Seizoen 2 Code van Coppens gaat 2 april van start

maart 31, 2022 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Vorig jaar hebben we vanaf 3 januari 2021 6 weken lang elke zondag mogen genieten van de Belgische broers Mathias en Staf Coppens. Ze waren toen voor het eerst te zien op de Nederlandse televisie met hun programma Code van Coppens; De Wraak van de Belgen.

2 april 2022

Dit keer word het uitgezonden op de zaterdagavonden. Over 2 dagen, zaterdag 2 april 20:30, start het tweede seizoen van Code van Coppens; Wraak van de Belgen. In de eerste aflevering gaan Britt Dekker en Martien Meiland de strijd aan tegen Rutger van Barneveld en René le Blanc.

Net zoals vorig jaar moeten een aantal bekende Bekende Nederlands proberen uit spectaculaire escaperooms te ontsnappen. Het concept staat bekend om puzzels te verwerken die je in een echte escaperoom niet tegen zult komen, omdat ze dan te gevaarlijk zouden zijn. 


Dit grappige koppel Martien en Britt bijten de spits af en is meteen een mooie start van dit seizoen. De interactie tussen deze twee is gegarandeerd lachen. Ook dit keer word er veel durf, doorzettingsvermogen en lef gevraagd om zo snel mogelijk de escape room te verlaten.

Alle deelnemers van seizoen 2

Alle deelnemers zijn inmiddels bekend. Zo ook een aantal thema’s van de escape rooms. Yolanthe Cabau en Loes Haverkort gaan op bezoek bij een taxidermist, een opzetter van dieren. Dennis van der Geest en Niels van Baarlen zijn hun tegenstanders. Katja en Birgit Schuurman trotseren de escape room noodlanding en nemen het hierbij op tegen Pia Douwes en Carolina Dijkhuizen. De dames van OG3NE en oud-profvoetballers Anouk Hoogendijk, Glenn Helder en Roy Makaay moeten zien te ontsnappen uit een mortuarium.

Ook Frans Duijts en Wolter Kroes, Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert, Tanja Jess en Charly Luske, Sandra Schuurhof en Evelien de Bruijn, Sergio Vyent en Victor Abeln, Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven, Tooske en Bastiaan Ragas en Airen Mylene en Taeke Taekema wagen zich in het tweede seizoen van Code van Coppens aan escape rooms vol mysteries.

We zijn ontzettend benieuwd hoe dit keer alle escape rooms eruit gaan zien en welke puzzels de Bekende Nederlands op moeten lossen. Ook zijn we benieuwd welke nieuwe ontwikkelingen op escaperoom gebied te zien zijn in de komende afleveringen.

Mathias en Staf Coppens is een hilarisch duo en we hebben wat afgelachen de vorige keer. Wij gaan zeker weer kijken, jullie ook?

Code van Coppens is vanaf 2 april 2022 iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

bron:https://www.broadcastmagazine.nl/radio-televisie/televisie/britt-dekker-en-martien-meiland-openen-nieuw-seizoen-code-van-coppens/

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest