Studenten spelen deze week gratis escaperoom bij Hogeschool Utrecht

september 18, 2023 | Nieuws | Karin Goumans

Alle studenten van Hogeschool Utrecht kunnen vanaf vandaag t/m donderdag 21 september de gratis mobiele escaperoom ‘Security Showdown’ spelen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus ben jij student bij Hogeschool Utrecht en zijn je escape room buddy’s/medestudenten beschikbaar? Pak deze kans!

Verhaal

Is jouw team klaar om jullie security skills te testen? Neem het op tegen de Hogeschool Utrecht en bewijs dat jouw team het beste is in het oplossen van de mobiele escaperoom die vanaf vandaag op het USP (Utrecht Science Park) staat. Ga de uitdaging aan en zet je cybersecurity-kennis en skills in om de eer van de universiteit hoog te houden! 

In de escaperoom gaan deelnemers actief de strijd aan tegen cyberdreigingen. Tijdens het spel kom je voor keuzes te staan die je ook kunt tegenkomen op de werkvloer, waardoor je risico’s in jouw (toekomstige) dagelijks werk sneller zult herkennen. Een mooi educatief en leerzaam randje!

Waar en wanneer?

 • Teams: Minimaal 3 en maximaal 8 leden (ideaal is 5).
 • Datum: 18 t/m 21 september
 • Locatie: USP, naast het van Unnikgebouw (zijde ingang/terras Basket)
 • Duur sessie: 45 minuten (inclusief nabespreking)
 • Tijd: Kies een moment dat jullie uitkomt
 • Deelname is gratis!

Hoe werkt het?

Trommel een leuk team van maximaal 8 leden op. Door middel van samenwerken probeer je door het oplossen van puzzels zo snel mogelijk uit de escaperoom te komen. De dagwinnaars (team met de snelste tijd) ontvangen een prijs!

Schrijf je nu in!

Je kunt je nog snel inschrijven via de website. Ga via de knop naar de inschrijfpagina en klik rechts op de rode knop met “Tickets ophalen”. Wacht niet te lang en boek nog snel deze gratis escaperoom beleving.

Bron: https://students.uu.nl/nieuws/nog-een-paar-plaatsen-beschikbaar-voor-gratis-escaperoom

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Pin It on Pinterest