Escape Rooms Nederland logo
Wescape Zoetermeer

Cyclaamrood 17, 2718 SE Zoetermeer, Netherlands

Beschikbare escape rooms bij Wescape Zoetermeer

Escape room De Heks van Zoetermeer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: juli 2017
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Makkelijk
Thema’s: Heks, Magie

Kids Escaperoom:

Bij een Heks denken jullie vast gelijk aan een valse vrouw die anderen kwaad doet. Een oude lelijke vrouw die giftige drankjes maakt waar ze kinderen mee probeert te vergiftigen. Maar in werkelijkheid is dat niet altijd zo. Er bestaan namelijk ook goede heksen. De heks van Zoetermeer is zo’n goede heks. Maar Zoetermeer heeft een probleem! Ze is ontvoerd door de slechte heks. De heks van Zoetermeer is met een toverspreuk in een kikker veranderd. Tover haar terug en help haar te ontsnappen! Dit kan maar op 1 manier en wel alleen met jullie hulp.

Voor groepen van 2 tot 6 kinderen, vanaf 8 jaar en onder begeleiding van 1 volwassen “groot mens” van 18 jaar of ouder. Deze escaperoom is dus ook voor kinderen. Daar zijn er niet veel van in Nederland.

Ook te reserveren in combinatie met diverse arrangementen/ workshops speciaal voor de kinderen.

Escape room Kidnapped

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Erg moeilijk
Thema’s: Ontvoering

Het begon als een doodgewone dag… Het laatste wat je je kan herinneren is een doffe dreun… Je komt langzaam bij, wordt over de grond gesleept en probeert je ogen weer te openen… Je bevind je in een donkere ruimte…maar wat doe je hier?… Belangrijker nog…Hoe kom je weer weg!?!

Beleef het avontuur bij Wescape Zoetermeer, een bloedstollende ervaring en een race tegen de klok! Ontsnap uit de handen van de ontvoerders in KIDNAPPED. 60 minuten op de klok… Werk samen… Denk out of the box… Blijf rustig… en wees ze te slim af! Een spannend uitje. Leuk om te doen met een team van vrienden, collega’s, familie of kennissen.

Wescape Zoetermeer video

Informatie over Wescape Zoetermeer

Op enkele minuten van de afslag Zoetermeer (A12) met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Een compleet en sfeervol afgewerkte Escaperoom met meerdere kamers om door te gaan, waarbij de totaalbeleving als uitgangspunt is aangehouden. Je komt even in een totaal andere en sfeervolle wereld waarbij je door het oplossen van zeer diverse puzzels en door gebruik te maken van zeer diverse “gereedschappen” moet proberen te ontsnappen. Er wordt gebruik gemaakt van professioneel, beeld en geluidsmateriaal om de hele ervaring nog realistischer te maken. De lat is hoog gelegd. Er zijn ook escaperooms speciaal voor kinderen bij Wescape.

Eigenaren aan het woord: “Wij zijn een Escaperoom begonnen, omdat wij zelf als fanatieke “Escaperoomgangers” het idee hadden, na het spelen van meerdere kamers, dat wij dit zelf ook kunnen. Maar willen ons dan wel graag kunnen meten met de betere rooms. Wij zijn aan de slag gegaan. Met nu onze eerste kamer “Kidnapped” als resultaat. Wij zullen direct doorgaan met het bouwen van onze volgende kamer, waarna ook nieuwe locaties aangeboord zullen worden.”

Prijzen

Kosten per escape room € 110,- . Bij de kidsroom die speciaal voor kinderen gemaakt is, is dit inclusief onbeperkt limonade, een snackje (snoep of chips) en een klein presentje.

Locatie op de kaartWescape Zoetermeer

Cyclaamrood 17, 2718 SE Zoetermeer, Netherlands

Wescape Zoetermeer Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Wescape Zoetermeer? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Het ontvangst was al goed. Een enthousiaste eigenaar. De escaperoom was goed in elkaar gezet!! Helaas hebben we het net niet gehaald! Een absolute aanrader, zeker ook voor kinderen . Vanaf ongeveer 11-12 jaar . Wij hebben genoten als gezin!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 december Michelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Fantastische escaperoom. Erg uitdagend. Personeel is fantastisch, beleving top, alles klopte aan de hele ervaring, ga hem zeker adviseren aan anderen!!!!! Leukste escaperoom tot nu toe!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 november Marije Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wij hebben kidnapped gespeeld met een groep ervaren spelers en het is echt niet makkelijk! Wel een gave kamer, goed thema en spannend maar niet (heel) eng! Leuke ontvangst en na afloop werd er nog even de tijd genorm om na te praten. Aanrader!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
5 november Michelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Deze moet je gespeeld hebben. Geweldige belevenis hier. Mooi aangekleed, leuke puzzels en echt een race tegen de klok. Personeel verdient ook een dikke pluim. Een aanrader dus. Ik kan niet wachten op de volgende kamer van Wescape.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 oktober Robert Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Erg leuke kamer! Dit was mijn tweede escape room, hiervoor bij de Freakshow in Delft geweest. Die was echt top, dus deze had wat te evenaren. Het leuke daaraan vond ik dat meteen bij aankomst de medewerkers in rol waren en zo ook de regels uitlegden. Dat was bij deze niet, wat ik wel jammer vond. Wel een erg vriendelijke ontvangst. De kamer zelf was wel echt top, goede afwisseling tussen logica, soms wat rekenen, en feitelijk handelen. *spoiler verwijderd door redactie*. Goede muziek en effecten. Hints waren ook niet te direct. Ze weten de sfeer er wel in te brengen. Er ging wel een aantal dingen mis, een sleutel waren ze bijvoorbeeld vergeten te plaatsen, maar dat is vergeven. Uiteindelijk met nog ongeveer 1 minuut op de klok weten te ontsnappen. Al met al een leuke ervaring. De Freakshow overtroffen? Qua soort puzzels wel, qua algehele sfeer en aankleding niet.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
24 juni Demi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Fantastisch. Was een eerste escape room en we hadden van te voren bedenkingen: heeft iedereen wel wat te doen? Zo’n kamer is toch vast of veel te moeilijk of veel te makkelijk? Maar wij zijn om, wat is dit tof! Iedereens bijdrage was waardevol. En alles was van het begin tot einde in de puntjes verzorgd. Je wordt het verhaal ingezogen. De uitdaging is groot maar niet onmogelijk. En de kwaliteit is erg hoog! Was boven alle verwachtingen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni Martijn Noordam Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Gave escape room. Spannend verhaal, pittige puzzels en opdrachten, echt een uitdaging. Heel tof dat ze een arrangement aanbieden. Ze maakten het ook echt persoonlijk. Heb een super gaaf vrijgezellenfeest gehad !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 mei Krista eshuis Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Zeer toffe room die wij deze avond hebben gedaan. De gastheren waren heel vriendelijk!! Ook te horen gekregen dat er ergens rond “augustus” een 2e room word geopend, waar wij zeker ook een keertje langskomen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april Mike van den Berg Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Ontzettend leuk ontvangen! Superleuke wachtruimte!
En de escaperoom zelf: HELEMAAL TOP!!
Was mijn zesde, maar deze staat bovenaan (okay…samen met de Dentist…)�
Origineel, gave geluidseffecten en hints!
Absolute aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 maart J. Goulding Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Dit was voor ons de eerste Escape-room ervaring, maar hier zal het zeker niet bij blijven!
Hartelijke ontvangst en een hele gave setting, waarbij je echt “out of the box” moet en mag denken. Helaas net niet gered, maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari Joleine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

het ontvangst was super! hele leuke vriendelijke muchachos. de room vonden wij echt super leuk we zaten er helemaal in. al met al een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 februari basicxhair Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Ontzettend leuke en spannende escape room! De ontvangst was ook top, ontzettend aardige en enthousiaste eigenaars. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 december 2016 Jeske Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Voor het eerst als gezin naar een escaperoom. Het voldeed helemaal aan de verwachtingen! De puzzels zijn leuk, gevarieerd en uitdagend. De ontvangst was prima. Geen lege saaie wachtkamer. We waren ruim op tijd en hebben ons niet verveeld! De eigenaren zijn zelf ook heel enthousiast! Complimenten van ons!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2016 Marianne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige escape room, goed thema, mooie en spannende puzzels, heel veel verschillende technieken gebruikt. Je moet goed opletten maar fantastisch opgezet, we zijn benieuwd naar de volgende room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2016 Willem Corrie Martin Chantal Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een super goed ontvangst bij aankomst. Geweldig, spannend, heel erg gevarieerd tot nu toe de beste en leukste room die ik heb gedaan. Mannen bedankt voor een geweldig uurtje plezier.
Een ongelofelijke aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2016 Corrie Kuijpers Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Spannende escaperoom, behalve spannend heeft het ook hoog puzzelgehalte, een echte aanrader als je van beide houdt

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 december 2016 Diane Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Samen met het hele gezin deze kamer bezocht.
Leuk ontvangst en lekker ongedwongen.
Na een rustige uitleg een zeer leuke puzzeltocht door de kamer(s)….. Meerdere wegen mogelijk en soms moet je toch even terug. Ze geven op tijd een hint en maken het gewoon leuk…
een echte aanrader…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 december 2016 Ferry Jansen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Erg leuke escaperoom. Schitterend afgewerkt, goede sfeer in de stijl van het thema. Er waren leuke en verrassende puzzels en oplossingen. Een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 december 2016 Peter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Alles tot in de puntjes goed georganiseerd (arrangement incl. eten). Veiligheid staat hoog in het vaandel. Zeer vriendelijk personeel. Met andere woorden een top avond gehad.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 december 2016 Sanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

De escaperoom van wescape is een goed ontwikkeld verhaal. Gedurende het ontsnappen ondersteunen de geluiden en attributen de gespannen sfeer binnen de ruimte. Wanneer je echt vastloopt worden er subtiele hints gegeven om je verder te helpen. Al met al een top escape room met erg vriendelijke en sociale eigenaren, die je in het verhaal meesleuren.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2016 Vivienne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Fijne ontvangst, uitdagende kamer, voor ieder lid van het team hard werken, goede tips, duidelijke uitleg, prima nazorg. We voelden ons heel welkom bij deze enthousiaste jongens. Ontzettend leuk gehad, ik wil dit vaker gaan doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 december 2016 Maartje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest