Escape room Utopia (gesloten)

Amersfoortsestraatweg 111, 1251 AV, Laren

Provincie Noord-Holland | Regio Hilversum, Laren, Naarden

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape room Utopia (gesloten)

Amersfoortsestraatweg 111, 1251 AV, Laren

Beschikbare escape rooms bij Escape room Utopia (gesloten)

Escape room Secret Box Experience

Maximale tijd: 60 minuten
Open sinds: juli 2017

Ben jij op zoek naar een leuke vernieuwende activiteit in combinatie met een bezoek aan Utopia? Heb jij binnenkort een vrienden- of vriendinnendag? Een vrijgezellenfeestje? Een personeelsuitje? Of familiedag?

Kom dan deze Secret Box Experience uitproberen!!

De Utopia beleving waarin spanning en ontspanning centraal staat, teamwork en concentratie! Boek de secret box in combinatie met één van onze andere diensten. Kom lekker eten bij Karin, een hamburger van Jacco, een pannenkoek bij Beau, het blote voetenpad van Floor, neem een kijkje op het terrein en in de winkel en maak een foto met je favoriete inwoner. Het is allemaal mogelijk!

Informatie over Escape room Utopia (gesloten)

Realityserie Utopia: Een nieuwe samenleving, heeft een escaperoom!

Een groep van vijftien zeer diverse mensen, de pioniers van onze tijd, zeiden hun leven vaarwel. Inmiddels bouwen ze al ruim drie jaar aan een compleet nieuw bestaan, een nieuwe gemeenschap en het avontuur begon met bijna niets! Alles wat ze hadden was een kale loods op een onbewerkt stuk land, een bescheiden veestapel, een aansluiting voor water en elektriciteit, één telefoon en een geldbedrag in cash om hun leefomgeving op te bouwen en de eerste maanden te overleven.

Vanaf het allereerste moment kwamen de inwoners van Utopia er ook achter dat de weg naar hun ideale leven begon met overleven. Er was tenslotte nog vrijwel niets! Hoe gingen ze slapen? Er waren geen bedden. Wat gingen ze eten? En hoe gingen ze überhaupt eten klaar maken, want er was geen keuken? Moest er geen WC komen en hoe gingen ze zich wassen? En: hoe bleven ze warm? Allemaal essentiële vragen waar direct antwoord op moest worden gevonden. Inmiddels zijn we al ruim 1000 dagen verder, maar of er al sprake is van een ideale samenleving? Dat zie je iedere werkdag om 19.30 uur op SBS6, óf 24 uur per dag en 7 dagen per week via de livestreams!

Utopia zit momenteel in een financiële crisis. Om geld te verdienen heeft Utopia haar eigen Escape room geopend. Bas en Billy hebben de room als eerste mogen testen!  ‘Ik wil niet’ roept Bas nog voor de bewoners de deur dichtgooien. Uiteindelijk is het de twee natuurlijk wel gelukt. Wil jij ook naar de escape room in Utopia? Durf jij de uitdaging aan?

Deze Escape room is geopend vanaf 1 juli 2017 en zal wekelijks geopend zijn van donderdag t/m zondag.

Prijzen:

€12,50 per persoon (inclusief één consumptie).

 

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest