Team Trapped Venlo Escaperoom van de maand april 2016

april 1, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Bij Escape Rooms Nederland is kwaliteit enorm belangrijk. We zullen dat op allerlei manieren laten zien. De Escaperoom van de Maand is daar een belangrijk onderdeel van. Vorige maand was het De Loods in Uden die escaperoom van de maand was. De maand april staat in het teken van een escaperoom in Venlo. Vanaf 1 april 2016 zal Team Trapped in Venlo onze Escaperoom van de maand zijn. Dit houdt in dat we een diepteinterview gaan doen met de eigenaar om zo meer te weten te komen en hopelijk enkele tips kunnen delen over waarom Team Trapped zo uniek is en wat de eigenaren Jeroen en Bastiaan zover heeft gekregen om een escaperoom te beginnen. Dit interview zal ergens in deze maand gepubliceerd worden.

Team Trapped Venlo

Deze escaperoom in Venlo is niet de eerste van Venlo is geopend. Er is nog een escaperoom die eerder was. Inmiddels is er ook al weer 1 in Venlo gesloten. De escaperoom heeft in de omgeving verschillende concullega’s zitten. De provincie Limburg telt inmiddels 22 escaperooms. De reviews van deze escaperoom zijn erg positief en zelf zijn we ook erg enthousiast over deze escaperoom. We hebben deze escaperoom als een van de allereerste gespeeld. De eigenaren hebben inmiddels al weer verschillende verbeteringen toegevoegd om de kwaliteit en beleving nog beter te maken.
De escaperoom wordt gezien als een van de beste van Nederland en is dan ook een regelrechte aanrader om gespeeld te hebben.

Escape Room van de Maand april

Escaperoom van de maand is een maandelijks terugkerend iets waarbij we een escaperoom extra aandacht geven die het verdiend. Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend? Laat het ons weten.

Meer informatie over Team Trapped Venlo

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest