Speel nu de gratis online escape MisdaadZ!

oktober 1, 2020 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

In samenwerking met Escape Room Egmond en Tazama heeft AZ deze online escaperoom MisdaadZ ontwikkeld. Een bijzondere en unieke gelegenheid om als voetbal en AZ Fan een kijkje te nemen in het AFAS Stadion. Je komt als deelnemer op plekken waar je normaal gesproken niet kunt komen.

Waar gaat het spel over?

“Beweeg je door de gangen van het AFAS Stadion en help het shirt van Teun Koopmeiners terug te vinden! Door middel van unieke 3D-fotografie ontdek jij het stadion zoals nooit tevoren. Kijk, lees en luister goed en wie weet heb jij de online-escaperoom MisdaadZ straks opgelost!”

Het spel

Het spel neemt één tot twee uur in beslag. Perfect voor een avondje vermaak thuis met het gezin of met vrienden. De online escaperoom is geschikt voor één tot vier spelers. Speel het met je gezin of met vrienden op afstand door middel van een videoverbinding. Kinderen vanaf acht jaar kunnen al meespelen.

Reserveer een tijd

Dit is niet iets wat je zomaar even tussendoor doet. Reserveer een tijdstip, trommel je gezin of vrienden op. Zet je laptop of computer klaar, leg pen en papier klaar en start het spel. Zorg voor een goede internetverbinding.

Wil jij helpen het shirt van Teun Koopmeiners terug te vinden? Reserveer dan hier

Bedank ze met een Donatie & WIN

Ook  deze escape room is ontstaan in Corona Tijd. Om de makers van dit spel te bedanken en hun te steunen in deze tijd kun je vrijwillig een donatie achterlaten. Dat kunnen zij heel goed gebruiken in deze tijd!

Als je doneert zijn er ook nog eens leuke prijzen te winnen. Onder alle donaties worden de volgende prijzen verloot.

  • Online Meet & Greet met Teun
  • 5 x een gesigneerd T-shirt
  • 5 x een gesigneerde voetbal
Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest