Unsolved Mystery

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Unsolved Mystery

Jagersheuvelstraat 3a, 5222 BJ, 's-Hertogenbosch

Beschikbare escape rooms bij Unsolved Mystery

Escape room Undercover Heist

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: april 2021
Moeilijkheid: Gemiddeld

In Undercover Heist is een gevaarlijke bende ontsnapt uit de Kruisberg gevangenis te Doetinchem. Ze moeten zo snel mogelijk gevonden worden, want uit onderzoek is gebleken dat ze een grote kunstroof aan het voorbereiden zijn. Waar en hoe is nog één groot raadsel.
Jullie worden ingezet als undercover rechercheurs in de operatie en gaan infiltreren in de bende. Aan jullie de taak om mee te helpen met de voorbereiding van de roof en zo alle belangrijke informatie te kunnen verzamelen om uiteindelijk de bende op heterdaad in te kunnen rekenen. Het is geen ongevaarlijke operatie, maar wel één waar jullie vol voor gaan. Lukt het jullie om alle belangrijke informatie te verzamelen, niet ontmaskerd te worden door de bende en zo deze operatie te laten slagen?

Escape room The Secret Diary

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: december 2020
Moeilijkheid: Gemiddeld

Tijdens een verhuizing vinden jullie op zolder wat oude spullen. Misschien wel van de oude eigenaresse, maar die is helaas overleden. Jullie aandacht wordt getrokken naar een oud dagboek. Jullie kijken elkaar aan, na een korte twijfel besluiten jullie het te openen. Er zit een brief in en jullie beginnen te lezen.
Het dagboek blijkt van Mary. Ze is ten tijde van de Watersnoodsramp haar grote liefde Jacob kwijtgeraakt tijdens de reddingsacties. Haar hele leven heeft ze geprobeerd Jacob terug te vinden. Ondanks haar grondige speurwerk is dit haar helaas niet gelukt. Ze vraagt jullie als vinders van haar dagboek de zoektocht naar Jacob voort te zetten. Gaan jullie Jacob terugvinden en komen jullie achter het grote geheim wat hij verborgen hield voor Mary?

Escape room Casefile CII

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: juli 2020
Moeilijkheid: Moeilijk

Jullie krijgen bericht van het onderzoeksteam van Bureau Parkhaven dat ze meer informatie hebben gevonden over CII, ofwel Cranium Import Incorporated. Ze willen jullie graag een update geven over de vorderingen in het onderzoek. De bende die Wendy maakt zich schuldig aan vele criminele praktijken, maar welke allemaal is nog niet helemaal duidelijk. Naar alle waarschijnlijkheid is mensensmokkel er één van, maar in welke vorm is nog niet ontdekt. De familie van Wendy lijkt hier connecties mee te hebben. Welke connecties en waarom ze Wendy hebben ontvoerd is nog onduidelijk.

Ze willen niet dat jullie en Marc je op dit moment in het onderzoek gaan mengen. Maar dat laat Marc niet op zich zitten, hij moet en zal Wendy vinden en heeft jullie hulp hierbij hard nodig. Vinden jullie Wendy levend terug?

Escape room Disappeared

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2020
Moeilijkheid: Moeilijk

Je staat op de parkeerplaats van het winkelcentrum en opeens hoor je een harde gil. Je ziet een jonge vrouw een auto ingetrokken worden. De auto rijdt met piepende banden weg. Je blijft geschrokken en verstild staan. Niet veel later komt er een auto met een jonge man aangereden. Hij stopt bij de auto en tas van de vrouw die zojuist is meegenomen. Je ziet zijn geschrokken gezicht en loopt er heen.
De man roept jou en nog twee omstanders bij zich. Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp. De vrouw die is ontvoerd is zijn vrouw Wendy. Natuurlijk zeg je ja, maar of je dat ook had gedaan als je wist in wat voor mysterie je terecht zou komen is nog maar de vraag.

Samen met Marc ga je op zoek naar Wendy en kom je in een vreemd avontuur terecht met allerlei raadsels en rare gebeurtenissen. Weten jullie deze unsolved mystery op te lossen?

Informatie over Unsolved Mystery

Unsolved Mystery is een samenwerking tussen drie escape rooms en gestart in 2020. Inmiddels hebben ze meerdere online escape rooms ontwikkelt en is het ook mogelijk om het als bedrijf te spelen. Unsolved Mystery is een escape room game voor thuis, die je geheel online en, indien gewenst, op afstand met elkaar kunt spelen.

Je koopt het spel aan en bepaalt vervolgens zelf een datum en tijdstip waarop je wilt spelen. Net als in een escape room kom je in een spannend verhaal terecht en los je puzzels op die je steeds verder in het spel brengen.

Wil je met jouw team meedoen, maar kun je niet bij elkaar zijn? Geen enkel probleem. Zet een videoverbinding op en met een inlogcode kun je allemaal het spel tegelijkertijd bekijken. Zo kun je toch samen puzzelen.

Prijzen
Alle games kosten € 34,50 per stuk.
Een giftbox kost € 39,50 en wordt opgestuurd.
Disappeared + Casefile CII samen voor € 62,00.
Disappeared + Casefile CII + The Secrest Diary samen voor € 88,50.
Neem contact met ze op voor grote groepen en bedrijven.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest