Toverland Sevenum wordt omgetoverd tot grootste escape room

maart 20, 2024 | Interviews,Nieuws | Karin Goumans

Komende maand wordt Toverland omgetoverd tot de grootste escape room van Europa. Na sluitingstijd opent het Limburgse attractiepark voor twee exclusieve avonden zijn deuren voor een spannende Escape Experience.

Let op: niet iedereen kan meedoen, want het betreft een eenmalige winactie.

Kruip in de rol van een beveiliger

Tijdens deze zenuwslopende avond neem je de rol aan van een van de beveiligers van het park, waarbij het jouw taak is om alle codes, raadsels en puzzels op te lossen met jouw eigen team. Kun jij ontdekken wat er aan de hand is… en is het park wel écht verlaten?

Jullie krijgen de opdracht om het 20 hectare grote pretpark te bewaken. Maar al snel merk je dat Toverland na zonsondergang niet verlaten is. “Er gebeuren onverklaarbare dingen“. Het is aan jullie om samen dit mysterie te ontrafelen.

Toverland vaker open in 2024 en 2025: openingskalender bekendgemaakt

“De beveiligingsronde mondt dan ook uit in een spannend avontuur vol codes, raadsels en puzzels.” Toverland belooft een “zenuwslopende en zinderende avond”. De beleving wordt bewust exclusief gehouden. “Daarom bieden we de Escape Experience slechts twee avonden aan”, zegt marketingmanager Bart Jaspers.

Makers en bedenkers van deze Experience

Voor deze Escape Experience werkt Toverland samen met Epic Escape Waalwijk, het bedrijf van Roy Monden en Maurice de Zeeuw.

We bevinden ons nog in gesprek met Epic Escape over dit ambitieuze project. Binnenkort wordt dit interview toegevoegd aan dit artikel.

Winactie

Na een dag vol magie sluiten de poorten van Toverland, maar niet voor jou! Doe mee met deze unieke winactie en maak kans om samen met 5 anderen deel te nemen aan de grootste Escape Experience van Europa (adviesleeftijd 12+). Het speelveld? Het hele attractiepark, helemaal exclusief voor jou en je groep, midden in de nacht!

Deze beleving van twee uur zal plaatsvinden op vrijdag 12 en zaterdag 13 april. Op woensdag 10 april krijgt een groep genodigden alvast een voorproefje. Teams kunnen bestaan uit vier tot zes personen en zullen starten tussen 19.30 uur en 01.00 uur.

Je kunt je gratis aanmelden tot en met zondag 31 maart via de website van Toverland. De winnaars worden o.a. bekend gemaakt via de sociale kanalen, maar ook via een mail op 2 april. Heb je een mail ontvangen? Dan vraagt Toverland je om binnen 2 dagen te reageren, zodat ze weten dat je meedoet met de Toverland Escape Experience. Na de eerste mail zal 2 dagen vóór de Escape Experience nog een mail verstuurd worden met praktische informatie. Niet gewonnen? Dan ontvang je géén bericht. 

Volgens Toverland moeten winnaars sterk in hun schoenen staan. “Ze moeten niet terugdeinzen voor een attractiepark gehuld in duisternis.”

Wie durft………..

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest