The Undergrounds, escape puzzeltocht door de Zwolse binnenstad

april 5, 2021 | Interviews,Nieuws | Karin Goumans

The Great Escape in Zwolle is natuurlijk ook al een geruime tijd gesloten door de lockdown. We zijn allemaal op zoek naar een uniek uitje wat past binnen de maatregelen van dit moment.
Om toch iets leuks aan te kunnen bieden heeft The Great Escape een nieuwe coronaproof activiteit ontwikkeld: The Undergrounds. Een uitdagende puzzeltocht door de Zwolse binnenstand.

“Iedereen is tegenwoordig aan het wandelen geslagen en wij kregen het idee om dit te combineren met gave puzzels” Vertelt Rebecca Brinkman van The Great Escape.

The Undergrounds

Tijdens deze tocht ga je al puzzelend op zoek naar het ondergrondse tunnelnetwerk wat onder de stad Zwolle schijnt te zitten. Al wandelend en puzzelend ontrafel je de geheimen.

“Het heeft iets weg van een escaperoom, maar je zit hierbij niet opgesloten” Vertelt Wouter ten Kate van The Great Escape.

Wel heeft hij gave puzzels, breinkrakers en leuke verrassingen. Van te voren boek je een tijdslot en ontvang je een activatiecode. Deze code moet je gebruiken om op een geheime locatie spullen te ontvangen die je nodig hebt tijdens deze tocht. Mysterieus!

Coronaproof en voor iedereen geschikt

Er zitten uitdagende puzzels bij. Deze puzzeltocht is zonder begeleiding maar je kunt altijd hints ontvangen via een speciale site. Op deze manier is het voor iedereen geschikt, voor zowel gezinnen als bijvoorbeeld een stelletje.

De tocht is volledig Corona proof. Hij is zonder begeleiding en volledig in de buitenlucht. Je kunt hem met 2 personen spelen of met je huishouden waarbij je je natuurlijk wel aan de geldende corona maatregelen dient te houden. De tocht is ongeveer 2,5 kilometer en kost €12,50 tot €17,50 per persoon (afhankelijk van de groepsgrootte).

Ben je enthousiast geworden, houdt je van wandelen? En wil je gezellig met je partner of je kinderen het mysterie van de binnenstad van Zwolle ontdekken? Reserveer dan nu je tickets.

Wie weet ontdek jij een stukje vroeger en vind jij de geheime ingang.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest