9 Based on 1 reviews

Flashcaperooms

Flashcaperooms zijn niet bij veel mensen bekend. Bij Escape Rooms Nederland pas sinds het voorjaar van 2017. Een flashcape room is een kleinere en snellere variant van de escape room. Het zijn speciale escape rooms waarbij de beleving zo aangepast is dat je niet per se een uur hoeft te spelen. Een Flashcape is dus extra spannend, want je hebt niet 60 minuten om uit deze escaperoom te komen, maar veel minder. Een erg leuk initiatief. Voor ons is het niet per se duidelijk of het nou flash escape room, flashcaperooms of flash-cape-room heet. Het is in ieder geval een leuke naamspeling.

Deze nieuwe variant op escaperooms zijn ook niet in groten getale aanwezig in Nederland. Op dit moment kennen we alleen flashcaperooms bij The Maxx in Veenendaal. Hier zijn 6 flashcaperooms. 3 voor kinderen en 3 voor volwassenen. Hier heb je 3 flashcaperooms waarbij je maar 15 minuten hebt om te ontsnappen in plaats van de meer voorkomende en standaard geworden 60 minuten.

Dus als je extra veel haast hebt of een minder lange spanningsboog, dan is een flashcaperoom een perfecte optie voor jou en je team van escapers! Een verkorte tijd om te spelen is niet alleen bij flashcaperooms van toepassing. Bij veel mobiele escaperooms die je op festivals, feesten en partijen tegen kan komen, daar speel je ook geen heel uur.

Je bent er in ieder geval in en uit in een korte tijd. Een ideaal uitje als je ergens wat aan het drinken bent met vrienden. Je bent zo niet anderhalf uur bezig voor de hele beleving en is het makkelijk te combineren met andere activiteiten.

Bekijk alle informatie over Flashcaperooms escaperooms

Ontdek 1 escape rooms met het thema Flashcaperooms. Deze Flashcaperooms escape rooms zijn zeer geschikt om te spelen als je houdt van Flashcaperooms.

Flashcaperooms (Escape Room Veenendaal The Maxx)

Capaciteit: 2 - 4 spelersOpen sinds: december 2016Minimale leeftijd: 9

Flashcape to The Maxx …. laat je opsluiten en de race tegen de klok kan beginnen. Snelheid is geboden want…


escape-room-locatie-logo

Escapekisten: ideaal voor teambuilding, kinderfeest of evenement

UitgelichtCapaciteit: 2 - 250Minimale leeftijd: 10

Ervaar een mobiele escaperoom op je eigen locatie. Draagbaar, toegankelijk en voelt als echte escaperoom. Start jullie volgende avontuur en huur een escapekist! 🔑

escape-room-locatie-logo

Time Crimes: uitdagende teambuilding ervaring op eigen locatie

UitgelichtCapaciteit: 8 - 90Minimale leeftijd: 12

Time Crimes biedt dé oplossing voor grotere groepen die op locatie een uitdagende spannende teambuilding ervaring zoeken.

escape-room-locatie-logo

Grote groepen Escape Room & City Game op je eigen locatie

UitgelichtCapaciteit: 8 - 800 spelersMinimale leeftijd: 14

Laat je eigen ruimte ombouwen tot een escape room met real life gijzeling of ontsnap in elke omgeving van Nederland & België in city escape! Deze escaperoom komt naar je toe!

escape-room-locatie-logo

Sensatie X-Cube op 20 locaties door heel Nederland te ervaren

UitgelichtCapaciteit: 2 - 6 spelersMinimale leeftijd: 8

In een X-Cube stap je in een avontuur van 30 of 60 minuten. Ontdek een X-Cube in pretparken, entertainment centra (FEC) en vakantieparken. Al vanaf 35 euro te ervaren.

Missen we een escape room volgens jou? No worries. Je kunt hem aan ons doorgeven! Voegen we hem zo snel mogelijk toe! Escape room doorgeven

Pin It on Pinterest