Sandy Bekkers, eigenaar Escape Uden over Escape Uden

augustus 2, 2016 | Interviews | Mike van Hoenselaar

Deze nieuwe escape room locatie in Uden is de tweede locatie in Uden waar je escape rooms kunt spelen. We hebben Sandy Bekkers, eigenaar van Escape Uden, enkele vragen gesteld over deze escape room locatie in Uden en de gedachte achter het concept van Escape Uden.

Hoe heb je van het begrip escape rooms gehoord?

“Mijn vriendinnen hebben mij voor mijn verjaardag uitgenodigd voor een escape room. Zij vonden dat namelijk heel erg passen bij mij.”

Waarom ben je een escape room begonnen?

“Na het spelen, dacht ik, dit wil ik ook. Ik wil de puzzel en trucs zelf bedenken en nog uitbreiden. Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik ben begonnen met trucs uit te schrijven. Dit ging mij goed af en vond het erg leuk om te doen. Daarna ben ik een simulatie gaan maken en heb dit aan een aantal mensen laten zien en zo is het balletje gaan rollen.”

Wat maakt jullie escape room anders of speciaal tov andere escape rooms?

“Onze escape room is anders door de special effects. Deze zijn zo uniek en met de hand gebouwd. Dit maakt het spel heel bijzonder.”

Gaat er nog iets veranderen aan de escape room? Hoe ziet jullie escape room toekomst er uit denk je?

“Ja. Wij zijn bezig met het opzetten van single en double inschrijvingen. Vaak ben je met zijn tweeën en weet je soms niet wat je moet doen (denk aan stelletjes of mensen die een 2/3de date hebben). Dan ga je vaak maar uit eten. Speciaal voor deze mensen willen wij bepaalde avonden aanbieden, dat ze zich kunnen inschrijven en zo met onbekende een team gaan vormen.

Daarnaast willen we ook nog een thema kamer bouwen. Dit houdt in dat deze kamer zich compleet aan het “seizoen” aanpast. Zo is het met kerst een kerst thema, met carnaval een carnavals thema, met pasen een pasen thema etc.”

Wij zijn erg benieuwd. Ben jij al bij Escape Uden geweest? Meer informatie over Escape Uden.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest