Schrijf je nu in voor de Online Escape Competitie 2023

december 22, 2022 | Nieuws | Karin Goumans

Ieder jaar organiseert Escape Mystery de ‘Online Escape Competitie’. Vanaf volgend jaar januari gaat het weer van start. Dit keer met drie gloednieuwe online escape rooms. Lukt het jullie een van de klassementen te winnen?

Hoe gaat het in zijn werk?

Met een team van 2 tot 4 spelers speel je drie keer een online escape room. Je neemt het op tegen alle andere teams die meespelen. Elke escape room zal zo’n 1 a 2 uur duren en je hebt 2 weken de tijd om hem te voltooien. Na deze twee weken worden er verschillende klassementen opgemaakt en komt de volgende escape room online. Na drie rondes van elk twee weken, tussen 15 januari en 25 februari, is de winnaar van de Online Escape Competitie bekend!

Per team kost het 80 euro. Hiervoor krijg je dus drie gloednieuwe virtuele escape rooms en een spannende competitie! Elke escape room is een virtuele 360° escape room zoals je van Escape Mystery gewend bent.

Drie speelrondes

De speelrondes beginnen vanaf 15 januari en eindigen op 25 februari 2023.

Ronde #1: 15 jan – 28 jan
Ronde #2: 29 jan – 11 feb
Ronde #3: 12 feb – 25 feb

In elke virtuele escape room zijn aanwijzingen en puzzels te vinden waarmee je stap voor stap dichter bij het eindantwoord komt. Je kan gebruik maken van alle middelen die je kan vinden. Soms heb je het internet nodig, soms moet je samenwerken en soms moet je goed zoeken in de digitale ruimte.

Naarmate de tijd vordert komen er hints beschikbaar. Zo kom je nooit vast te zitten en lukt het iedereen om de virtuele escape rooms uit te spelen. Deze escape rooms zijn speciaal gemaakt voor deze competitie. Voor alle deelnemers zijn alle puzzels en locaties dus nog volledig onbekend.

Ga als team voor de snelste tijd en win!

Iedere escape room bestaat uit drie delen die na elkaar of op verschillende dagen gespeeld kunnen worden. Je kunt dus op eigen gekozen momenten gezellig gaan spelen. De escape rooms beginnen elke keer met een sprintpuzzel. Dit is een korte puzzel waarmee de snelste teams al binnen enkele minuten klaar zijn. Deze puzzel telt mee voor het sprintklassement. Dit is een klassement waarin de puzzelaars die in korte tijd kunnen knallen zich onderscheiden.
Dan volgen er nog twee wat langere rondes met uitgebreidere puzzels waarin teams de beste tijd voor het algemeen klassement veilig kunnen stellen.

Er zijn dus drie soorten klassementen waarin alle teams meestrijden. Het sprint klassement, algemeen klassement en het ronde klassement. In elk klassement zijn mooie prijzen te winnen! Na elke ronde worden de klassementen opgemaakt en worden de rondewinnaars bekend gemaakt.

In alle klassementen zijn er meerdere prijzen te winnen. Er komt een ‘escaperoom verrassingspakket’ met bijvoorbeeld fysieke puzzels en fysieke escape room spellen. Daarnaast krijgen de winnaars van de klassementen toegangscodes voor alle escape rooms van Escape Mystery en kunnen ze het jaar er op weer gratis met de competitie mee spelen om hun titel te verdedigen.

Schrijf je nu in en krijg korting

Speciaal voor onze bezoekers en volgers van Escape Rooms Nederland heeft Escape Mystery een kortingscode beschikbaar gesteld. Je krijgt met deze kortingscode maar liefst 10 euro korting!

Kortingscode: escaperoomsnederland_17489627

Ben je enthousiast geworden en wil je iets tofs doen samen met je vaste escape team, collega’s of familie? Inschrijven kan nog tot 15 januari.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest