The Real Life Game Tracing Thomas Fort Eiland IJmuiden

mei 9, 2018 | Nieuws | Mike van Hoenselaar 2 Comments

“De politie staat voor een raadsel. Ouders en klasgenootjes zijn radeloos en de politie heeft meer mankracht – en dus jouw hulp nodig! Durf jij het duistere fort binnen te gaan om Thomas levend terug te vinden?”

Nadat Thomas op mysterieuze wijze is verdwenen is het hele eiland uitgekamd zonder resultaat. De politie staat voor een raadsel. Ouders en klasgenootjes zijn radeloos en de politie heeft meer mankracht – en dus jouw hulp nodig! Durf jij het duistere fort binnen te gaan om Thomas levend terug te vinden?’ 

Heb jij altijd al in de huid willen kruipen van een echte rechercheur? Dat kan nu bij het nieuwe real life game ‘Tracing Thomas’! Vanaf donderdag 10 mei wordt op Fort Eiland IJmuiden een nieuwe experience neer gezet, eentje waarin jij de hoofdrol speelt. Nadat Thomas op mysterieuze wijze is verdwenen is het hele eiland uitgekamd zonder resultaat. Op het eiland is niets wat het lijkt. Zodra je het fort betreedt, stap je een ondergrondse wereld binnen vol donkere en benauwende gangen. Een labyrint van geheimzinnige kamers waar de tijd stil heeft gestaan.

Tracing Thomas speelt zich af op Fort Eiland IJmuiden en is alleen te bereiken per boot. In duo’s of trio’s ga je gedurende drie uur op zoek naar Thomas door middel van het zoeken naar aanwijzingen en het ondervragen van getuigen. Er wordt gebruik gemaakt van acteurs maar het is géén theatervoorstelling. Je moet dus zelf actief deelnemen aan het spel om het raadsel te ontcijferen. Alles met maar één doel: Thomas zo snel mogelijk terug vinden!

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de trailer want die ziet er geweldig uit!

Wij zijn in ieder geval erg enthousiast geworden en kunnen niet wachten totdat we hem mogen spelen. Meer informatie kun je vinden op: http://www.tracingthomas.nl

Data tryouts

do 10 Mei 2018 – 19:30 uur
vr 11 Mei 2018 – 19:30 uur
zo 13 Mei 2018 – 15:15 uur
vr 18 Mei 2018 – 19:30 uur
za 19 Mei 2018 – 19:30 uur
zo 20 Mei 2018 – 15:15 uur

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2 Comments

 1. Avatar

  Imh de Ridder

  Lijkt mij heel gaaf om een keer te doen,
  Vraag is met hoeveel personen maximaal tegelijk je dit event kan boeken.
  Aangezien we opzoek zijn naar een uitje voor een sportvereniging waar er meestal 25 á 30 personen zich voor opgeven ?
  Dit zou dan gaan om een datum in september pas.
  Hartelijke groet Ingrid de Ridder

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest