Escape Rooms Nederland logo
Wescape Zoetermeer

Cyclaamrood 17, 2718 SE, Zoetermeer

Beschikbare escape rooms bij Wescape Zoetermeer

Escape room De Bende van Ellende

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Makkelijk

Vandaag krijgen jullie de kans een poging te wagen om toegelaten te worden tot de bende van ellende en zo een echte ellendeling te worden. Ellendelingen stelen van de slechte en geven aan de goede net als Robin Hood die jullie vast wel kennen.

De taak die jullie krijgen zal niet makkelijk zijn. Jullie moeten namelijk een beproeving doorstaan om bij de bende te mogen, stelletje ellendelingen. In de club ‘Payback’, die in het bezit is van de boeven van Zoetermeer, is ergens een kluis verstopt weten wij. In deze kluis ligt een hoop geld. Dat geld hebben ze gestolen en moeten we teruggeven aan de mensen van wie het eigenlijk is.

Alleen de grootste ellendelingen worden toegelaten tot de bende van ellende. Wie wil dit nou niet?! Dus doe je best!! Werk samen, los puzzels en raadsels op, maak gebruik van technische snufjes en kraak de kluis!

Deze room is te spelen van 8 t/m 12 jaar voor 2 tot 6 kinderen*, onder begeleiding van 1 ‘groot mens’ (18 jaar of ouder).
De kosten per escape room bedraagt €120,-, inclusief een foto.

Escape room Payback

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: november 2018
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

It’s Payback Time!
Na het winnen van een grote geldprijs in de loterij ga je met wat vrienden een avondje flink feesten. Met zoveel cash op zak kunnen jullie eens naar een wat ander soort club in de stad. De drank vliegt in het rond en je smijt met je geld. Dat blijft echter niet onopgemerkt.

De danseres lokt je mee naar en je belandt met wat louche figuren aan een pokertafel. Hier wordt alleen “high stakes” gespeeld, voor grof geld dus. Het gaat goed, net iets te goed……. Ineens gaat het licht uit en het volgende moment lig je op straat… Beroofd! Je zint op wraak en wil je geld terug.

Prijs: € 135,- per kamer

Escape room De Heks van Zoetermeer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: juli 2017
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Makkelijk

Kids Escaperoom:

Bij een Heks denken jullie vast gelijk aan een valse vrouw die anderen kwaad doet. Een oude lelijke vrouw die giftige drankjes maakt waar ze kinderen mee probeert te vergiftigen. Maar in werkelijkheid is dat niet altijd zo. Er bestaan namelijk ook goede heksen. De heks van Zoetermeer is zo’n goede heks. Maar Zoetermeer heeft een probleem! Ze is ontvoerd door de slechte heks. De heks van Zoetermeer is met een toverspreuk in een kikker veranderd. Tover haar terug en help haar te ontsnappen! Dit kan maar op 1 manier en wel alleen met jullie hulp.

Voor groepen van 2 tot 6 kinderen, vanaf 8 jaar en onder begeleiding van 1 volwassen “groot mens” van 18 jaar of ouder. Deze escaperoom is dus ook voor kinderen. Daar zijn er niet veel van in Nederland.

Ook te reserveren in combinatie met diverse arrangementen/ workshops speciaal voor de kinderen.
Prijs: € 120,- per kamer

Escape room Kidnapped

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Erg moeilijk
Thema’s: Ontvoering

Het begon als een doodgewone dag… Het laatste wat je je kan herinneren is een doffe dreun… Je komt langzaam bij, wordt over de grond gesleept en probeert je ogen weer te openen… Je bevind je in een donkere ruimte…maar wat doe je hier?… Belangrijker nog…Hoe kom je weer weg!?!

Beleef het avontuur bij Wescape Zoetermeer, een bloedstollende ervaring en een race tegen de klok! Ontsnap uit de handen van de ontvoerders in KIDNAPPED. 60 minuten op de klok… Werk samen… Denk out of the box… Blijf rustig… en wees ze te slim af! Een spannend uitje. Leuk om te doen met een team van vrienden, collega’s, familie of kennissen.

Prijs: € 120,- per kamer

Wescape Zoetermeer video

Informatie over Wescape Zoetermeer

Op enkele minuten van de afslag Zoetermeer (A12) met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Een compleet en sfeervol afgewerkte Escaperoom met meerdere kamers om door te gaan, waarbij de totaalbeleving als uitgangspunt is aangehouden. Je komt even in een totaal andere en sfeervolle wereld waarbij je door het oplossen van zeer diverse puzzels en door gebruik te maken van zeer diverse “gereedschappen” moet proberen te ontsnappen. Er wordt gebruik gemaakt van professioneel, beeld en geluidsmateriaal om de hele ervaring nog realistischer te maken. De lat is hoog gelegd. Er zijn ook escaperooms speciaal voor kinderen bij Wescape.

Eigenaren aan het woord: “Wij zijn een Escaperoom begonnen, omdat wij zelf als fanatieke “Escaperoomgangers” het idee hadden, na het spelen van meerdere kamers, dat wij dit zelf ook kunnen. Maar willen ons dan wel graag kunnen meten met de betere rooms. Wij zijn aan de slag gegaan. Met nu onze eerste kamer “Kidnapped” als resultaat. Wij zullen direct doorgaan met het bouwen van onze volgende kamer, waarna ook nieuwe locaties aangeboord zullen worden.”

Wescape Zoetermeer Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Wescape Zoetermeer? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Super spannend je zit er echt in. De organisatie is echt top geregeld allemaal. Binnenkomst leuk en sfeervol gezelligheid goede uitleg zeker aan te raden en wij komen zeker terug voor de andere kamer!! Payback.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 april Nancy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

02-04 met een groep van 6 bikkels hebben wij de Kidnapped room mogen beleven.
Wat een geweldige ervaring, en een leuk avondje uit die we zeker gaan laten vervolgen.
Een warm welkom met een drankje, met een goede uitleg van Fabian een echte topper waar geen vraag teveel is.
We gaannnn beginnennnn….maar meer ga ik niet vertellen, want die beleving moeten jullie zelf beleven…wij vonden het geweldig.
Tot snel Wescape Zoetermeer.
Veel liefs van team Infinea.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 april Jessica Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Echt een hele leuke uitdagende room. Vraagt om goed samen te werken met elkaar. Leuke puzzels en verrassingen. Echte aanrader voor een stoer ook kinderfeestje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 maart 2023 Sigrid Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Super leuk feestje gehad, jongens vonden het leuk, spannend en tijd vloog voorbij. Wel hints nodig, van de volwassenen en de moderator. Geluid van monitor bij video fragment begin en eind was af en toe iets lastig te verstaan, maar dat is dan ook het enige minpunt wat ik kan noemen, super kamer verder!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 juli 2022 Ivy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
8

Orginele grote escaperoom!
Puzzels waren erg leuk (vooral die met oplossing ****)!

Gaan binnenkort ook de tweede kamer daar doen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juni 2022 Marcella Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Erg leuke room, puzzels waren goed te doen! Voor een eerste keer zou hij denk ik redelijk lastig zijn, maar zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juni 2022 Dominique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

De escaperoom is goed opgezet, waardoor ik vrij snel in het verhaal werd opgeslokt. Af en toe werden er hints gegeven. Soms waren deze noodzakelijk om verder te komen. Een goed gedreven team met goede samenwerking kan de kamer uitspelen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 december 2021 Patrick Roos Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Goed opgezet, enthousiast ontvangst! Leuk ook na de escape alles nogmaals te doorlopen en alle uitleg er omheen te krijgen. Gepassioneerd personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 november 2021 Patricia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

We hebben nu alle (volwassen) escaperooms gedaan bij wescape. En ze zijn absoluut aan te raden. Goede kwaliteit en een leuk team die het raadsel inleid. We hebben ook nog de eacape kist gedaan thuis op oudjaars avond. Ook deze was heel erg leuk om te doen. Zeker tijdens corona tijden is deze manier van escape room leuk om te doen. We hadden al een aantal “thuis” escape spellen gedaan. Maar deze was tot nog toe de mooiste. Een goede combinaties van puzzels, creativiteit en verhaal lijn. 👍

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 oktober 2020 Berend Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Eerder Kidnapped gedaan en nu terug gekomen voor Payback. Beide kamers zijn zeer goed opgezet. Goede puzzels die ook origineel zijn. Geen sloten spektakel gelukkig!

De entree is heel vriendelijk. Nette begeleiding en een kopje koffie of thee erbij. Uitstekende kamers voor mensen die niet van horror houden en ik denk ook voor beginners goed te doen. Een aanrader als je je escaperoom verslaving wilt starten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 augustus 2020 Björn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Super mooi in elkaar gezet met nieuwe verassende elementen. Een room voor de gevorderde spelers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 januari 2020 Rob Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Zeer vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg. Jongens zijn zeer professioneel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2019 Rob Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Geschikt voor ervaren spelers. Zonder hints is het een lastige. Wel een belevenis met leuke nieuwe items.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juni 2019 Hano Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Super ontvangst, flexibele en relaxte begeleiding, creatieve puzzels en elementen. Echt heel leuk voor de kids/ kinderfeestje.
Gr
Judith

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juni 2019 Judith  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Wij waren een uurtje te vroeg maar we werden super vriendelijk ontvangen en konden ons prima vermaken in de ontvangstruimte waar allerlei spellen stonden. De escaperoom is leuk opgezet met meerdere ruimtes. Puzzels verschillen waardoor het leuk blijft. Er worden aanwijzingen gegeven als je er echt niet uitkomt waardoor je ook verder kan komen. Wij vonden de escaperoom een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
1 mei 2019 Marielle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuke kamer. Goede ontvangst. Leuke uitdagende puzzels. Top aankleding. Wel iets wat aan de pittige kant voor 2 personen maar zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 april 2019 Jeroen  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuk kinderfeestje! De meisjes zijn door het dolle heen. Erg aardige en relaxte ontvangst en begeleiding. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 april 2019 Willemijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Kids vonden het super leuk! Goede begeleiding en waar nodig een hint voor de kids terwijl het super spannend bleef.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 april 2019 Margreet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Super leuk, wel een beetje moeilijk maar dat maakt het leuk

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 april 2019 Anne  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Children
9

Super leuke escape room. kids vonden het best spannend! Aardige begeleiding, zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 april 2019 Jessica  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Was echt super leuk en spannend !! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 maart 2019 Melissa Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Escaperoom kidnapped. Geweldige kamer, volop genoten. Zit goed in elkaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart 2019 Sandra Smit Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Leuke Escape room met variërende puzzels. Mooi aangekleed en vriendelijk personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart 2019 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

+- 40 kamers gedaan met vast groepje. Hebben de kamer kidnapped gedaan en was een leuke en iets uitdagende kamer. Aangezien we al veel kamers hebben gedaan is het lastig om qua puzzels origineel te zijn en dat merkte we hier wel. 1 element was nieuw voor ons dus dat was wel weer leuk. De room is goed te doen voor de gemiddelde speler en zeker niet makkelijk. Het is geen high tech kamer, dus niet veel technische snufjes. De 1 vind dat natuurlijk leuker dan de ander. De ontvangst was erg goed en de ontvangstruimte was heel leuk ingericht. Gaan zeker terug komen voor de andere kamer.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
15 maart 2019 Reinier Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Erg leuk kinderfeestje gehouden. Spannende ruimte( voor sommigen heeeeel spannend).
Kinderen deden heel betrokken mee.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 maart 2019 Martine Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Mooi escaperoom met leuke inventieve puzzels! Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 maart 2019 margo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super leuke escape room, we werden goed ontvangen en ook achteraf gezellig met de maker voor de after talk. De kamer is mooi ingericht met verrassende elementen! Zeer geslaagd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart 2019 Judith Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Heel leuk in elkaar gezet en ondanks dat het voor kinderen is, was het voor ons als volwassenen een mooie uitdaging.

Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 maart 2019 Fatima Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Kidnapped was een leuke kamer waar veel verrassende elementen in zaten! Heel leuk gehad en we zijn zeer goed ontvangen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2019 Nikki Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Leuke opzet, echt top kamer!!
ontvangst was ook super, lekker bakje koffie.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 februari 2019 Warmteservice Alphen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
7

Leuke room, mooie puzzels. Leuk om met een groep vrienden te doen. Samenwerken is wel belangrijk. Veel plezier

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 februari 2019 Drost Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuke, complete, verrassende kamer. Goede uitleg van het verhaal en de huisregels zonder dat het langdradig wordt. Alles werkte, en voelt af. Goed uitgedacht. Aanrader

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 februari 2019 Vincent Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

De escape room zag er mooi uit. Hierdoor kon je helemaal opgaan in het verhaal. Puzzels waren uitdagend genoeg om de spanning erin te houden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 februari 2019 Tanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Other
8

Wij vonden dit een hele leuke escaperoom met allerlei verschillende soorten puzzels en zoektochten. Er waren best wat dingen die niet voor de hand lagen. Je hebt elkaar hulp goed nodig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 januari 2019 Jeanet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Wij zijn hier geweest met het kinderfeestje van onze zoon.
Een groep jongens van 10-11 jaar.
Zij gingen helemaal op in het spel.
Vol enthousiasme hebben ze samen gewerkt.
Wij vonden het verhaal en de uitdagingen voor deze leeftijd zeer geschikt.
Het was niet te eng, niet te makkelijk..
Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
19 januari 2019 van der Valk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
7

Leuk thema en leuk vormgegeven. Puzzels leuk uitgedacht.
Originele ideeen maar de manier van ‘hints geven’ zorgen voor onrust en onduidelijkheid. Je weet niet of je goed bezig bent dus is niet stimulerend.
Door ontbreken van duidelijkheid wanneer een puzzel klaar is en dit door de gamemaster moet worden aangegeven zijn er wat dingen te verbeteren. Kidnapped vonden wij beter.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
11 januari 2019 Walter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Hele leuke escaperoom. 4 gillende meiden van 15 …. en bijna ontsnapt … lekkere spanning en zeker voldoende uitdaging en puzzels, de room zit goed in elkaar. Mike deed het ook leuk en gaf niet te veel hints maar net genoeg. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2019 Miranda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
9

Bijzonder leuke ervaring en spannend. *** Maar goed teamwork is op zijn plaats

6 januari 2019 Lex  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Leuke, uitdagende escaperoom. De kids (en wij ook) vonden het geweldig. Vriendelijk mensen. Een heel leuk uitje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 januari 2019 Fam de Wild Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Bijna ontsnapt! Zeer vriendelijke enthousiaste ontvangst. De escaperoom kidnapped zat goed in elkaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2018 Fam Smits Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Een super leuke escaperoom! (Kidnapped). Echt genoten!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2018 Debby Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Room was erg leuk om te doen. Helaas op 20 seconden na niet de Wall of Fame behaald… Volgende keer beter! Enthousiaste mensen van Wescape Zoetermeer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 december 2018 Ted Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
9

Hele leuke escape, knap gemaakt!
Enthousiaste aardige mensen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2018 Kees  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Het is een leuke en spannende escape. Er zijn bijzondere dingen die je moet doen en dat maakt het leuk. Aan het eind wordt er nog besproken in de kamer wat er goed ging en wat er niet goed ging.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
15 december 2018 Sharon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Met de familie de room payback gespeeld. De puzzels waren erg uniek en erg lastig! We hebben hem helaas net niet gehaald. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 november 2018 Jim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Het was een kadootje van de kinderen voor ons en het was superleuk .Prima ontvangst met een drankje vooraf en een goed uitleg. Hele leuke Escape Room en we waren er net op tijd uit, nog 5 minuten over. Na afloop alles besproken en een leuke foto gemaakt. Super vriendelijke staf en je moet deze zeker een keertje doen en we gaan ook zeker een keer de nieuwste room “Payback” doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 november 2018 Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9
We gingen met 5 collega’s vanuit de ICT naar Kidnapped. Een leuke ontvangst, fijn personeel, even wachten, spelletje doen. Daarna korte uitleg en de kamer in. Goede intro, veel verschillende puzzels, beetje rekenwerk en veel creativiteit nodig. Gelukkig hadden we alles in onze groep aanwezig. Met 3 beginners en 2 ervaren personen erg genoten en met nog 9 minuten op de klok de ruimte weten te ontsnappen. Daarna nog even de puzzels door kunnen nemen en wat ging er goed en fout besproken. Zeer fijn!
Verder een goede ambiance en fijn personeel, behalve die man met die bivakmuts ;-).
Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 november 2018 Marco  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Verrassingsuitje voor jarige. Helemaal geslaagd. Voor ons de eerste escaperoom ervaring. Super leuk om te doen. Ook voor degene die wachtte was het leuk, want die mocht meekijken op de monitor.
Echte aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2018 M. Krijts Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Dit was een hele leuke beleving, het hele team (12 personen) was erg enthousiast. De puzzels waren zelfs voor de veteranen (+10 eerdere escape room ervaring) als lastig ervaren. Het verhaal is wat summier, maar het personeel en de aankleding vult dat meer dan aan! Zelfs de wachtkamer is goed ingericht met koffie, thee en spellen, je hoeft je wachten op het andere team dus niet te vervelen. Goede organisatie en een moeilijke kamer hebben dit uitje echt tot een succes gemaakt.

De nieuwe kamer komt binnenkort uit, deze gaan we zeker weer bezoeken!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2018 Jelle  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Hele leuke escaperoom! Echte uitdaging om eruit te komen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2018 Robin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuke escaperoom, veel variatie in de puzzels/codes.
Vriendelijke ontvangst.
Wachten tot de volgende escaperoom open gaat! Een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober 2018 Bianca Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Hele mooie escaperoom. Zeer aardig personeel en de hele ervaring klopte. Echt een aanrader voor iedereen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 september 2018 Tim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Het 9e verjaardagsfeest van mijn dochter hier gevierd. Het was echt geweldig! De meisjes waren zo nerveus dat ze niet konden slapen. Alle verwachtingen overtroffen. De opzet is heel leuk en zelfs voor een eerste keer is het heel leuk om te zien dat ze naarmate de kamer vordert ze steeds beter werden in het puzzelen.
De opzet is vergelijkbaar met een ‘volwassen’ Escaperoom, dus ook voor het ‘grote mens’ is het leuk om te begeleiden. Het kinderfeest kan verder aangevuld worden met een knutseluurtje en dat is natuurlijk helemaal fantastisch als je 9 bent! De mannen hebben heel goed in de gaten wat er nodig is. Een van de dames durfde echt niet en ze hebben heel veel moeite gedaan om het haar naar de zin te maken. Het is wel handig om een dappere dodo erbij te hebben. Er zitten wel wat spannende dingen in. Daar was ik dus de sjaak voor 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2018 Mae Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Children
10

Er was veel moeite gedaan om de beleving van het thema ‘kidnapped’ eer aan te doen. Het voelde dan ook echt alsof we gekidnapped waren. Verder waren de puzzels afwisselend en uitdagend. Ook de balans tussen zelf dingen uitpluizen en het krijgen van hints was perfect. Daarnaast droeg de vriendelijkheid van onze gastheer ook zeker bij aan de ervaring. Al met al een zeer geslaagde eerste ervaring met escape rooms!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juli 2018 Jan-Willem Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
8

Erg leuke en afwisselende kamer! Ook de muziek en de lichten waren een erg spannend effect!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2018 Britt Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Geboekt voor een feest voor tieners. Erg leuk om als ouder via een camera (met een lekker kopje koffie) mee te kunnen kijken naar wat er binnen gebeurt. Er is heel wat afgegild! Jammer dat we hem nu niet meer zelf kunnen doen maar het was voor iedereen een onvergetelijke ervaring. En ontzettend aardige mensen, ook niet onbelangrijk.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2018 Familie Van den Berg Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wat een Super leuke kamer! Wij hebben een heel spannend uur. Het enige negatieve wat ik zou kunnen verzinnen dat je door de hoeveelheid sleutels in de war wordt gebracht. .verder erg leuk gevonden raadsels. Wij mogen zeker terug voor de nieuwe kamer !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 juni 2018 Graciella Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuke escape room. Wij begrijpen wel dat deze escape room tot de 10 beste van Nederland behoort! Zit goed in elkaar en mooi uitgevoerd. Ook zeer vriendelijke mensen. Zeker een aanrader, ook in combinatie met het dinner arrangement.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 mei 2018 Lenneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Superleuke escaperoom. Kindergeestje gehad vandaag hier en de kids hebben genoten. Icm het heksenslijm maken en heksenhoeden maken arrangement. Echt een aanrader!!
Ook medewerkster die meehielp deed het top! Zonder gehaast maar had alle aandacht voor de kids.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 mei 2018 Ilona Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Wij waren met zijn alle voor de eerste keer naar een escape room en dit was een super gave ervaring! Het is goed georganiseerd en een leuke eerste keer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 mei 2018 Dominique Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Echt een leuke room! Duidelijk verhaal en gezellige sfeer

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 april 2018 Sophie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super leuke originele escape room. Dit was onze 1e, maar zeker door het enthousiasme van het ontvangst, de verhalen en de ervaring in de room zijn wij hooked ??. Hele originele puzzels heb ik begrepen. We kunnen niet wachten tot hun 2e room open gaat

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart 2018 Lilian  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Het was ontzettend leuk! Voor ons als gezin de eerste escape-room, dus we hadden geen enkel beeld.
We hebben ons prima vermaakt. Leuke puzzels en het teamwork dat ontstond was geweldig om mee te maken.
Net op tijd kunnen ontsnappen, dus we hebben er echt werk aan gehad. Een absolute aanrader!!!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari 2018 Mark Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Voor ons de eerste keer een escape room. Erg leuk en spannend. De klok houdt de druk er op. Veel puzzels. Sommige voor de hand liggend andere echte breinbrekers, maar een goede balans. We hebben er erg van genoten zelfs al hebben we het niet gehaald. Nog even nagekletst met de eigenaar en met een tevreden gevoel naar huis. Een aanrader voor iedereen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari 2018 Peter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

We hebben ons prima vermaakt en werden goed uitgedaagd en hier en daar leuk verrast! We liepen elkaar wel wat in de weg soms met 6 personen, bij een iets kleinere groep gaat dat vast beter.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 februari 2018 Thinkie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Het was een super ervaring, en we zijn ook hartelijk ontvangen. Goed in elkaar gezet!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 februari 2018 Sharon Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Een leuke escaperoom waarbij we alles op alles moesten zetten om het binnen de tijd te halen.
Gelukkig wel gelukt! 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
14 februari 2018 Anne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Medewerkers heel vriendelijk. Goed ontvangst. Escape room was spannend, leuk en zag er heel goed uit! Wij zullen deze escape room zeker aanraden aan anderen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 februari 2018 T. van Egmond Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Wat een leuke escape room was dit. Onze dochter met 4 vriendinnen (10 jaar) zijn hier aan het puzzelen geweest. Door de nodige aanwijzingen die op leuke manieren werden gebracht was de escape goed te doen en was het een zeer leuke ervaring. Ik heb wel wat last van mijn oren door het gegil.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
31 januari 2018 Max  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
10

Zeer leuke, uitdagende escape room. Zelfs voor de doorgewinterde escape room junkie is het een bezoek waard.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 januari 2018 Mijndert Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Goede escaperoom. Op een minuut na niet gered met zijn 2en. Wij hebben helaas net niet het record voor 2 personen kunnen breken….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 januari 2018 Sanne Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
8

Een leuke escape room die om een ander oplossend vermogen vraagt dan we tot nu toe hebben gezien.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 januari 2018 Anna Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Mijn vriend en ik hebben een fantastische middag gehad met ons nichtje! We zaten helemaal in het verhaal.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2017 M. Riswick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Voor ieder wat wils. Goed doordacht en heel prettig geregeld. Met onze pubers geweldig leuk geweest. Samenwerken, nadenken, gewoon maar doen…. Supertof. We will be back!!!!

Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 december 2017 Ivonne en familie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Kidnapped, goed thema. Met familie, onze tweede escape-ervaring en met nog een paar seconden op de klok konden wij ontsnappen. Hele leuke middag gehad, de kamer zat goed in elkaar met veel uitdagingen. Personeel heel klantvriendelijk en enthousiast. Zeker een aanrader, gewoon DOEN!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2017 Jannie  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Leuke en uitdagende escaperoom. Uitdagende en originele puzzels, medewerkers zorgen voor een goede beleving van het thema.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
26 december 2017 van Donge Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super goede escaperoom. Goed uitgewerkt! Zeker een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 december 2017 Rosalie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Voor mij was dit niet de eerte keer dat ik een escape room bezocht. Wij waren hier als teamuitje. Sommige van ons waren wat sceptisch of ze het wel leuk zouden vinden. Nadat we allemaal zijn ontsnapt (2 groepen) waren we allemaal erg enthousiast.
De kamers zitten goed in elkaar, leuk puzzelwerk. Naarmate de tijd verstrijkt wordt het spannender of je het wel gaat redden. Gelukkig waren wij de ontvoerders te slim af!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 december 2017 S Boerakker Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Mijn eerste escape room ervaring dus ik had het niet kunnen vergelijken maar meerdere teamgenoten hadden wel eerder andere Escape rooms bezocht en vonden het ook erg spannend en leuk. Alleen maar plezier gehad deze dag!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 december 2017 Christina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Het ontvangst was al goed. Een enthousiaste eigenaar. De escaperoom was goed in elkaar gezet!! Helaas hebben we het net niet gehaald! Een absolute aanrader, zeker ook voor kinderen . Vanaf ongeveer 11-12 jaar . Wij hebben genoten als gezin!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 december 2017 Michelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Fantastische escaperoom. Erg uitdagend. Personeel is fantastisch, beleving top, alles klopte aan de hele ervaring, ga hem zeker adviseren aan anderen!!!!! Leukste escaperoom tot nu toe!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 november 2017 Marije Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Wij hebben kidnapped gespeeld met een groep ervaren spelers en het is echt niet makkelijk! Wel een gave kamer, goed thema en spannend maar niet (heel) eng! Leuke ontvangst en na afloop werd er nog even de tijd genorm om na te praten. Aanrader!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
5 november 2017 Michelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Deze moet je gespeeld hebben. Geweldige belevenis hier. Mooi aangekleed, leuke puzzels en echt een race tegen de klok. Personeel verdient ook een dikke pluim. Een aanrader dus. Ik kan niet wachten op de volgende kamer van Wescape.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 oktober 2017 Robert Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Erg leuke kamer! Dit was mijn tweede escape room, hiervoor bij de Freakshow in Delft geweest. Die was echt top, dus deze had wat te evenaren. Het leuke daaraan vond ik dat meteen bij aankomst de medewerkers in rol waren en zo ook de regels uitlegden. Dat was bij deze niet, wat ik wel jammer vond. Wel een erg vriendelijke ontvangst. De kamer zelf was wel echt top, goede afwisseling tussen logica, soms wat rekenen, en feitelijk handelen. *spoiler verwijderd door redactie*. Goede muziek en effecten. Hints waren ook niet te direct. Ze weten de sfeer er wel in te brengen. Er ging wel een aantal dingen mis, een sleutel waren ze bijvoorbeeld vergeten te plaatsen, maar dat is vergeven. Uiteindelijk met nog ongeveer 1 minuut op de klok weten te ontsnappen. Al met al een leuke ervaring. De Freakshow overtroffen? Qua soort puzzels wel, qua algehele sfeer en aankleding niet.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
24 juni 2017 Demi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Fantastisch. Was een eerste escape room en we hadden van te voren bedenkingen: heeft iedereen wel wat te doen? Zo’n kamer is toch vast of veel te moeilijk of veel te makkelijk? Maar wij zijn om, wat is dit tof! Iedereens bijdrage was waardevol. En alles was van het begin tot einde in de puntjes verzorgd. Je wordt het verhaal ingezogen. De uitdaging is groot maar niet onmogelijk. En de kwaliteit is erg hoog! Was boven alle verwachtingen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2017 Martijn Noordam Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Gave escape room. Spannend verhaal, pittige puzzels en opdrachten, echt een uitdaging. Heel tof dat ze een arrangement aanbieden. Ze maakten het ook echt persoonlijk. Heb een super gaaf vrijgezellenfeest gehad !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 mei 2017 Krista eshuis Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Zeer toffe room die wij deze avond hebben gedaan. De gastheren waren heel vriendelijk!! Ook te horen gekregen dat er ergens rond “augustus” een 2e room word geopend, waar wij zeker ook een keertje langskomen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april 2017 Mike van den Berg Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Ontzettend leuk ontvangen! Superleuke wachtruimte!
En de escaperoom zelf: HELEMAAL TOP!!
Was mijn zesde, maar deze staat bovenaan (okay…samen met de Dentist…)�
Origineel, gave geluidseffecten en hints!
Absolute aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 maart 2017 J. Goulding Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Dit was voor ons de eerste Escape-room ervaring, maar hier zal het zeker niet bij blijven!
Hartelijke ontvangst en een hele gave setting, waarbij je echt “out of the box” moet en mag denken. Helaas net niet gered, maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2017 Joleine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

het ontvangst was super! hele leuke vriendelijke muchachos. de room vonden wij echt super leuk we zaten er helemaal in. al met al een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 februari 2017 basicxhair Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Ontzettend leuke en spannende escape room! De ontvangst was ook top, ontzettend aardige en enthousiaste eigenaars. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 december 2016 Jeske Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Voor het eerst als gezin naar een escaperoom. Het voldeed helemaal aan de verwachtingen! De puzzels zijn leuk, gevarieerd en uitdagend. De ontvangst was prima. Geen lege saaie wachtkamer. We waren ruim op tijd en hebben ons niet verveeld! De eigenaren zijn zelf ook heel enthousiast! Complimenten van ons!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2016 Marianne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige escape room, goed thema, mooie en spannende puzzels, heel veel verschillende technieken gebruikt. Je moet goed opletten maar fantastisch opgezet, we zijn benieuwd naar de volgende room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2016 Willem Corrie Martin Chantal Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een super goed ontvangst bij aankomst. Geweldig, spannend, heel erg gevarieerd tot nu toe de beste en leukste room die ik heb gedaan. Mannen bedankt voor een geweldig uurtje plezier.
Een ongelofelijke aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2016 Corrie Kuijpers Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Spannende escaperoom, behalve spannend heeft het ook hoog puzzelgehalte, een echte aanrader als je van beide houdt

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 december 2016 Diane Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Samen met het hele gezin deze kamer bezocht.
Leuk ontvangst en lekker ongedwongen.
Na een rustige uitleg een zeer leuke puzzeltocht door de kamer(s)….. Meerdere wegen mogelijk en soms moet je toch even terug. Ze geven op tijd een hint en maken het gewoon leuk…
een echte aanrader…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 december 2016 Ferry Jansen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Erg leuke escaperoom. Schitterend afgewerkt, goede sfeer in de stijl van het thema. Er waren leuke en verrassende puzzels en oplossingen. Een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 december 2016 Peter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Alles tot in de puntjes goed georganiseerd (arrangement incl. eten). Veiligheid staat hoog in het vaandel. Zeer vriendelijk personeel. Met andere woorden een top avond gehad.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 december 2016 Sanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

De escaperoom van wescape is een goed ontwikkeld verhaal. Gedurende het ontsnappen ondersteunen de geluiden en attributen de gespannen sfeer binnen de ruimte. Wanneer je echt vastloopt worden er subtiele hints gegeven om je verder te helpen. Al met al een top escape room met erg vriendelijke en sociale eigenaren, die je in het verhaal meesleuren.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2016 Vivienne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Fijne ontvangst, uitdagende kamer, voor ieder lid van het team hard werken, goede tips, duidelijke uitleg, prima nazorg. We voelden ons heel welkom bij deze enthousiaste jongens. Ontzettend leuk gehad, ik wil dit vaker gaan doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 december 2016 Maartje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest