escape room Mission impossible

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: januari 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 50%

Deze Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend!
Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room) ga je met een groep vrienden, collega’s, vrijgezellen of familie op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende kamers. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt.
Je vergeet tijd en realiteit…

Mission Impossible (7 verschillende ruimtes in 1 kamer)

VOOR DEZE MISSIE ZIJN SPIONNEN NODIG DIE HET ONMOGELIJKE KUNNEN PRESTEREN.
DAAROM ZIJN WIJ OPZOEK NAAR JOU. ALS JE DEZE MISSIE ACCEPTEERT, WEES DAN GOED VOORBEREID. WANT DIT IS EEN MISSION IMPOSSIBLE!
Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft.
Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. Blijf gefocust en houd alles onder controle, fouten zijn desastreus! Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar.

Accepteren jullie de missie?

Informatie over Unlock Scheveningen

BEPROEF JOUW OPLOSSEND VERMOGEN EN CRYPTISCH DENKEN! DEZE ESCAPE ROOM IN SCHEVENINGEN IS SURREALISTISCH, INTENS, HILARISCH EN SUPER UITDAGEND!

Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room) ga je met een groep vrienden, collega’s, vrijgezellen of familie op avontuur, in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende kamers. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt.

Je vergeet tijd en realiteit…

Unlock Scheveningen is geschikt voor groepen van 2 tot maximaal 8 personen, waarbij een minimale leeftijd van 12 jaar geldt. Meer personen zullen in verschillende groepen worden ingedeeld op verschillende tijden. De wachtende bezoekers kunnen in de ontvangstruimte onder genot van een drankje wachten.
Deze Escape Room in Scheveningen leent zich zeer goed in combinatie met andere workshops en activiteiten. Bekijk de arrangementen voor meer informatie of neem contact op voor andere mogelijkheden.

Prijzen

Groep van 8 € 15,- p.p.
Groep van 7 € 17,- p.p.
Groep van 6 € 20,- p.p.
Groep van 5 € 20,- p.p.
Groep van 4 € 25,- p.p.
Groep van 3 € 30,- p.p.
Groep van 2 € 35,- p.p.

Unlock Scheveningen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Unlock Scheveningen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Dit is de derde kamer van Unlock Scheveningen. Wat mooi gedaan weer! Leuke puzzels!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 april 2023 D. Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
4

Het HAD een leuke escaperoom KUNNEN zijn. Puzzels waren oké, maar de techniek werkte niet. Hierdoor hebben we meer dan de helft van de escaperoom niet kunnen doen. Ook was er niet goed opgeruimd na een andere groep. De antwoorden waren hierdoor nog zichtbaar.
In het nagesprek met de escaperoom medewerker heeft ze niet gewacht totdat iedereen er was. Een van ons zat nog op het toilet. Meestal vinden we het leuk om nog even na te praten over de puzzels etc., maar daar was hier geen ruimte voor. Ze heeft ons de tijd vertelt en is er toen vandoor gegaan zonder een foto o.i.d. Degene op het toilet heeft de dame nooit gezien. Ze was toen al weg.
Kortom niet aan te raden.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Slecht
25 maart 2023 Eline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Wij vonden het te gek, hebben erg gelachen en voelden tevens de spanning, uitdagende opdrachten en heel realistisch gemaakt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
10 februari 2023 Van Vliet Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
10

Vandaag met het eerst met mijn dochter een escape room gedaan, we werden goed ontvangen. Aardige medewerker, goede uitleg en vooral een mooie kamer! We hebben niet alles compleet gemaakt omdat we te lang bezig waren, maar we komen zeker een keer terug voor de andere kamers!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 februari 2023 Bianca Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
8

Enthousiaste, leuke ontvangst. Kamers en puzzels leuk in het thema. Soms iets te donker om alle opdrachten te kunnen lezen maar we zijn op de valreep ontsnapt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 oktober 2022 Ilse Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
3

Mummy’s tomb gedaan. Ziet er goed uit en leuke puzzels maar dan moet de techniek het wel goed doen. *** die niet vanzelf opengaan als je de puzzel opgelost hebt zijn niet tof. Donkere kamer met maar twee zaklampjes voor vier man zorgt ervoor dat niet iedereen mee kan puzzelen. Ontvangst is minimaal en afgeraffeld omdat 1 man twee rooms tegelijk moet doen, begeleiding die halverwege over de intercom zegt dat hij bij de andere groep moet kijken is een sfeerbreker. Goeie technische update kan deze gebruiken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Slecht
10 oktober 2021 Inge Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Wat een enthousiast en fijn welkom van Barry. Deze escape room was super sfeervol, super leuk en groots opgezet. Ik wou dat ik nog een keertje kon!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 oktober 2020 Florie Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
8

Het was een top escaperoom, zelfs met een grote groep heeft iedereen de kans om te participeren aan de puzzels. We hebben er erg van genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 maart 2020 Alexane  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Voor de verjaardag van mijn dochter (19) mission Impossible gedaan met totaal 5 personen. Prettig ontvangen door gastheer en duidelijke uitleg. Spannend hieraan is dat je eerst moet inbreken in een gebouw en er daarna weer uit komt zien te komen. Puzzels zijn allemaal op te lossen maar een beetje scheikundig inzicht zal zeker helpen. Superspannend zeker als je tijd bijna voorbij is. Leuk gesprekje gehad met de host na afloop en coole foto! We did it! Nu jij? 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 maart 2019 Ronald Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Dit was echt een topper als het gaat om aankleding, oog voor detail, decoratie en sfeer. Super mooi gedaan! Bovendien waren de puzzels leuk, en gelukkig geen eindeloze aaneenschakeling van slotjes en codes. Service was ook top (vanwege een ziekenhuisopname werd ons de mogelijkheid geboden de escape room later in te halen terwijl we eigenlijk te laat waren met annuleren- heel netjes dus) Al met al zijn we enthousiast! We hebben het helaas niet gehaald…. maar de ervaring was top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 maart 2019 Marloes Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

We moesten even inkomen, maar daarna ging het goed en het was super gezellig en leuk. De begeleiding was ook erg aardig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juli 2018 Nadine  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Leuke kamer!
Thema is leuk uitgewerkt, heeft nog een kleine touch-up nodig. Kamer is wel wat donker en daardoor lastig, maar daarna ging het vlotter. Ik zou hem zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 juli 2018 Tanya Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Het was geweldig. Wij deden de Mummy. Het was erg spannend en ik was even helemaal in een andere wereld! De puzzels waren heel leuk, maar het gaafst vond ik nog de ruimte en de effecten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 februari 2018 Marloes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Verhaal, techniek, spanning, alles klopte in deze gave (im)possible mission.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 januari 2018 Inge Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
3

Wat een teleurstelling! De zesde escape room, die ik gedaan heb en met afstand de slechtste. Als dit mijn eerste escape room was geweest, zou ik nooit meer een tweede geprobeerd hebben. Ongastvrij, fantasieloze puzzels, rommelig, vies. Letterlijk tot drie maal toe stond de oplossing van een puzzel op een briefje dat op de grond lag of op een kast. En dat was het dan. Een aanfluiting. Hebben al die mensen die hier een lovende recensie geven een andere escape room gedaan dan ik?

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
15 december 2017 Gerald Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Zojuist geweest en het was echt heel erg leuk! Het voelde echt alsof je ging infiltreren in een lab! De effecten waren heel goed en de puzzels moeilijk, maar wel te doen! Ik zou hem zeker aanraden! Volgende keer komen we voor een andere!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
3 december 2017 Alissa Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Heel gaaf decor, tot in de details uitgewerkt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
3 december 2017 Niels Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Was een super ervaring. Alles zag er netjes en verzorgd uit. De puzzels waren lastig, maar zeker niet onoplosbaar. We hebben Vooral, voor ons ook erg belangrijk, heel hard gelachen. Goed en vriendelijk ontvangen. Er wordt echt de tijd voor je genomen en het enthousiasme spat er vanaf.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 december 2017 Vos Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Top escape room !
Zekerweten een hele leuke kamer !
Ik raad iedereen aan om hem te spelen!
Vooral de puzzels zijn heel leuk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 november 2017 Jordy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Super ervaring bij deze escape room zeker een aanrader !!

 

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 november 2017 Jordy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

This escape room was very cool. It involved cool effects, fun puzzles and science. I would definitely recommend it to anyone who enjoys more difficult puzzles!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2017 Maria Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Geweldig! Super escape room. Veel variatie! Samenwerking is erg bekangrijk. Het niveau van de escape room is super!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 oktober 2017 Jeffrey Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

In oktober met groep vrienden geweest! Sochtends gebeld en werden direct terug gebeld. Goede service! Gave speciale effecten om de spanning op te voeren! Echt een aanrader als je in Scheveningen bent! Al eerder escaperooms gedaan maar deze was echt het leukst! Het was voor ons hoogtepunt van weekend weg, dus mocht je in Scheveningen zijn echt even langs gaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 oktober 2017 Gerjanne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Super leuke escape room, veel variatie! Echt een aanrader! Goed in elkaar gezet! Was echt èèn van de leukste tot nu toe!!!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 oktober 2017 Berdien Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super leuke escape room. Het is een spannende escaperoom.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
21 oktober 2017 Mark Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wij hebben vandaag de escape room bezocht, vanwege de verjaardag van mijn zoon van 12 jaar.
Het was een geweldige ervaring! Het vriendengroepje, dat altijd best stoer is en druk, zat meteen in het verhaal en de puzzel-breinen begonnen we werken zodra we binnen waren. Af en toe wat tips, maar het was superleuk om te zoeken naar de oplossingen.

Bedankt! We hebben genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 september 2017 Zita Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Vandaag deze escape room gedaan met zijn vieren. Eerst word je ontvangen in een ruimte waar je wat uitleg krijgt en dan ga je naar de kamer. We werden super vriendelijk ontvangen en in het spel word je echt meegenomen in het verhaal, het thema is super uitgewerkt. Zeker met de snufjes die gebruikt zijn. Echt een aanrader, zeker ook vernieuwend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 september 2017 Ayla Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Super leuke escape room!
Wel best lastig, ondanks het niet behalen binnen de tijdslimiet wel het spel af mogen maken.. Alles is goed op elkaar afgesteld waardoor de spanning verhoogt! De ondersteuning die je van de organisatie krijgt is geweldig!! Hij is leuk, grappig neemt je echt mee het spel in! Kortom zeker een aanrader!!!!

Groetjes
Team wakmi

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 augustus 2017 Ezrah Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Het was supper spannend.. wist niet wat ik kon verwachten.. hihi zaten zeker schrik momentjes tussen maar was supper leuk vooral met the girls ( grupo loko)😜

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2017 Niforis Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

super leuke escape room!
eenmaal compleet werd de missie uitgelegd en werden we begeleid naar onze geheime locatie.
eenmaal ”opgesloten” begon de pret en zoektocht. Er waren verschillende puzzels die we moesten oplossen en verrassende kamers! de muziek/ geluidseffecten maakte het extra spannend! al met al een leuke dag gehad. ik raad deze escape room zeker aan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2017 nas Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Heel leuk! Ze laten je ook doorspelen als je het niet haalt, dat is heel fijn want dan kan je het toch voor je gevoel afronden

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2017 Janneke van Tilburg Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Heel leuk. Moeilijk maar wel goed te doen. Erg spannend en een goed verhaallijn. Leuk voor een verjaardag

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2017 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Ik vond het een super ervaring! Geweldig hoe alles zo echt kan lijken! Ik zie er zeker naar uit een andere keer te gaan naar de nieuwe escaperoom!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2017 Pip Oostwoud Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Met zijn vieren (2 volw. en 2 kids van 12 en 15) deze escaperoom bezocht. Verrassende ruimtes (vooral eentje; als je bent geweest weet je welke ik bedoel hahaha) en uitdagende raadsels. Mission: Impossible van Unlock Scheveningen is professioneel opgezet en goed doordacht. We vonden het heel leuk dat we alsnog mochten ontsnappen terwijl de tijd al voorbij was. Het scheelde maar een paar minuten! We kijken uit naar de opening van de nieuwe escaperoom: The Mummy!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juni 2017 Jolanda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

He le maal top!
Inrichting, vormgeving, sfeer, techniek en de puzzels zijn perfect op elkaar afgestemd.
We zijn volledig opgeslokt in het verhaal en raakten er achteraf niet over uitgepraat.
Briljante ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2017 Jessica Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

He le maal top!
Inrichting, vormgeving, sfeer, techniek en de puzzels zijn perfect op elkaar afgestemd.
We zijn volledig opgeslokt in het verhaal en raakten er achteraf niet over uitgepraat.
Briljante ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2017 Jessica Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Deze escape room is een aanrader voor iedereen! De spelbegeleider gaf alle instructies vanuit de context van het verhaal, waardoor je echt een beleving meekreeg.

De kamer was uitstekend in elkaar gezet, was technisch scherp als een mes en bevatte zowel mentale als fysieke uitdagingen.

Het mooie aan deze escape room is ook de locatie. Je kunt gratis parkeren in Scheveningen en heerlijk eten in de haven. Het is letterlijk niet meer dan een straat oversteken.

Deze kamer moet je zeker doen als je enthousiast wordt van Escape Rooms. Probeer mooi weer uit te kienen en maak er een dagje Scheveningen van! Hebben wij ook gedaan…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 juni 2017 Ricky Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Ook al hadden wij de missie niet gehaald het was een super gave ervaring! En we hebben de hele avond er nog over gelachen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2017 Monique Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Geweldige kamer, écht een aanrader!
vernieuwende kamer met special effects (geen slotjeswerk)
en gratis parkeren in hartje Scheveningen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2017 Carola Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest