Section 39 nieuwe online escaperoom

augustus 12, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

Wil je iets iets unieks doen of organiseren voor je collega’s of vrienden? Boek dan Section 39. Section 39 is een nieuwe online escaperoom voor tussen de 4 en 400 personen. De beleving bestaat uit professioneel geschoten audio en video-content, verschillende unieke webpagina’s, een telefoonserver en een uniek ontwikkeld webportaal. Hierdoor zit je samen met je collega’s/vrienden helemaal in het verhaal.

Section 39 is geproduceerd door Gloeidraad, een Utrechtse Escape Room productie-studio.Section.

Sluit je aan bij Section 39 en ontrafel het mysterie

Door heel Nederland verdwijnen er verdachten in rechtzaken, ze lijken van de aardbodem verdwenen. Sluit je aan bij speciale eenheid ‘Section 39’ en ontrafel het mysterie!

Tijdens het spel geef je als team je opdrachten door aan de veld-agent, die vervolgens jullie keuzes uitvoert. Jullie keuzes bepalen de voortgang van het verhaal. De unieke software, verdeelt puzzel-informatie gelijkmatig over de spelers; puzzels kunnen alleen worden opgelost door individuele informatie te delen.

Deze ervaring is gemaakt voor bedrijven en grote groepen, maar is ook zeker speelbaar voor consumenten. Per groep kunnen er tussen de vier en zeven spelers gelijktijdig spelen. Willen jullie met meerdere groepen spelen? Ook dat is mogelijk.

Wat heb je nodig, hoe boek je en wat zijn de kosten?

Om Section 39 te spelen heb je slechts drie dingen nodig:

  1. Een pc/laptop met een stabiele internetverbinding
  2. Google chrome
  3. Chat/video-client zoals Webex, Zoom, Teams, Meet etc.

De beleving duurt ongeveer 60 minuten. Er wordt geen tijdslimiet gehanteerd waardoor iedere groep wint! De ervaring is ontwikkeld in het Engels en alle video’s zijn Nederlands ondertiteld. Section 39 kost €19,50 per persoon (excl. BTW).

Boek zelf een tijdslot naar keuze. Jullie spelhost (of hosts) staat tijdens de ervaring klaar om zeker te zijn dat iedereen de ultieme ervaring beleeft! Ben je klaar met spelen? Dan komen jullie terug in de hoofd-ruimte, waar de host een persoonlijke feedbacksessie houd en de belangrijkste highlights met jullie bespreekt. Daarnaast is er natuurlijk een prijsuitreiking: Welk team was het snelst?

Ben jij enthousiast en wil jij weten wat Section 39 voor jou en je bedrijf/vrienden kan betekenen? Stuur ze een mail, ze maken graag een persoonlijke offerte op maat.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest