Sherlocked lanceert mobiele applicatie The Vault

augustus 3, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Sherlocked heeft vandaag een gloednieuwe applicatie gelanceerd in de Apple App Store. Sherlocked kennen we al van veel dingen als het gaat om escaperooms in Nederland. De applicatie ‘The Vault’ is een eerste kennismaking met escaperooms en een homage aan de eerste escaperoom games op de iPhone. Deze app is op zichzelf te spelen je hoeft The Vault niet gespeeld te hebben. Het is juist de bedoeling dat je het speelt vóórdat je The Vault gaat spelen. The Vault-app dient als proloog voor de daadwerkelijke break-in experience. Het bevat zelfs al enkele hints. Voor Sherlocked een mooie manier om het verhaal extra verdieping te geven. Iets dat Sherlocked niet vreemd is.

De puzzels in de game zijn leuk. Niet super complex en ideaal om de sfeer te proeven die de mystery experiences in de Beurs van Berlage ook uitademen. De graphics zijn erg strak en het sfeertje is lekker mysterieus. Klik op objecten, zoek cijfers, schuif puzzels, het zit er allemaal in. De strijd om de families, die ook aanwezig is bij de offline The Vault is ook al in deze app te zien. Kun jij het geheime object vinden en bij jij waardig om The Vault te spelen? Download hem in de App Store. De Android-versie is ook beschikbaar. Sherlocked geeft aan wel voor nieuwere modellen alleen.

2016-08-01 09.20.40

2016-08-01 09.23.02

De iPhone-applicatie van Sherlocked heeft qua gameplay en graphics veel weg van The Room. The Room is een spel waarbij je ook puzzels en raadsels op moet lossen. Qua look & feel heeft het erg veel overeenkomsten. Alleen maar goed, want na meer dan 6000 mensen heeft The Room een gemiddelde van 5 sterren.

Heb je de The Vault al gespeeld? Deel dan je ervaring met ons.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest