X-Cube Hollywood Event Center Rotterdam

Cor Kieboomplein 515, 3077 MK, Rotterdam

Provincie Zuid-Holland | Regio Rotterdam

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
X-Cube Hollywood Event Center Rotterdam

Cor Kieboomplein 515, 3077 MK, Rotterdam

Beschikbare escape rooms bij X-Cube Hollywood Event Center Rotterdam

Escape room Spy Training

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

In een X-Cube Escape Mission kun je allerlei verschillende belevingen doen. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Het huidige game-scenario omvat een missie die jullie opleidt tot een echte secret agent en geloof ons…. dat lukt jullie niet zomaar.

Zie de X-Cube als een state of the art kruising tussen een escape room en een videogame.

Escape room Spy Training Kids

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 9
Moeilijkheid: Gemiddeld

Een compleet nieuwe X-Cube experience met bekende Youtuber Ronald Vledder!

In 8 spannende missies moeten jullie Agent 8008 helpen om zijn trouwe maatje Number 2 te bevrijden uit de handen van de mysterieuze hacker…gaat het jullie lukken?

Informatie over X-Cube Hollywood Event Center Rotterdam

Bij Hollywood Event Center staan maar liefst 3 X-Cubes. Je kunt hier allerlei verschillende escape games spelen met verschillende doelgroepen.

Je kunt verschillende escape games spelen voor verschillende leeftijden. De X-Cube heeft een Spy Training game waar je opgeleid wordt tot spion van 30 minuten en van een uur. Daarnaast is er ook een Spy Training voor kids van 30 minuten.

De X-Cube bestaat uit een goed geventileerde kubus van 16 m², heeft een enorm touchscreen en nog een aantal kleinere schermen en is ingericht volgens een bijpassend thema. Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samenkomen en die je volledig meeneemt in het verhaal.

In de X-Cube zit een groot 4K display met touchbediening. Je hebt dus haarscherp beeld aangevuld met vol geluid om de beleving helemaal compleet te maken.

Net als een normale escape room heb je een uur de tijd om de X-Cube te kraken. Werk dus goed samen en communiceer goed. Wie weet zetten jullie wel de hoogste score neer!

Ze hebben een 30 of 60 minuten missie voor volwassenen en een missie voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. Deze missie duurt 30 minuten.

Het is tevens mogelijk om 2 of zelfs 3 X-Cubes met een gezelschap tegelijk te spelen en zo te battlen tegen elkaar.

Locatie
Hollywood Event Center is het grootste leisure center van Rotterdam. Naast de X-Cube Escape Rooms kun je er ook racen, minigolfen, curlingen, darten, poolen en beer pong spelen. Daarnaast is er een uitgebreid menu, veel zitplaatsen, sportsbar en ook aan het aangrenzende Hollywood Cafe kun je lekker een drankje doen, eten of borrelen. Parkeren kan voor de deur.

Prijzen
Een half uur kosten 45 euro en voor een uur betaal je 90 euro.

 

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest