Escape Rooms Nederland logo
VR4play Rotterdam

Satijnbloem 47, 3068 JP, Rotterdam

Beschikbare escape rooms bij VR4play Rotterdam

Escape room Signal Lost

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Jullie zijn onderdeel van een crisisteam dat de systemen van het station moet repareren waardoor het weer in een baan om de aarde kan komen. Om dit voor elkaar te krijgen is jullie bewustzijn gekoppeld aan een experimenteel model ingenieur-robots. Onderzoek wat er er verborgen zit in het ruimtestation en waar de bemanning is gebleven. En repareer de belangrijkste boordcomputer om een ramp te voorkomen

Escape room Cyberpunk

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 13
Moeilijkheid: Gemiddeld

Bedrijven vechten met elkaar om data, inmiddels de meest waardevolle grondstof op de markt. Jullie zijn cyborgs, uitgerust met speciale vaardigheden, en van plan waardevolle gegevens te stelen uit de archieven van een invloedrijke onderneming. Infiltreer in het complex, vind de archieven en download de gegevens. Maar dat is niet zo gemakkelijk als het lijkt.

Escape room Jungle Quest

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Makkelijk

Jungle quest is een fantasie rijke en levendige escape room waar je eigenlijk liever wilt blijven. Op een dag loop je door het park als een mysterieuze portaal op je pad staat. Je nieuwsgierigheid overkomt je en nu zit je vast in een wonderlijke wereld. Zwevende eilanden, bevolkt met een variatie aan dieren die je van dichtbij kan bewonderen.

 

Escape room Sanctum

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Makkelijk

 

Escape room Survival

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Makkelijk

Je vliegtuig werd getroffen door de bliksem en het stortte neer naast een klein onbewoond eiland in de Stille Oceaan. De radio in de cockpit werkt niet meer. Wie weet hoe lang je moet wachten tot je gevonden wordt. Er zijn geen voorraden en er is niets anders dan wilde natuur om je heen. Het weer wordt slechter en je moet zorgen voor een schuilplaats. Alleen met logisch nadenken kun je overleven. Onderzoek wat er op het eiland te vinden is en hoe het je kan helpen om in leven te blijven.

Escape room Chernobyl

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Makkelijk

Reis samen of met een groep terug in de tijd om de geheimen te ontrafelen die het mysterie van Chernobyl veroorzaakten.  Vind antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. Ervaar de huiveringwekkende omgevingen, open portalen door middel van creatieve en unieke puzzels op te lossen,

De spookstad Chernobyl kan je zijn verhaal vertellen. Een verhaal dat levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds raakt.

Escape room Prince of Persia

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: augustus 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk

Een kwaadaardige magiër probeert de zandloper te herstellen om een leger zandmonsters te creëren. Keizerin Kaileena geeft jouw team de opdracht om de kwade plannen van de magiër te stoppen. Probeer met de Dagger of Time de zandloopkamer te bereiken en voorkom dat de zandloper in verkeerde handen komt. De tijd tikt…

Escape room Beyond Medusa’s Gate

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: mei 2019
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Griekenland 445 B.C. in de Egeïsche kustgrot van Medusa, op de rand van de onderwereld, ga jij met jouw team opzoek naar het legendarische schip van de Argonauten. Handel snel, wees precies en werk samen. Maar pas op met wie je, je ogen kruist.

In deze fantastische VR escape beleving spring je met jouw team terug in de Griekse oudheid. Een beschaving van welbespraakte Filosofen, meedogenloze goden en onheil voorspellende orakels.

Escape room Escape The Lost Pyramid

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Makkelijk

Februari 1928. Een onderzoekteam geleid door de heer Sir Belton Frye verdwijnt ergens in de Sinaï-woestijn. Een team van vier onderzoekers en twaalf inheemse gidsen spoorloos verdwenen. Zij waren opzoek naar de verloren piramide van Nebka of om precies te zijn “iets ” dat daar zou moeten zijn. De onderzoekers zijn nooit meer teruggezien.

Door gebruik te maken van een virtuele simulatie samengesteld uit het geheugen DNA van de verloren onderzoekers, stapt jouw onderzoeksteam in hun voetsporen. Wat is er gebeurd? En belangrijker wat zochten ze?

Deze escapebeleving speelt zich af in de wereld van Assassin’s Creed Origins. Trotseer bizarre beproevingen die veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zijn in het echte leven.

Informatie over VR4play Rotterdam

VR4play is een VRarcade in Rotterdam. Zij hebben 400 vierkante meter aan speelvloer met 10 VR speelruimtes  en een ruim opgezette bar, zit lounche ect.

Escape the lost piramid is een escaperoom die ontworpen is door ubisoft en speelt zich af in de wereld van Assassin’s Creed Origins.

Prijzen:
2 spelers : 60 euro : speel als koppeltje
4 spelers : 120 euro : met z’n vieren als een groep of twee koppeltjes strijden tegen elkaar
6 spelers : 180 euro : drie koppeltjes nemen het tegen elkaar op
8 spelers : 240 euro: twee groepen van vier of vier koppeltjes nemen het tegen elkaar op

Speeltijden:
Via de mail kan altijd contact opgenomen worden en telefonisch zijn we bereikbaar van dinsdag t/m zondag tussen 10:00 uur – 20:00 uur

VR4play Rotterdam Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over VR4play Rotterdam? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

We werden heel netjes en vriendelijk geholpen. Duidelijk uitleg gehad en erg leuk om te spelen. We waren binnen de tijd klaar en toen mochten we nog een schietspel spelen. Het was gewoon leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 januari Pija Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuk en weer een andere beleving van een escaperoom.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
23 december 2023 Shannon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Het was een leuke belevenis. Verhaal in het spel was leuk en spannend.
Twee verbeteringen:
Onvoldoende uitleg over het spel.
Door veel mensen in de zaal (andere groep) was veel lawaai waardoor spelers elkaar niet konden horen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
17 december 2023 Lidija Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Het spel zelf was geweldig! Heel leuk verhaal (Alice in wonderland) en supermooi gemaakt. Het duurde alleen erg lang om op te starten (we hoorden elkaar niet via de *** etc. Tijdens het spel viel 1 van onze spelers ook opeens weg en zat hij in een andere wereld. Dit was wel jammer want toen moest hij zijn bril af zetten en hulp vragen aan de medewerkers. Na afloop werden we niet opgevangen, zoals je zou verwachten. Verder stonk de loods echt heel erg naar frituur, na afloop roken onze kleding en haren er helemaal naar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Niet zo goed
7 november 2023 Alessa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Dit was een kleine familie reunie aangezien wij in Engeland wonen. Er waren wat technische problemen, waardoor we op de previous klanten moesten wachten tot zij hun escape room gefinished hadden. We hadden geen haast dus dit was geen probleem voor ons. Klantenservice was werkelijk outstanding; we kregen een rondje gratis drankjes en konden de tijd doden met wat VR games. Top, many thanks!
De game zelf was cool, maar slightly dissappointing in de zin dat het een tijdslimiet had om te onsnappen (het was een escape out of prison), wat een tijdsdruk geeft, voor ons niet ideaal, we hadden graag wat langer willen spelen, gezien het feit dat het een speciaal familie uitje was. All in all; fantastische service, great game & absoluut een fun avondje uit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2023 Os & Niek Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuke ruimte met vriendelijk personeel en veel variatie in escape rooms.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 september 2023 Roger Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

De brillen zijn nu ook geschikt voor brildragende mensen, echt super fijn! Begeleiding om te checken dat alles het doet is perfect. Het spel was leuk en spannend en we waren net op tijd ontsnapt uit de gevangenis!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 augustus 2023 Diana Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Ontvangen door een zeer behulpzame en vriendelijke medewerker die het goed kon uitleggen. Dit was erg welkom omdat dit onze allereerste VR ervaring was. We hadden voor een te moeilijk spel gekozen, bleek al snel. We hadden duidelijk behoefte aan wat langer/beter even alles uit te proberen. Pas aan het eind van het spel kregen we pas door waar je op moet letten en hoe je te bewegen. Maar toch een geweldige ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
17 augustus 2023 MAY Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Een escape room in VR maakt het extra meeslepend. Zeker een aanrader voor iedereen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 mei 2023 Jan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
7

Leuke escape room en overzichtelijk. Graag wat meer uitleg over tips in de escape room.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
9 april 2023 Armindo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Super leuke escaperoom Wij hadden geen ervaring met VR. Het was een leuke en bijzondere ervaring. We waren alle 4 erg enthousiast na afloop.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 april 2023 Myra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Het was echt super leuk, je moest goed zoeken naar aanwijzingen. Dat maakte het moeilijker, maar het was een zeer logische spel. Als je achteraf gaat nadenken!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
2 april 2023 Rodailys Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super gave ervaring! Je voelt je even helemaal een met een andere wereld. Wij hebben Chernobyl gedaan. Leuke kennismaking met de VR wereld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
2 april 2023 Anne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
5

Het was een leuke escaperoom die ik zeker zou aanraden aan mijn vrienden. Wat wel jammer was dat er niet gevraagd werd of het geluid en de communicatie werkte. Dit werkte namelijk niet en wij wisten ook niet dat dit het wel hoorde te doen. Je zou toch van de medewerkers verwachten dat dit voorafgaand van het spel gecontroleerd wordt. Of dat als het spel bezig is en je steeds allemaal gasten hoort schreeuwen naar elkaar om elkaar te kunnen verstaan, dat je dan gaat controleren of het communicatie systeem wel in orde is. Verder een goede ervaring gehad. Het andere team kon wel met elkaar communiceren en kwam gelukkig wel een stuk verder in het spel.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
20 maart 2023 Bram Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
7

De ervaring ansich was erg leuk! Helaas werkte 1 koptelefoon erg matig (geluid werkte niet, de VR bril gleed vh hoofd af). Tussendoor kwam een medewerker helpen, zonder resultaat. Helaas heeft dat de ervaring voor 1 persoon niet erg leuk gemaakt. Ter compensatie kregen wij 1 drankje met z’n 3en.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Goed
11 maart 2023 Charlotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Voor ons, twee dertigers, was het niet de beste escape room die we ooit gedaan hebben en voelde meer als een soort spel wat je uitspeelt dan dat je aan het ontsnappen bent. Desondanks een erg leuke ervaring met voor ons de eerste keer een VR Bril op.
De klantenservice was niet naar onze wens. We kregen een korte uitleg over hoe we het apparaat moesten bedienen en kregen verder weinig uitleg over de escape room. Achteraf kwam er niemand meer naar ons toe om te vragen hoe we t hadden gevonden en ook geen uitleg over de kamers en wat we wellicht gemist hadden oid (iets wat we wel kennen van ‘offline’/reguliere escape rooms).
Het hoge industriegebouw waar je in staat geeft ook geen gezellig gevoel. De plaatsen waar je de VR escape room of een ander VR spel speelt is voor iedereen zichtbaar en het voelt daardoor wat massaal en onpersoonlijk.
Al met al een leuke ervaring, maar voor ons niet meteen voor herhaling vatbaar, grotendeels door de service en niet door het VR spel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
25 februari 2023 Max Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Het was een VR escape room en er zaten wel bugs in. Daar kunnen de operatoren niks aan – fout van Ubisoft. De medewerkers waren toch snel daar om ons te helpen en we kregen meer tijd omdat de bug ons veel tijd heeft gekost.

We gaan de anderen escape rooms testen, hopelijk hebben ze geen bugs.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
18 februari 2023 michael Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Het was een super leuke ervaring, we zouden er misschien uit geraakt zijn moesten we geweten hebben dat we het spel effectief samen moesten spelen daar zijn we veel te laat achter gekomen maar anders geen opmerkingen super leuk !!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 februari 2023 Laila Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Echt iets anders. Veel ruimtes want natuurlijk software dus geen probleem. Erg veel items maar door verkleuring/hints makkelijk te gebruiken. Wel wat haperingen in het geluid die helaas niet opgelost werden door het personeel.

Diepgang/beleving: Goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
3 februari 2023 David Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Het was een enorm leuke ervaring, zeker boven verwachting. We kregen goede uitleg vooraf en de escape room zelf was echt mooi!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2022 Nena Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Was geweldig eerste ervaring met VR. Gaan we zeker nog meer doen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 november 2022 K.Boogaard Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Een erg leuke virtuele escape room! Was best gemakkelijk maar daar hadden we ook voor gekozen (eerste virtuele escape room en wist niet wat we konden verwachten). aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
15 oktober 2022 Rene Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Geweldige 1e keer ervaring, wel goed om eerst even te checken op mensen met hoogtevrees!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2022 Geert Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Als gezin deze escaperoom gedaan (2 personen van 50 jr, 1van 17 jr en 1 van 18 jr). Dit is heel leuk om als gezin te doen! Wat bizar is, is dat je weet dat het niet echt is maar het voelt wel echt. Ik heb hoogtevrees en ik durfde niet naar beneden te kijken. Bizarre gewaarwording. Dit is de 2e die we hebben gespeeld in Rotterdam. We komen zeker nog een keer terug.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 augustus 2022 Gina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Samen met onze zoon van 12 jungle quest gedaan.. Het was heel erg leuk.. De begeleiding is goed en de apparatuur werkt.

Volgende keer pakken we een moeilijkere variant.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2022 Marielle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Super leuk. In begin bij spel moet je even ontdekken hoe het werkt. Maar dan super leuk. In het spel moet je klimmen, pijl en boog schieten, puzzelen. Zou zo weer gaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 mei 2022 Petra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Hele goede ontvangst, er werd goed meegedacht. Fijne uitleg, zeker ook geschikt voor beginners (ik had nog nooit een escaperoom / vr gespeeld). Alles werd netjes schoon gehouden en leuke uitdagende game. Mooi dat je deze samen tegelijk kunt spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 mei 2022 Catherine Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

Sceptische mensen gingen heel enthousiast naar huis . Echt aan te raden .

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 mei 2022 Chris Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Het duurde even voordat de spelers door hadden hoe ze het beste konden samenspelen. Daarna werd het feest, ze werden echt een team en het verhaal en de puzzels werden een enthousiaste en spannende uitdaging! Ze vonden het erg jammer toen het was afgelopen en de escaperoom was uitgespeeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 april 2022 Els Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Was gaaf en spannend en we kregen goeie uitleg ,vriendelijk personeel !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart 2022 Amanda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Eerste keer VR escaperoom. Als koppel de pyramid gedaan. Personeel erg vriendelijk! Kwaliteit van de VR is erg goed. Veel gelachen. Puzzels niet moeilijk, maar dan ook bij voorbaat de makkelijkste uitgekozen. We gaan het zeker nog een keer doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed
6 februari 2022 Stephan Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

We hebben een superleuke middag gehad, erg leuke ervaring! Goed uitgelegd, goed geholpen als we (te) lang vastzaten en de VRervaring is erg realistisch. Een echte aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2021 Finet Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
9

It was really a very fun experience and all the staff members were super nice and encouraging throughout the entire game. Loved the time there 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 oktober 2021 Niya Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Heel leuk. Met heel de familie gedaan. Voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 oktober 2021 Ron Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Jammer dat er deze middag een luidruchtig kinderfeestje was. Jammer dat de controllers soms uitvielen. Het was voor het eerst dat we een VR escaperoom deden, een beetje onwennig de eerste keer, maar een geweldige ervaring en we komen zeker nog een keer terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
27 september 2021 Marga Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Juist door de VR was dit een mega gave beleving. Je lijkt echt aanwezig te zijn in het spel.
Zeker een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
31 augustus 2021 Mariska Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Goed geholpen door de medewerkers & de ervaring vooral met de VR bril was geweldig. Ik kom hier zeker nog terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2021 Fouzia Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Leuk en genoeg uitdaging. Even wennen, maar na een tijdje krijg je het onder de knie.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 augustus 2021 Jieon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
4

Het was een leuke ervaring. Alleen gaan de draden van de bril gauw door elkaar. Er liep ook te weinig personeel. De toiletruimte was een vieze bende. Vloer was nat, lag allemaal papier op de grond. Vies!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Neutraal
26 juni 2021 Richardine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Mijn eerste Virtual Reality escape room! Super leuke ervaring. Ik ben met drie vrienden geweest en het was een erg leuk Corona-proof uitje. We stonden op afstand van elkaar, maar het spel speelde je echt gezamenlijk en je had elkaar nodig om eruit te komen. Je kon goed met elkaar communiceren via de headsets. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
10 december 2020 Lisanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Hele leuke ervaring.
Spel was niet te moeilijk
Voor herhaling vatbaar.
Service was top!
Komen zeker nog een keer terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 december 2020 Christine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Helaas maar 50 tekens, SUPERRRRRRR, voor ons was een kinderfeest, en wij zijn 48 en ik 58 jaar jong, ik zag de pret en eigenlijk was dit voor mij al een feest, het personeel SUPPER en nog even gesproken met de eigenaar, ook heel relaxed, dus ja, ik zeg va. 12 tot 95 of ouder, een feest met 2 of meerdere, helaas had mijn vrouw hoogtevrees, MAAR ZOMBIES SCHIETEN……vul zelf maar in, ik zeg aanrader.
We gaan zeker nog een keer terug.

Groetjes,
Harm Hoekstra

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2020 Harm Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
8

Super super leuk. Enige jammere is dat het uitzoeken van je personages ook al van je speeltijd af gaat.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 oktober 2020 Corien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Mijn zoontje heeft er echt van genoten 1 uur lang in zijn eigen wereld spelen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 augustus 2020 Suki Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
9

Geweldig dat de game volledig in VR gespeeld wordt, daardoor zit je helemaal in het spel. Prettige begeleiding!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 augustus 2020 Annemieke Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Dit was de tweede keer dat wij hier waren. De vorige keer was zo ontzettend leuk, dat wij direct een tweede keer geboekt hebben. Helaas werd onze dochter deze tweede keer niet lekker tijdens het spel, waardoor wij ook wat meer afgeleid waren dan de eerste keer. onze dochter werd ontzettend goed verzorgd door de medewerkers. Wij gaan deze escape room nog eens overdoen en dan op naar de Prince of Persia!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 augustus 2020 Agatha Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

In een woord, amazing……Levensechtheid, de geluiden en effects ..alsof je er echt ook deel van uit maakt. Eerst dacht ik nog dat de bijgeluiden van de andere cubes te irritant zou zijn maar als je eenmaal bezig bent dan verdwijnt dat vanzelf. Echt waard voor je geld en kan niet wachten om deel 2 te gaan doen. Het enige jammere is dat je op het einde geen foto ziet of krijgt o.i.d. als herinnering van de tijd of dat je de escaperoom überhaupt hebt gehaald maar dat doet niets af aan de ervaring die ik een ieder zou aanraden..topservice ook wat ook niet onbelangrijk is

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juli 2020 Erik Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
8

Eerste keer VR escape, helemaal super! Vooral als je een gamer bent.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
24 juli 2020 Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Escape Room Junkies
9

Heel mooi gemaakt, een ervaring die we niet verwacht hadden. Door de virtual reality zijn er veel meer mogelijkheden dan alleen puzzels – het samenwerken was essentiëler dan ooit!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 juli 2020 Yavne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Erg leuke ervaring om samen een spel te spelen in virtuele ruimte. Fijn en snelle service bij even vast lopen tijdens spel. Ik ga zeker met vrienden/familie keer terugkomen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Service: Uitstekend
10 juli 2020 Marijke Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Superleuke ervaring! We hebben genoten met onze dochters.Je moet echt met elkaar samenwerken om verder te komen. Door de VR heb je het gevoel echt in het spel te zitten.

Het personeel is superenthousiast en kundig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juni 2020 Astrid  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Echt een top beleving. Was echt fijn hoe het personeel je helpt. Escaperooms en spellen zetten je echt aan het denken en is een mooie uitdaging. Waar voor je geld! Ik raad het iedereen aan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 juni 2020 Rashni  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

De beleving in VR wereld was zeer goed en “realistish. Puzzels waren niet moeilijk, zelfde niveau als in AC game. Het leuke was dat je in koppels moet samenwerken om uit de piramide te komen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 juni 2020 Rob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Heel gaaf om samen te werken en met elkaar de klus te klaren

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Goed
7 juni 2020 Mike Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

Geweldige ervaring, erg leuk voor jong en oud. Wij waren er met gezin drie kinderen 12/13 en 15 jaar na escaperoom nog half uur gegamed , erg leuk

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2020 Peter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Leuke belevenis, maar ik raad aan om dit per tweetallen te spelen, niet per vier. Wij moesten telkens op de tweede groep aan het wachten tot we door konden.
Het geluid over de headsets kon wat mij betreft beter. Maar mooie en interessante vormgeving. Ik ga beslist nog eens terug ( om op een hoger level te eindigen 😉

22 februari 2020 Peter  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Voor ons de eerste ervaring met VRbril, leuke ervaring en voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 februari 2020 Michel Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Dit was onze eerste VR ervaring. Niet onze eerste escape room. Daardoor was het ervaren van een grote ruimte erg gaaf! Goede begeleiding en service! We zijn een stelletje met Valentijn hier geweest en dit is erg leuk om samen te doen!l

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 februari 2020 Gerbert en Klasina  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

De piramide escape room was erg leuk en actief.
De tweede (medusa’s gate) was met name een denk spel.
Beide erg leuk, tijd vliegt voorbij!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 februari 2020 Akky Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
8

Na een aantal ‘normale’ escape rooms nu 2 vr escape rooms gespeeld. Hele nieuwe ervaring! Erg leuk om te doen. 1e room hadden we wat technische problemen wat zeer netjes werd opgelost. 2e kamer (Medusa) zat heel goed in elkaar, uitdagend,leuke puzzels , mooi opgezet en goed samenwerken vereist. Niet de allermoeilijkste kamers dus wel haalbaar. Zeker een bezoek waard!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 februari 2020 Esther Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Het was leuk en zeer realistisch. Wij hebben echt goed gelachen en genoten van deze ervaring. We zullen het zeker weer eens doen. De service was top leuke medewerkers zeer vriendelijk en open.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
6 februari 2020 Zahra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

We vinden het een super gave experience voor jong en oud (13-68).
Tip: de controllers en headsets na ieder gebruik reinigen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
26 december 2019 Graca Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Nog nooit eerder een vr bril opgehad maar wel eerder gewone escaperooms gedaan. Wat een fantastische ervaring. Door de vr zit je helemaal in het verhaal. De ‘puzzels/opdrachten’ zijn wat minder afwisselend maar de beleving van vr zelf compenseert dat ruimschoots! Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
8 december 2019 Lisa Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
9

De combinatie van VR en een escaproom is erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar.
We hebben ons erg vermaakt en willen ook zeker de 2e kamer op korte termijn. Ook zijn we benieuwd naar de nieuwe kamers die nog gaan komen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 november 2019 Monica Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Hele leuke ervaring! Voor jong, maar zeker ook voor oud. Ik kom snel weer

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 november 2019 Sandra Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Was erg leuk, goede ontvangst en uitleg gekregen. Wat wij nog leuk hadden gevonden was als je achteraf een filmpje van ons terug kon zien van ons tijdens het spelen van de VR escape room. Een filmpje met hoe wij als personen aan het klungelen waren, maar ook een filmpje van de game zelf. Tip voor een volgende keer? We hebben ons verder in ieder geval prima vermaakt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
18 oktober 2019 Kim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Tobie de host neemt je mee in zijn enthousiasme en weet er mede daardoor een leuke sfeer aan te geven. De escape room zelf is een leuke puzzel om op te lossen. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 augustus 2019 Mitchell Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Ga er vol in en je hebt een absurd goede ervaring. Volledig van deze wereld in een game waarin alles gebeurd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 juli 2019 Rinus Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

De VR escape room Escape the lost pyramid is wel echt een supervette ervaring, maar de puzzels/opdrachten zijn niet erg moeilijk.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
13 juli 2019 Ilonka Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Superleuke ervaring om een escaperoom in VR te doen. Het is net alsof je echt in een enge piramide rondloopt. En het leek ook soms echt alsof je zou vallen of iets op je zou krijgen. Leuk dat samenwerken belangrijk was, mooie graphics. Als escaperoom verslaafden waren de puzzels niet zo moeilijk, dus gaan we snel de andere kamer proberen! Heel tof dat we nog spelletjes mochten spelen, omdat we al zo snel ontsnapt waren.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
23 juni 2019 Willeke Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest