VR Boxx Meijel

Pater Willemsplantsoen 1C, 5768 CK, Meijel

Provincie Limburg

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
VR Boxx Meijel

Pater Willemsplantsoen 1C, 5768 CK, Meijel

Beschikbare escape rooms bij VR Boxx Meijel

Escape room Space Station Tiberia

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: september 2020
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Jij en je team reizen naar het jaar 2999, waar een constante dreiging hangt van meteorieten.
Voorkomen jullie het inslaan van de meteorieten op de aarde, en redden jullie de mensheid?

Escape room Depths of Osiris

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: september 2020
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Jij, je medespelers, en een team van diepzee archeologen starten een belangrijke en gevaarlijke missie. Vinden jullie op tijd de verloren kroon van Osiris, voordat de zuurstof opraakt?

Escape room Dragon Tower

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: september 2020
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Ontsnap samen met je teamgenoten uit de gevangenis van de kwaadaardige alchemisten, voordat je wordt gevoerd aan de draken. Weten jullie wat nodig is om op tijd weg te komen?

Escape room Time Travel Paradox

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: september 2020
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

De menselijke beschaving is weggevaagd door een wetenschappelijk experiment. Lukt het jullie door in de tijd te reizen tussen het verleden en de toekomst de wereld te herstellen?

Informatie over VR Boxx Meijel

Virtual Reality Escape room op locatie of in Weert!

Of je nou op zoek bent naar een personeelsuitje, een bedrijfsuitje óf gewoon een activiteit voor de familie, de Virtual Experience werkt voor iedereen hetzelfde. Samen met jouw collega’s, team of vrienden stap je binnen in een surrealistische wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Door middel van samenwerken dien je te ontsnappen uit ons breed scala aan escape rooms, zal je moeten overleven of verdedigen in de minigames óf ga je jouw angst overwinnen tijdens de Fear Experience. Je zal je ogen niet geloven, welke experience je ook kiest.

Deze unieke ervaring zal nog dagenlang hét gesprek van de dag zijn. Je bent uitgenodigd op locatie in Weert maar ze komen net zo graag deze experience bij jou op kantoor verzorgen. Het is een ideale activiteit op locatie! De combinatie van goede techniek met hoogwaardige software zorgt voor een ervaring om nooit meer te vergeten.

Ben je op zoek naar een activiteit voor teambuilding, plezier óf zoek je gewoon het leukste uitje? Twijfel dan niet en neem contact met VR Boxx op!

Pakketten:

VR Experience
Maak een keuze uit het breed scala aan escape rooms. Alles is mogelijk! Ideaal voor teamuitjes, personeelsfeesten óf vrienden weekenden. Geschikt als activiteit op locatie in Weert. Een unieke, leuke ervaring geschikt voor iedereen.

VR Experience Extra
Ontsnap niet alleen uit de escape rooms maar daag je zelf uit je angst te overwinnen met de Fear Experience. Durf jij over de plank te lopen en de sprong in het diepe te nemen? Geschikt als activiteit op locatie in Weert. Ze zullen je aanmoedigen.

VR Experience Ultimate
Wil je echt alles ervaren wat ze op VR gebied te bieden hebben boek dan deze experience. Ze komen met de escape room, de minigames van Herozone en de Fear experience. Geschikt als activiteit op locatie in Weert.

VR Boxx Meijel Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over VR Boxx Meijel? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Op uitnodiging van JDS Bedrijfsautomatisering zaterdag 21 augustus Time Travel Paradox gespeeld op de locatie van JDS. Wat een prachtige intense ervaring! Alles levensecht, mooie visualisaties en prachtige opdrachten waar we als team van 5 met elkaar moesten samenwerken. Technisch werkte alles perfect en de service, begeleiding was top. Een aanrader als bedrijfsuitje. Dank JDS voor de uitnodiging en dank VR Boxx voor de professionele begeleiding en deze VR ervaring. Tot snel weer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
21 augustus 2021 Marc Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Gaaf om een escape room een keer met VR te ervaren! Je hebt echt het gevoel dat je in het spel zit! Super leuk personeel en alles wat goed verzorgd 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 juni 2021 Babette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Je bevindt je echt geheel in de zelf gekozen wereld door de variërende thema’s die zij hebben. Dat maakt de beleving extra spannend! De service is goed met de betrokken medewerkers. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juni 2021 Anke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest