WaouW Outdoor Escape Games

Parkstraat 38, 1791 CB, Den Burg

Provincie Noord-Holland | Regio Texel

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
WaouW Outdoor Escape Games

Parkstraat 38, 1791 CB, Den Burg

Beschikbare escape rooms bij WaouW Outdoor Escape Games

Escape room Viking Saga

Capaciteit: 1 t/m 4 spelers
Open sinds: april 2022
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld

Viking Saga is een outdoor escape game. Het spel gaat buiten langs zeven prachtige locaties met totale afstand van 25km. Al puzzelend maak je gebruik van de locaties en verplaats je je over een deel van Texel en door het verhaal.

Vikingen op Texel? Wat waren ze aan het doen? Ga op pad en ontdek het verhaal van de Vikingen tijdens deze unieke Texelse buitenbeleving. 

Informatie over WaouW Outdoor Escape Games

Viking Saga is unieke buitenbeleving. Het is uniek omdat je spelend buiten langs prachtige locaties gaat, gevarieerde puzzels mag oplossen waarbij je de locaties nodig hebt en tevens leert over Vikingen op Texel. Viking Saga is leuk en geschikt voor personen die graag samen met anderen uitdagende puzzels oplossen.

Prijzen
Het spelpakket kost €39,50 voor een dag(deel) vol plezier met 2 tot 4 personen. Het kan met grotere groepen worden gespeeld, maar dan raden ze aan de groep onder te verdelen in kleinere groepjes van 3-4 personen. Het spel duurt ongeveer 3,5 tot 4,5 uur met de auto. Met de fiets of e-scooter zal het iets langer duren (de route is 25 km). Volgens de playtesters is het leukst om tussendoor te stoppen voor lunch bijvoorbeeld bij een strandtent, waardoor het een leuke dagvullende activiteit is van ongeveer 4,5 tot 6 uur met de auto, of ongeveer 5,5 tot 7 uur met de fiets inclusief de lunch break.

WaouW Outdoor Escape Games Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over WaouW Outdoor Escape Games? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Het is geen Escape Room in de letterlijke zin, maar meer een Escape spel. Gedurende drie tot vier uur wordt je over het zuiden van het eiland Texel geleid en kom je op plekken, waar je normaliter niet zou komen. Ondertussen wordt je uitgedaagd puzzels op te lossen en op die manier kom je van A naar B en zo verder.
Het is uitdagend op een bijzondere lokatie.
Absoluut de moeite waard en het is zowel per fiets als met de auto te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 mei 2022 A.C.P.J. Waverijn Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuke middag gehad op Texel! Ik was al een keer op het eiland geweest maar had deze plekken nog niet ontdekt. De puzzels waren uitdagend en leuk om op te lossen! Ik vond het een zeer creatief bedacht spel en het onderwerp werd overal goed in doorgevoerd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 mei 2022 Anke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuk en goed vormgegeven spel. Gezellige middag gehad en veel onbekendere stukjes Texel gezien. Zeker een aanrader! Niveau van spelletjes varieert, daarom leuk voor volwassenen en kinderen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2022 Abby Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Een erg leuke manier om het eiland Texel op een andere manier te ontdekken! Je komt op prachtige (verborgen) plekken, zowel in de duinen, het strand, dorpen en het bos. De puzzels hebben voldoende uitdaging, waarbij alleen de juiste antwoorden je naar het eindpunt leiden! Daarnaast leer je wat over vikingen, dus het is ook nog eens informatief. Bij mooi weer kun je de route prima afleggen met de fiets, maar het is ook leuk om met de auto te doen als het wat slechter weer is, zelfs met een behoorlijke wind hebben wij ons erg goed vermaakt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 januari 2022 Marion Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest