Het verhaal van Olivier Gorinchem

Gijsbert van Andelpark 1, 4204 HZ, Gorinchem

Provincie Zuid-Holland | Regio Gorinchem

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Het verhaal van Olivier Gorinchem

Gijsbert van Andelpark 1, 4204 HZ, Gorinchem

Beschikbare escape rooms bij Het verhaal van Olivier Gorinchem

Escape room Het Verhaal van Olivier

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: mei 2018
Minimale leeftijd: 6
Moeilijkheid: Makkelijk
Thema’s: Avontuur

Zodra de deur van de escape room opent wordt je direct meegenomen in het verhaal. Je gaat op zoek naar een verborgen rijkdom die je vind door het oplossen van uitdagende raadsels en puzzels. Het verhaal van Olivier is een prachtig meeslepend verhaal die speciaal geschreven is voor de non-profit organisatie het Natuurcentrum in Gorinchem.

Informatie over Het verhaal van Olivier Gorinchem

De escape room is gerealiseerd op het mooiste eiland van Gorinchem. Het Natuurcentrum midden in het Gijsbert van Andelpark in Gorinchem. Het Natuurcentrum is een non-profit organisatie en biedt mens dier en natuur een plaats voor ontmoeting daarnaast zet deze stichting zich in voor een duurzame samenleving. Op het eiland is van alles te beleven zo is er een restaurant, kinderboerderij en diversen speel gelegenheid voor de kinderen.

Escape room het verhaal van Olivier onderscheid zich van andere escape room omdat deze geschikt is voor bijna alle leeftijden de spellen zijn afgestemd op kinderen vanaf 8 jaar. Maar alle speurneuzen onder de 8 zijn uiteraard ook van harte welkom!

Het Natuurcentrum in Gorinchem was op zoek naar mogelijkheden om het aanbod aan activiteiten uit te breiden. Door een unieke samenwerking tussen Kringloop Gorinchem, het Natuurcentrum en de ontwikkelaar Studio 33 kon de escape room worden gerealiseerd.

Boek nu deze unieke beleving samen met vrienden, familie, collega’s of als gezinsuitje en je steunt direct deze stichting. Met de opbrengst kan het Natuurcentrum nog veel meer projecten ontwikkelen.

Prijzen:
Prijs per persoon 7,50
Arrangement prijzen zijn te vinden op de website.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

NIEUW! Laat kinderen spelenderwijs leren door middel van (online) escaperoom avonturen! Circus Pief Paf!

Pin It on Pinterest