Zwart Escaperoom Breda

Haven 5, 4811 WK, Breda

Provincie Noord-Brabant | Regio Breda, Roosendaal

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Zwart Escaperoom Breda

Haven 5, 4811 WK, Breda

Beschikbare escape rooms bij Zwart Escaperoom Breda

Escape room In The Dark

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 14 spelers
Open sinds: november 2017
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Crimineel

Er is een misdaad gepleegd door Mr. Zwart’, die reeds weer actief is in eigen land. Politie Noord-Brabant meldde dit afgelopen nacht. In één week tijd is er in negen verschillende villa’s ingebroken en is voor meer dan €110.000,- aan geld en waardevolle spullen meegenomen. De werkwijze van de inbreker komt sterk overeen met de methode van de wereldberoemde crimineel die onlangs ontsnapt is uit de gevangenis. Het heeft politie uit binnen- en buitenland ruim 18 jaar gekost om deze man achter slot en grendel te krijgen. Zij hopen op dit moment dus op een misstap van Zwart of hulp uit onverwachte hoek. Het is de bedoeling om binnen 60 minuten de Escape Room op te lossen en het verhaal van meneer Zwart te ontrafelen. Samenwerking en communicatie zijn essentieel tijdens deze Escape Room.

Informatie over Zwart Escaperoom Breda

Zwart is een belevenis-centrum waar uitjes & activiteiten worden georganiseerd. Hierbij willen ze de gasten voorzien van unieke belevenissen. Tijdens deze activiteiten wordt het zicht ontnomen, waarbij tijdsbesef en natuurlijk de mobiele telefoon verdwenen zijn en andere zintuigen juist beter gaan werken. Ze zijn begonnen met het concept ‘dining in the dark’. Dit hebben ze uitgebreid met onder andere de Escape Room in het donker.

Naast het feit dat hij in het donker is, is het bij deze Escape Room niet de bedoeling om uit te breken. Door middel van het oplossen van raadsels en puzzels moet een misdaad opgelost worden.

Een bezoek aan Zwart is een unieke ervaring en zeker de moeite waard. Want als je niet kunt zien welke Escape Room je speelt of wat je eet, wordt een beleving nog intenser. En omdat je samen met elkaar de uitdaging aangaat onder begeleiding van onze blinde obers, ontstaan prachtige situaties.

Prijzen:
2 personen: € 39,- p.p.
3 personen: € 26,- p.p.
4 personen: € 19,50 p.p.
5 personen: € 17,- p.p.
6 personen: € 16,- p.p.
7 personen: € 15,- p.p.

Parkeergelegenheid:
Er zijn genoeg parkeermogelijkheden in de buurt. Op 5 minuten loopafstand zit parkeergarage “De Barones” en Q-Park “Centrum”.

Arrangementen:
De Escape Room is uit te breiden met verschillende arrangementen in het donker. Ze bieden namelijk ook een lunch, een High Wine/Beer en een diner in het donker aan. Om het een complete dag uit te maken, is het zeker leuk om een van deze arrangementen toe te voegen.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest