Stem op escaperoom als beste uitje van Nederland!

mei 31, 2018 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Over enkele dagen weten we wat het beste uitje van Nederland is. Vanaf 7 april 2018 is de strijd losgebarsten aldus de website van ‘De Beste van Nederland’. In dit TV-programma, gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan. Jouw stem is nodig om de winnaar te bepalen. Er zijn meerdere categorieën in deze wedstrijd waar Uitstapjes er een van is. In deze categorie zijn we trots dat van de 18 genomineerden er 2 escaperooms aanwezig zijn om de felbegeerde titel ‘Beste uitje van Nederland 2018’ te mogen bemachtigen.

Jij wil natuurlijk toch ook dat een escaperoom op de eerste plek gaat eindigen. Wij in ieder geval wel. Stem daarom mee, stem op een escaperoom als beste uitje van Nederland!

Escaperoom als beste uitje

The Great Escape uit Zwolle en Kamer 237 uit Volkel, eenieder wel bekend als het goed is, zijn de genomineerden die wij natuurlijk bovenaan willen zien eindigen. Een escaperoom is absoluut het beste uitje van Nederland. Bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeestjes, een escaperoom is het perfecte uitje, eigenlijk al jaren lang.

“We bieden een totaalbeleving. Vanaf het moment dat je over de drempel stapt tot het moment dat je met een nieuwe ervaring de deur weer uitstapt”, aldus Stefan Trimbach, eigenaar van Kamer 237 in Volkel

“Een escape room is een geweldige beleving waar samen werken centraal staat, alle zintuigen worden geprikkeld om het gemeenschappelijke doel te bereiken.”, aldus Johan Post, mede-eigenaar van The Great Escape in Zwolle

De presentatie van de Beste van Nederland is in handen van RTL gezicht Kevin Brouwer en zangeres Raffaëla Paton. De nummer 1 wordt over 4 dagen (3 juni) bekend gemaakt op de website van De Beste van Nederland. Je hebt dus nog even om te stemmen.

Stem op een escaperoom!

Zonder jouw hulp komt er geen escaperoom bovenaan als beste uitje van Nederland. De tijd is nu! Stemmen kan op https://www.debestevannederland.tv/polls/uitstapjes.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest