VR Boxx

Pater Willemsplantsoen 1C, 5768 CK, Meijel

Provincie Limburg

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
VR Boxx

Pater Willemsplantsoen 1C, 5768 CK, Meijel

Beschikbare escape rooms bij VR Boxx

Escape room Space Station Tiberia

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: september 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

In het jaar 2999 wordt het leven op aarde bedreigd door een verwoestende meteorietenstorm. Aan jou de taak om te voorkomen dat al het leven op aarde wordt uitgeroeid. De beste wetenschappers van de mensheid hebben een ruimtestation ingericht met een laser, die speciaal ontwikkeld is om meteorieten te vernietigen. Wanneer je aankomt, kom je erachter dat het ruimtestation in kritieke toestand is, doordat het getroffen is door de voorhoede van de meteorenzwerm. Teamwork en kennis van topografie, magnetisme en de zwaartekracht zijn vereist in deze race tegen de klok. Lukt het jou om de laser op tijd operationeel te krijgen?

Escape room Depths of Osiris

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: september 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Betreedt de duistere diepten van de zee om de kroon van Osiris te vinden. Deze missie combineert het beste van Indiana Jones, Jules Verne en Rayman. De setting zal dan ook voor velen een gevoel van herkenning oproepen, maar ben je ook bestand tegen de druk wanneer je zelf moet ontsnappen? Om de missie te halen heb je elkaar niet alleen nodig om de mysteriën van Osiris op te lossen, maar moet je ook oppassen voor wat zich in de duisternis schuilhoudt. Hou jij je zenuwen in bedwang?

Escape room Dragon Tower

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: september 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk

Wetenschappers zijn de tovenaars van deze tijd. Voordat de moderne wetenschap bestond, werden occulte wetenschappers in de middeleeuwen alchemisten genoemd. Deze geheimzinnige magiërs werden vaak omgeven met een aura van angst. Met recht. In deze virtuele fantasy wereld maken de alchemisten het wel heel bont. Elke reiziger die hun territorium betreedt, wordt zonder genade gevangen en in quarantaine geplaatst om voor het grotere goed geofferd te worden aan monsterlijke draken. Lukt het jou om te ontsnappen door de magie van de alchemisten tegen ze te gebruiken en de draken te doden voordat ze jou opeten?

Escape room Time Travel Paradox

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: september 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Los interdimensionale problemen op door in de tijd te reizen. Een wetenschappelijk experiment is gekaapt waardoor de menselijke beschaving is weggevaagd. Door in de tijd te reizen tussen het verleden en een toekomstige apocalyptische wereld kun je er voor zorgen dat alles weer normaal wordt. Accurate communicatie en teamwork zijn vereist om moeilijke puzzels op te lossen, die zich in verschillende tijdzones manifesteren. Alles draait om een reactorkern die voorzien moet zijn van voldoende reactoren om naar behoren te functioneren. Ben jij in staat om de systemen te hacken en je technologisch hoogwaardige vijand te verslaan?

Informatie over VR Boxx

Kies een escape room of game, een locatie en een team om mee te spelen. Zij zorgen voor een unieke VR experience; een ervaring die je niet snel vergeet. In een volstrekt veilige omgeving betreedt je werelden die je moet zien om het te kunnen geloven.

Speel met of tegen elkaar en probeer te ontsnappen uit een van de VR escape rooms. Ze verzorgen VR experiences voor iedereen. Vanaf twee personen voor een originele date, een compleet event of een bedrijfsuitje ben je bij VR Boxx aan het juiste adres. Ze leveren zelfs complete high-end VR opstellingen op locatie.

De toekomst is nu. Waar wacht je nog op?

Prijzen
€25,00 p.p.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest