The Black Hawk is terug: Whatsapp escape game Project Escape

maart 23, 2020 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Blackhawk was voor het laatst actief in februari 2017. Hij heeft opnieuw jullie hulp nodig. The Black Hawk is een avontuur dat je samen speelt met je vrienden via een Whatsapp-groep. De designers van Project Escape hebben een escape game gemaakt waarbij je via je appgroep opdracht ontvangt van je opdrachtgever. Door in te loggen op geheime websites, social media te doorzoeken en je telefoon op meerdere manieren te gebruiken kun je alle geheimen ontrafelen. Je spreekt een tijd af met je vrienden en je geheime opdrachtgever contacteert je met alle instructies. Je hebt 60 minuten de tijd.

Vanuit huis te spelen

Om de eenzaamheid tegen te gaan en jou en je vrienden toch een Project Escape-avontuur te kunnen leveren hebben we de afgelopen tijd al onze energie gestoken in een ervaring dat je thuis kunt spelen. We bieden je een escape ervaring die we met al onze passie hebben gemaakt., aldus Mark Smolenaars, eigenaar Project Escape. Je speelt met 2-6 vrienden samen op afstand (ideaal met 4 volgens de makers).

Help Pigeon de chatbot uit 2198

In 2198 is een profeet aan de macht die de hel op aarde heeft losgelaten. Een chatbot genaamd Pigeon, komt uit die toekomst om een gebeurtenis in het heden tegen te houden. Hou je deze gebeurtenis tegen, dan red je de toekomst van de profeet. Een geheim agent staat klaar in het veld om de fysieke acties uit te voeren. Jij zorgt voor de goede informatie op het juiste moment, zodat hij kan toeslaan. Help ons de wereld in de toekomst te redden van deze tiran.

De eerste 50 groepen spelen met korting voor 25 euro per groep. Daarna betaal je 35 euro per groep.

Boek Black Hawk | Meer informatie

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest