The Secret World of Deception, nieuwe kamer The Escape Room Roermond geopend

september 6, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Deze maand is er nog een escape room bijgekomen. We hadden er al 10 op een rij gezet die in september de deuren zouden openen, maar The Escape Room Roermond opent deze maand ook hun tweede kamer.

Oude familiemachten streven al eeuwenlang naar volledige wereldheerschappij. Regeringen, Illuminati en olie- en geldimperiums bouwen in het geheim aan de Nieuwe Wereldorde, waarin iedereen ondergeschikt wordt aan de Grootmacht van geld en overheersing. Wat is de betekenis van de twee papyrusrollen uit het graf van Toetanchamon? Je speelt dit spel met minimaal 4 en maximaal 10 personen tegelijk. Is de groep groter? Dan wordt de groep gesplitst en spelen de groep na elkaar. Vanaf 13 jaar speel je onder begeleiding, vanaf 16 jaar mag je zelfstandig meespelen. Speel vanaf 14 euro p.p.

Zoek naar de geheimen van de oude farao’s en de regeringen en olie- en bankimperiums van deze tijd. Vind het geheim achter de verdwenen papyrusrol en breek de macht van de Nieuwe Wereldorde!

Meer informatie over The Escape Room Roermond

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest