Speel gratis de Truth Seekers live video escaperoom

oktober 22, 2020 | Nieuws | Karin Goumans

Een live remote escaperoom speciaal voor de lancering van de nieuwe Amazon Original serie Truth Seekers die vanaf 30 oktober te zien is. EN tot en met 18 november gratis te spelen! Deze virtuele escaperoom is ontworpen door The Escape Game in samenwerking met Amazon Prime Video.

Truth Seekers speelt zich af in een mysterieuze wereld vol humor, angst en onzichtbare monsters. De paranormale spanning, mysterie en sensatie uit de serie gaat gebruikt worden in de live video escaperoom beleving.

Een live video escaperoom is een concept waarbij je op afstand een escaperoom speelt door aanwijzingen aan een acteur te geven. Dit beloofd met het thema van Truth Seekers dus veel goeds.

De serie Truth Seekers

Truth Seekers is een bovennatuurlijke comedy serie over een team van paranormale onderzoekers die samenwerken om spookwaarnemingen in de Amerika op te sporen en te filmen. Al hun avonturen delen ze op een online kanaal zodat iedereen dit kan volgen.

Terwijl ze spookachtige kerken, ondergrondse bunkers en verlaten ziekenhuizen uitzetten met hun reeks zelfgemaakte ‘spookopsporende’ gadgets, worden hun bovennatuurlijke ervaringen frequenter, angstaanjagender en zelfs dodelijker. Ze ontdekken een samenzwering die een ‘Armageddon’ zou kunnen veroorzaken voor het hele menselijke ras.

Reserveer je tijd en speel gratis

Ga diep in het hart van de duisternis om een ​​krachtig en oud magisch boek te vinden om een ​​betovering ongedaan te maken! Baan je een weg naar het mysterieuze kantoor van de curator en ga daar weg voordat het te laat is. Oh ja, je zou wel eens voor verrassingen kunnen komen te staan. Het spookt…..

Probeer in 45 minuten te ontsnappen. Boek online en je ontvangt, minimaal 12 uur voor aanvang van de game, een bevestigingsmail en een Zoom-link voor toegang tot je game. Deel deze link met de rest van je team en je kunt starten! En dit allemaal gratis.

Jij en je vrienden loggen in op Zoom, waar je ontvangen wordt door een begeleider die je tijdens het spel zal helpen. Vind aanwijzingen en los puzzels op om je missie in 45 minuten, of natuurlijk minder, te voltooien.

Er kunnen 8 personen per tijdslot spelen. Reserveer je dus met 4 personen, dan wil dat niet zeggen dat je een game voor jullie zelf boekt.

Alle beschikbare slots zijn te spelen met een tijdverschil van 6 uur. Let daar op als je boekt. De eerste week is al zo goed als vol. Er zijn slots tot en met 18 november. Er zijn maar beperkt reserveringen mogelijk dus wees er snel bij voordat je te laat bent!

Wij hebben gereserveerd voor 2 november om 21:00 onze tijd! Zien we je dan?! 🙂

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest