Unlock Tolerance Leeuwarden

Sixmastraat 2, 8932 PA, Leeuwarden

Provincie Friesland | Regio Leeuwarden

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Unlock Tolerance Leeuwarden

Sixmastraat 2, 8932 PA, Leeuwarden

Beschikbare escape rooms bij Unlock Tolerance Leeuwarden

Escape room Unlock Tolerance

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Psyche, Psychologie

Hendrik groeide op in het Amsterdam van de jaren vijftig in een gezin van twaalf kinderen. Een fijne jeugd had hij niet. Hij werd mishandeld door zijn vader. Hendrik wordt een echte straatrat en ontdekt de Amsterdamse onderwereld. Hendrik raakt betrokken bij een overval en het doek valt.  Depressies en drank maken alles kapot. Als psychiater in opleiding stap je het leven van Hendrik. Hoe dat afloopt….dat moet je ervaren!

 

De minimumleeftijd is 12 jaar. Onder begeleiding en verantwoordelijkheid van ouders is onder de 12 jaar ook mogelijk. Toegang tot de escaperoom en het spelen van dit spel is geheel op eigen risico. 

Informatie over Unlock Tolerance Leeuwarden

GGZ Friesland, ZIENN en Suksawat hebben de handen in één geslagen. Een waargebeurd verhaal is verwerkt tot een escaperoom. In het nieuws en op social media hoor je steeds vaker over mensen met onbegrepen gedrag, maar wie zijn het?

In deze escaperoom gaat het niet om tijd maar om het leven van Hendrik. Door zijn moeilijke jeugd kampt hij met psychische problemen. Een psychische aandoening is al moeilijk genoeg. Om daarnaast ook nog ongewild een stigma te moeten dragen, belemmert, verzwaart en bemoeilijkt dat het leven en herstel nog meer. Tolerantie is daarom van groot belang en maakt wezenlijk verschil in het herstel- en re-integratieproces. Dit is iets wat Hendrik nooit heeft ervaren en waar veel mensen met een psychische aandoening elke dag last van hebben.

Unlock Tolerance is daarom niet alleen een toffe escaperoom, het heeft ook een boodschap en is onderdeel van de campagne Unlock Tolerance.

Openingstijden:

De Escaperoom is van maandag tot en met vrijdag geopend. Je kan starten om:
9:00, 11:00, 13:00 en 15:00uur.

Prijzen:
Deze escaperoom is een onderdeel van een destigmatiseringscampagne. Ze hebben als doel om mensen toleranter en verdraagzamer te krijgen te opzichte van mensen met ernstige psychiatrische problemen. Voor de escaperoom wordt daarom 5 euro per persoon gerekend. Dit geld gaat naar een goed doel: een kerstdiner voor patiënten.

De escaperoom is helaas niet te spelen voor personen in een rolstoel.

 

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest