Escape Rooms Nederland logo
Wineheaven

Richard Hollaan 1, 2264 VX, Leidschendam

Beschikbare escape rooms bij Wineheaven

Escape room De Wijnduivel

Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: juli 2022
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Gemiddeld

Die Wijnduivel laat zich alleen niet zomaar overmeesteren, je zal als Wijnengelen al je creativiteit, je zintuigen, je intelligentie en smaakpapillen moeten aanwenden om als overwinnaar de avond af te sluiten. In 4 fases met elk meerdere uitdagende opdrachten vermengen we online, social media en offline om de oplossingen te vinden. Alle artwork is speciaal ontworpen voor deze escape room, de originele attributen bieden je een compleet andere inkijk in de magie van wijn.

Lukt het jouw team om de Wijnduivel te overmeesteren en gaat hij met een van jullie mee naar huis?

Informatie over Wineheaven

Wineheaven is een interactieve Wijn Escape room voor thuis tot 4-6 personen.

Je gaat in groepsverband op een interactieve, bijzondere en hilarische manier wijn proeven waarbij je al je zintuigen beter leert gebruiken. Proef wijn, doorloop de online en offline fasen, overmeester de Wijnduivel en red ondertussen even de wereld van het produceren van slechte, saaie wijn.

Deze escape room is geschikt als je nog geen wijnkennis hebt omdat je Google mag gebruiken en tegelijk zeer uitdagend voor wijnliefhebbers omdat die zonder dat hulpmiddel hun handen vol zullen hebben aan de opdrachten. Uitspelen van de Wijn Escape Room de Wijnduivel duurt maximaal 2 uur, de ontknoping is zonder meer verrassend.

3 speciaal geselecteerde wijnen uit de wijnkelder van Wineheaven, online spelelementen,  artwork en exclusief voor Wineheaven ontworpen wijnpuzzels maken dit spel uniek in de wereld.

Prijzen
€ 99,95 per pakket voor max 6 personen. Grotere groepen kunnen een uitbreidingsset bijbestellen.

 

 

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest