X-Cube – Interactieve Escape Experience

Beschikbaarheid opvragen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
X-Cube – Interactieve Escape Experience
Beschikbaarheid opvragen

Beschikbare escape rooms bij X-Cube – Interactieve Escape Experience

Escape room Crazy Gameshow

Maximale tijd: 30 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Buddy Vedder leidt je door ‘Crazy Gameshow’, een X-Cube game waarin teamwork centraal staat! Speel leuke arcade-achtige minigames en werk samen met je team om zoveel mogelijk punten te scoren en echte prijzen te winnen. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik in dit plezierige avontuur vol uitdagingen en lachen!

Escape room Murder at the Mansion

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Moeilijkheid: Moeilijk

Duik in de mysterieuze wereld van ‘Murder at the Mansion’ – de X-Cube game waarin jij en je team een angstaanjagende moord moeten oplossen in het landhuis van Albert Duckers. Verzamel bewijsmateriaal met behulp van 3D-simulaties van verschillende kamers en onthul de moordenaar, de methode en het motief. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Escape room AGENT 8008

Maximale tijd: 30 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 9

In deze ervaring neemt Youtuber Ronald Vledder in de rol van Agent 8008 je mee op een spannend avontuur! In deze experience ga je op zoek naar Number2, het ontvoerde maatje van Agent 8008. Kunnen jullie hem terugkrijgen uit de handen van de mysterieuze hacker? Voer alle opdrachten goed uit en volbreng deze missie tot een goed einde! Perfect voor gezinnen en kinderfeestjes!

– 2 tot 6 personen
– 30 minuten
– Vanaf 9 jaar

Escape room SPYTRAINING – KIDS

Maximale tijd: 30 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 9
Moeilijkheid: Makkelijk

Voor de kids hebben we een speciale Spytraining! In deze beleving neemt Sterre Koning jullie mee in een spannende ervaring met uitdagende opdrachten. Overhoor een spion, kraak de juiste codes, spoor een dief op en ontmantel een bom! De perfecte beleving voor elk kinderfeestje!

– 2 tot 6 personen
– 30 minuten
– Vanaf 9 jaar

Escape room SPYTRAINING – BECOME A MASTERSPY

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Hoe goed houdt jouw team zich tijdens een spionnentraining? In deze beleving wordt je meegenomen door Katja Schuurman en opgeleid tot meesterspion. Kunnen jullie goed samenwerken? Een target volgen? Afluisterapparatuur opsporen? En zelfs een bom ontmantelen? Beleef het zelf met je team en boek deze X-Cube experience!

– 2 tot 6 personen
– 30 of 60 minuten
– Verschillende moeilijkheidsniveaus (voor volwassenen)

X-Cube – Interactieve Escape Experience video

Informatie over X-Cube – Interactieve Escape Experience

De X-Cube is een ruimte van 4 bij 4 meter, gevuld met technische snufjes, zoals een immens touchscherm, blacklight, lichteffecten en geluidssysteem. Daarnaast zijn er verschillende objecten waar spellen en opdrachten mee uitgevoerd kunnen worden. In de X-Cube kan je diverse belevingen spelen met 2 tot 6 personen van 30 of 60 minuten. Er zijn spellen voor volwassenen en kinderen. Bijvoorbeeld Spy Training met Katja Schuurman in de hoofdrol.

De X-Cube is geen escape room zoals je die normaal verwacht. Met extra kamers en compleet ingerichte ruimtes. De X-Cube is een interactieve beleving waar veel elementen uit escape rooms terugkomen in de belevingen die hierin mogelijk zijn.

Er zijn 20 plekken in Nederland waar een of meerdere X-Cubes staan. Op dit moment worden er X-Cubes gebouwd bij Race Planet in Amsterdam. In 2023 is de verwachting dat er 30 X-Cubes in Nederland beschikbaar zijn.

De volgende locaties hebben we opgenomen op onze site:
Kerkrade,  Utrecht,  Rotterdam,  Maassluis, Vlissingen,  Voorthuizen , Spijkenisse, Rijswijk, Zwolle

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest