VR World Breda

Nassaustraat 2, 4811 DD, Breda

Provincie Noord-Brabant | Regio Breda, Rijen, Tilburg

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
VR World Breda

Nassaustraat 2, 4811 DD, Breda

Beschikbare escape rooms bij VR World Breda

Escape room Beyond Medusa’s Gate

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 4 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 8 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Beyond Medusa’s Gate speelt zich af in de herschepping van het oude Griekenland van Assassin’s Creed® Odyssey.

Twee of vier spelers vormen een team en hebben 60 minuten om een uitweg te vinden uit een uitgestrekte Egeïsche kustgrot waar het legendarische schip van de Argonauten verankerd is. Om succesvol te ontsnappen, moeten spelers coöperatief teamwerk, probleemoplossende vaardigheden en precieze timing gebruiken om raadsels op te lossen en hun weg te vinden uit deze ruimteschaalervaring. Spelers beginnen het avontuur door hun avatar uit zes verschillende karakters te kiezen en kunnen ze aanpassen met oude Griekse accessoires.

Escape room Escape The Lost Pyramid

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 4 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 8 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Ubisoft, de maker van Assassin’s Creed, neemt je mee in de wereld van Virtual Reality met een uitdagende Virtual Reality escape room vol spanning en puzzels, de Virtual Reality escape game is gebaseerd op de wereld van Assassin’s Creed Origins, één van de populairste edities van de reeks Assassin’s Creed games! Bij VR World is de Virtual Reality escape room al enige tijd te beleven en is één van de populairste ervaringen. Velen zijn jou al voorgegaan maar lang niet iedereen is in staat geweest om uit de piramide te ontsnappen en het verloren artifact te bemachtigen na de lange zoektocht.

Ben jij er wel toe in staat om uit de piramide te ontsnappen en durf jij de uitdaging aan?

Informatie over VR World Breda

Virtual reality vanuit de Koepelgevangenis van Breda

Wie kent hem niet, de Koepelgevangenis van Breda. De voormalige Koepelgevangenis is tegenwoordig bekend als Futuredome. En waar kun je een virtual reality experience beter beleven dan bij VR World in de Futuredome.

Kom naar VR-World en laat je door specialisten meenemen door een hele reeks van ervaringen speciaal gemaakt voor virtual reality. Overwin je hoogtevrees door op het randje te staan bovenop een wolkenkrabber. Stop de Alien’s door ze met een ‘echte’ gun neer te schieten of ervaar een achtbaan in virtual reality het kan allemaal en nog veel meer bij VR World! Met meer dan 60 verschillende ervaringen is er meer dan genoeg te beleven, kom alleen of samen met je vrienden/familie/collega’s van bedrijfsuitjes tot kinderfeesten VR World is geschikt voor elke gelegenheid. Niet voor niets is virtual reality hét uitje van dit moment.

Wat kun je verwachten tijdens de virtual reality escape room?

De virtual reality escape game rooms zijn ontwikkeld door Ubisoft Blue Byte en zijn dé volgende generatie van een social virtual reality experience. In de adembenemende wereld van virtuele wereld ga je in teams van 2 of 4 personen (maximale capaciteit 8 personen tegelijkertijd 4v4), een ervaring ‘larger-than-life’ samenwerkingsavontuur beleven in virtual reality die levensgevaarlijk of onmogelijk zou zijn in het echte leven.

Na een korte introductie van de vr escape en de uitleg is het al snel tijd om de virtuele wereld in te gaan. Tijdens het beleven van een virtual reality escape room bij VR World wordt je direct volledig de virtuele wereld ingetrokken door de fantastische graphics die Escape the lost pyramid en Beyond Medusa’s Gate te bieden hebben. Door de meeslepende verhaallijn en leuke puzzels ga je helemaal op in de ervaring en heb je nog maar één doel voor ogen namelijk samen ontsnappen én tegelijkertijd het vinden van het artifact!

 

Escape Rooms Nederland biedt in samenwerking met VR World een leuke actie aan op alle VR Escape rooms!
Wil jij ook voordelig aan het weer ontsnappen maar toch uitdagende activiteiten beleven? Kom dan naar VR World geniet van onze fantastische ervaringen, faciliteiten en airco!
Gebruik de kortingscode hieronder en ervaar de beste Virtual Reality Escape Room van dit moment!
Kortingscode:
ESCAPEROOMSNL

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest