Utrechtse Heuvelrug

Raadhuisplein 1, 3951 XV, Maarn

Provincie Utrecht | Regio Amersfoort

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Utrechtse Heuvelrug

Raadhuisplein 1, 3951 XV, Maarn

Beschikbare escape rooms bij Utrechtse Heuvelrug

Escape room Kids Escape – The Double

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 6 t/m 14 spelers
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Gemiddeld

Wij geloven dat een paar korte ervaringen beter passen bij kinderen dan één lange ervaring van een uur. De twee korte puzzelavonturen van elk 25 minuten worden na een kleine pauze voor een drankje in de omgekeerde volgorde afgewerkt. Zo beleven ze een avontuur in de 8-bits wereld zoals die van Minecraft en proberen ze de plannen van de gemene leraar Toverdranken van die Toverschool te stoppen.

Escape room After the Heist

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 8 t/m 24 spelers
Open sinds: maart 2018
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Kluis

Een spannende nacht is achter de rug, maar het is gelukt! De kluis uit het kantoor van de conservator uit het Rijksmuseum staat nu hier op tafel, te midden van de dappere lieden die de klus hebben geklaard. En dat in het mooiste safe house dat je maar kan vinden. Het wachten is op de eerste berichten op de social media en in de krant. Maar voordat het zover is, moet eerst de buit worden verdeeld.

Vier rivaliserende bendes uit Amsterdam, Almelo, Maastricht en Maaskantje hebben onder leiding van hun gezamenlijke advocaat Bobbie Magniski besloten tot eenmalige samenwerking. Overleeft deze broze coöperatie de nacht? Bied het perspectief voor een langdurig verstandshuwelijk? Of eindigt het deze ochtend alsnog in een vechtscheiding?

Informatie over Utrechtse Heuvelrug

Het verhaal speelt zich af in het ‘Safe House’ van de criminelen: de monumentale zolder van het oude raadhuis van Maarn, in de prachtige, groene gemeente Utrechtse Heuvelrug. Om deze unieke ervaring, waar opgaan in de beleving en puzzelen centraal staan, op deze bijzondere plek mogelijk te maken, werken we samen met de Stichting Vrienden Raadhuis Maarn. Deze stichting streeft naar het behoud van dit erfgoed.

Combineer een bezoek aan Escape Room Utrechtse Heuvelrug met een wandeling in een van de vele bossen, een lekker hapje eten in een restaurant of een plons in het Henschotermeer (het ‘Hens’).

Prijzen:
De prijs is per persoon inclusief koffie en thee en BTW.
After the Heist: ma-vr 22,50 | za-zo 17,50 (min. 8 betalende deelnemers)
Kids Escape: The Double: 14,50 (min. 10 betalende deelnemers)

Utrechtse Heuvelrug Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Utrechtse Heuvelrug? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Heel leuke ervaring en een compleet andere beleving van Escape!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 juni 2018 Petrus Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Het was voor ons de eerste ervaring met een escape room en het smaakt naar meer! Zo leuk om met je vrienden in een spannende rol door samenwerking maar ook achterdocht en samenzwering en een *** binnen de tijd!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 juni 2018 Karin Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest