De Werelt Games Terneuzen

Noordstraat 8, 4531 GG, Terneuzen

Provincie Zeeland

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
De Werelt Games Terneuzen

Noordstraat 8, 4531 GG, Terneuzen

Beschikbare escape rooms bij De Werelt Games Terneuzen

Escape room De Vliegende Hollander

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 10 spelers
Open sinds: april 2019
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk

Stel je voor: je bevindt je in de het jaar 1678 in de havenstad Terneuzen. Gisteravond zat je nog in een bar met een of andere kapitein en in een dronken bui heb je je handtekening gezet onder een VOC contract. Wat nu…

Met andere woorden…. vandaag, zodra het hoog water is, vaar je uit met de rest van de geronselde bemanning om via Kaap de Goede Hoop naar India te varen. Een hachelijke reis waar veel gevaren op de loer liggen: piraterij, scheurbuik en natuurlijk schipbreuk. En de kans op dat laatste is enorm, want de eigenwijze kapitein van der Decken, wil vandaag op 1e Paasdag tegen alle adviezen in toch uitvaren, terwijl er zeer zwaar weer op komst is. De kans dat je dit avontuur overleeft is dus nihil, tenzij je alsnog onder het contract uitkomt…

Opgesloten in het magazijn zit er dus maar één ding op: op zoek gaan naar het contract om vervolgens met dit belangrijke papier te ontsnappen voordat kapitein van den Decken je over een uur komt ophalen om aan boord te gaan!

Informatie over De Werelt Games Terneuzen

Deze eigenaren zijn zelf zeer enthousiast om op deze manier groepen, verenigingen, clubs en dergelijke een leuke en nieuwe manier van entertainment te bieden!
Ze zijn trots op deze escaperoom omdat deze een mooi en meeslepend thema heeft dat erg goed bij de stad Terneuzen past. Ze krijgen veel reacties dat het erg mooi is gemaakt en goed in elkaar zit, en daar zijn ze trots op!

Arrangementen en parkeermogelijkheden:
Het is mogelijk om deze escaperoom te combineren met een leuke andere activiteit of heerlijk etentje in Terneuzen.
Er zijn diverse mogelijkheden om op een steenworp van de escaperoom (betaald) te parkeren, gratis parkeergelegenheid is te vinden op slechts vijf minuten loopafstand.

Prijzen:
80,- euro per groep (max. 10 personen)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

NIEUW! Laat kinderen spelenderwijs leren door middel van (online) escaperoom avonturen! Circus Pief Paf!

Pin It on Pinterest