The Great Escape bouwt nieuwe escape room in Zwolle

juli 30, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Op 14 augustus opent een nieuwe escape room op de Westerlaan in Zwolle. Prison Cell zal de tweede escape room van The Great Escape gaan zijn. Ze hadden al een succesvolle escape room The Mailroom. Ook in de nieuwe escape room heb je 60 minuten om te ontsnappen.

De eerste escape room van The Great Escape was voor 12 en ouder, deze nieuwe escaperoom is pas vanaf 16 jaar te spelen. Al meer dan 5000 mensen werden in The Mailroom opgesloten. We zijn benieuwd wanneer The Prison Cell dat getal gaat bereiken. Als ze een 50% bezettingsgraad halen met 49 sessies per week en 4 personen gemiddeld duurt het 51 weken voordat ze die 5000 mensen gaan bereiken.

The Prison Cell heeft net als enkele andere escape rooms in Nederland, een gevangenis thema. Meer is er ook nog niet van bekend. Verhaallijn niet, puzzels niet, maar ook de diepgang elementen niet. Prison Cell moet een compleet nieuw ontsnappingsspel gaan worden. Er is bewust gekozen voor een gevangenis thema waarbij geluisterd werd naar de feedback die door spelers van de eerste kamer werd gegeven. In de Prison Cell gaat het er bikkelhard en levensecht aan toe. Meer technische elementen, verassingen en actie elementen gaan het uitdagender maken dan ooit.

The Great Escape opent op 14 augustus haar deuren van de nieuwe kamer en is toegankelijk voor groepen van 4-6 spelers vanaf 16 jaar.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest