Sneak Peak nieuwste Horror Real Life Game

januari 25, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

De makers van Amsterdam Catacombs en Entered: I Can Hear you, komen nu met een gloednieuwe Horror Real Life Escape Game. Meggy Pepelanova, Alexander Gierholz & Jeroen van Hasselt hebben de handen ineen geslagen en zetten binnenkort hun nieuwste creatie neer: The Nightmare of Eveline Shadow.

Teaser The Nightmare of Eveline Shadow 

We zijn heel erg benieuwd en mogen met trots jullie de eerste beelden van deze horror sensatie laten zien!

De ervaring zal zich afspelen op meerdere verdiepingen van een premium hotel vleugel in Amsterdam en er zullen meerdere professionele acteurs zijn.

Eveline Shadow het verhaal

Horrorschrijfster Eveline Shadow is bezig met haar nieuwste boek vanuit haar hotelkamer, toen ze mysterieus verdween. Sindsdien is er iets aan de hand; haar aanwezigheid is nog steeds voelbaar. The Nightmare of Eveline Shadow is een verhaal-gedreven horror gamebeleving met professionele acteurs, die je opslokt in de ijzingwekkende gangen van een premium hotel in Amsterdam.

De real-life horror game zal een zeer exclusieve draaitijd hebben beginnend in het eerste kwartaal van 2021.

The Nightmare of Eveline Shadow zal een zeer beperkte en exclusieve release hebben. Kun jij net als ons niet wachten en wil je meteen kunnen boeken als ze open gaan? Schrijf je dan nu in op de website als je je plek wilt veiligstellen. Eenmaal aangemeld, maak je als een van de eerste kans op het boeken van tickets. Je krijgt zelfs een paar dagen voorsprong op de rest van het publiek.Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Pin It on Pinterest