Sherlocked Amsterdam Escaperoom van de maand februari 2016

februari 1, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Bij Escape Rooms Nederland staan we voor kwaliteit en zullen we dat op allerlei manieren naar buiten brengen en zorg voor dragen. Wij willen nu bepaalde escaperooms extra in het zonnetje zetten. Vanaf 1 februari 2016 zal Sherlocked uit Amsterdam onze Escaperoom van de maand zijn. Dit houdt in dat we een diepteinterview gaan doen met de eigenaren om zo meer te weten te komen en hopelijk enkele tips kunnen delen over hoe Sherlocked de leider in mystery experiences is geworden zoals we ze allemaal kennen. Dit zal ergens in deze maand gepubliceerd worden op deze website.

Sherlocked uit Amsterdam

Sherlocked is niet de eerste escaperoom van Nederland, maar dankzij de uitzending van DWDD heeft deze escaperoom er wel voor gezorgd dat het begrip escaperooms een vogelvlucht genomen heeft. Inmiddels bijna 300 escaperooms in Nederland. Sherlocked wordt gezien als het kwaliteitslabel in Nederland voor goede escaperooms van hoge kwaliteit. Iedereen die beide kamers van Sherlocked gespeeld heeft zal beamen dat deze van erg hoge kwaliteit zijn.

Escape Room van de Maand februari

Escaperoom van de maand wordt hopelijk een maandelijks terugkerend iets waarbij we een escaperoom extra aandacht geven die het verdiend. Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend? Laat het ons weten.

Meer informatie over Sherlocked

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest