VRhuys Doetinchem

Dr. Huber Noodtplaats 3-5, 7001DT, Doetinchem

Provincie Gelderland | Regio Doetinchem

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
VRhuys Doetinchem

Dr. Huber Noodtplaats 3-5, 7001DT, Doetinchem

Beschikbare escape rooms bij VRhuys Doetinchem

Escape room The Prison

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: juni 2019
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Je politieteam is al jaren bezig met criminele bendes en neemt geen gevangenen op. De laatste grote operatie liet verschillende corrupte politiehoofden rollen. Maar glorie is slechts één stap van vergetelheid. Je bent ingelijst en gevangen gezet tegen verzonnen aanklachten. Je vrienden hebben nog steeds hun vrijheid. Het ontsnappingsplan is helemaal klaar, en nu heb je alle moed nodig, alle sluwheid en al het geluk dat je hebt om in vrijheid te komen en je naam te zuiveren. En om je strijd voor gerechtigheid voort te zetten.”

Escape room The Mine

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: mei 2019
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

The Mine
In 1964 werd de zwarte rotsmijn in Yokon gesloten vanwege een aardverschuiving, mensen en goud waren er voor altijd verloren in. De legende zegt dat de mijnwerkers die erin vastzitten het goud sindsdien beschermen als ‘levend-dood’. Velen hebben geprobeerd het goud terug te winnen, maar niemand is erin geslaagd. Na vele pogingen lukt het je om een ​​oude gang te vinden die afdaalt in de diepten van de mijn, maar een aardverschuiving hield je binnen vast. Je enige hoop is om de oude lift aan het werk te krijgen, een manier te vinden om er snel uit te komen omdat de zuurstof bijna op is!

Escape room Escape First

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 1 t/m 4 spelers
Open sinds: mei 2019
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Makkelijk

Escape first is een verzameling van 3 verschillende escaperooms.

Je kan zelf kiezen welke je wilt spelen.

De kamers
Psycho Circus
Na het bijwonen van een spectaculaire voorstelling in het circus “De la Luna”, merk je dat je gevangen zit in de vertrekken van de clown. Over enkele minuten eindigt zijn show. Kun je zijn reservesleutel vinden en ontsnappen voordat hij terugkeert? Iedereen weet dat clowns het niet leuk vinden als andere mensen hun spullen aanraken!

De rode knop
Eén kamer, één deur, één bebloed mes. Wat is er aan de hand? Wat is er afgelopen nacht gebeurt? Je moet weten. Weet je zeker dat je het wilt weten? Je moet vertrekken. Maar wees voorzichtig! Wat er ook gebeurt, druk NIET op de rode knop!

Verloren in de tijd
U bent overeengekomen deel te nemen aan een experiment met betrekking tot ruimtetijd. Eén fout heeft je in chaos opgesloten. Verleden, heden en toekomst zijn samengevoegd! Tijd is je ergste vijand! Kun je het verslaan en terugkeren naar je realiteit voordat het voor altijd verloren is?

Escape room Nevrosa

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 1 t/m 1 spelers
Open sinds: juni 2019
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Nevrosa is een escape room-spel met horror en actie-elementen, waar je probeert je weg te vinden uit het mystieke laboratorium door puzzels op te lossen terwijl je opgesloten zit met een vreemd wezen. Mystieke machines, oude familievloek en verschillende eindes, afhankelijk van je manier van spelen.

Escape room The Belko Experiment

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 1 t/m 1 spelers
Open sinds: oktober 2019
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Belko VR: An Escape Room Experiment is een VR Escape Room zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

Het spel speelt zich af in de wereld van The Belko Experiment en zal spelers dwingen een aantal behoorlijk verwrongen keuzes te maken om te overleven.

Elke speler begint als een eenvoudige drone bij de Belko Corporation, een saai multinationaal bedrijf met Amerikanen in het buitenland … tot op een dag 80 van die werknemers gevangen zitten in een van hun faciliteiten.

Gedwongen om te ontsnappen of te sterven, zul je meerdere complexe puzzels moeten oplossen, terwijl een timer aftelt tot je ondergang.

Escape room Jungle Quest

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Makkelijk

De laatste toevoeging van ARVI LABS!

Tijdens een wandeling in het park vond je een portaal dat naar de mysterieuze wereld leidt. Een geweldig heiligdom bevolkt door dieren verschijnt voor je. Maar hoe kom je terug?

Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van vliegende eilanden verkennen.

Speel deze nieuwe Escape Game bij Ons !

Escape room Signal Lost

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: februari 2020
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Het geheime onderzoeksstation, genaamd “Asgard”, draait in een baan om de aarde, maar het contact is plotseling verloren … Een paar uur geleden werd een krachtige elektromagnetische puls geregistreerd op de “Asgard”, waarna het station verschoof naar de vervagende baan. Het station komt over een uur in de atmosfeer van de aarde! De val van dit gigantische station op het planeetoppervlak zal een zware tol eisen van de mensheid. Het doel van uw anti-crisisteam is om de systeemfunctionaliteit opnieuw te activeren om baanbewegingen te corrigeren. Wat verbergt dit levenloos ogende station en waar zijn bemanning naartoe is gegaan? Het is aan jou om antwoorden te vinden of te sterven in de grootste ramp in de geschiedenis van de mensheid.

Escape room Sanctum

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: januari 2020
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Er zijn donkere plekken op de wereld waar je vandaan moet blijven, dit zijn de plaatsen waar al je angsten uitkomen. Je hebt een brief ontvangen van je oude vriend en partner over gevaarlijke avonturen waarin je om hulp wordt gevraagd. In de brief schreef ze over haar onderzoek naar de kwestie van vermiste mensen in de omliggende bossen. U staat op het punt uw eigen onderzoek uit te voeren. Wees voorzichtig, want je zult niet alleen je leven moeten riskeren, maar ook je ziel wanneer je de oude kracht tegenkomt die sluimert onder een oud verlaten klooster. Dit donkere heiligdom verbergt verschrikkelijke geheimen.

Escape room Beyond Medusa’s Gate

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Griekenland 445 B.C. In de tijd van welbespraakte filosofen, meedogenloze goden en onheil voorspellende orakels.

Ergens op het schiereiland van de Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen. Zou dat het legendarische schip van de Argonauten kunnen zijn?
Met behulp van de modernste virtuele technieken wordt jij met je team teruggestuurd naar het mysterieuze Griekenland van eeuwen geleden. Zoek het schip en loods het naar veilige wateren!

Deze game speel je met 2 of 4 personen, samenspelen is een must. Zeer leuk om tegen elkaar te spelen.

Escape room Escape the Lost Pyramid

Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: november 2019
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

In deze met prijzen overladen VR escaperoom heb je 60 minuten de tijd om uit de piramide van Nebka te ontsnappen. Los samen puzzels op, moedig elkaar aan, bescherm elkaar, schiet met pijl en boog en waag je aan extreme klimpartijen, die in het echte leven veel te gevaarlijk zijn.

Deze bekroonde escaperoom speel je met 2 of 4 personen samen.

Durf jij?

Informatie over VRhuys Doetinchem

Deze locatie heeft meer dan 12 verschillende VR Escaperooms.
2 jaar geleden zijn ze gestart met een Virtual Reality Gameroom, inmiddels hebben ze 4 complete VR sets staan voor ongekend veel speelplezier.

Iedere escaperoom heeft zijn eigen thema, van makkelijk tot zeer moeilijk. Los de puzzels op, kraak de code, vindt de sleutels, repareer machines, te veel om op te noemen.
De escaperooms zijn spannend, opwindend om te spelen. Sommige speel je alleen, andere kan je met maximaal 4 personen tegelijk spelen. Laat je adviseren door de kijkers!

Ben je slecht ter been? Zit je in een rolstoel? Dan is VR echt iets voor je! Juist voor deze groep spelers is VR escape room perfect geschikt. Je hoeft niet te lopen, je kan je met behulp van de controller verplaatsen.

Locatie
Aan de rand van het centrum van Doetinchem, parkeren voor de deur. Gezellige ruimte met plaats voor wel 40 personen. Kijk mee met de spelers op de grote schermen die bij iedere VR room hangen. Relax even met een bitterbal en een drankje.

Prijzen
Vanaf € 9,99 p.p. voor een snelle VR escaperoom tot maximaal € 29,99 voor de uitgebreide escaperooms.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest