Van puzzel crush naar sugar rush tijdens het Paasei Mysterie

maart 22, 2021 | Nieuws,Reviews | Karin Goumans

We schreven afgelopen week al over een thuis escaperoom in combinatie met 50 paaseieren.
Het Paasei Mysterie is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen Escaping en Jamin. Escaping kennen we van hun fysieke escaperooms gevestigd in Antwerpen, Utrecht en Breda. Nu komen ze met een thuis escaperoom geheel in het thema Pasen.

Onze ervaring

Wij hebben afgelopen weekend het Paasei Mysterie mogen spelen. We waren zo blij als een ei ;-). Hoe leuk was dit. We hebben het gespeeld samen met onze zoon van 7 jaar. Dit bleek een beetje te lastig voor hem, maar er waren zeker elementen die we hem konden laten uitzoeken.

Het spel bevat 8 puzzels en een bonusspel rondom de paaseitjes. Elke keer als we een opdracht goed hadden mochten we een paasei proeven. Je krijgt een extra punt als je de juiste smaak raadt. Spannend, we konden ons bijna niet bedwingen om niet meer paaseitjes tussendoor te eten. Ze zijn ook allemaal zo lekker en wij werden verrast door de unieke smaakcombinaties.

De combinatie van film materiaal, digitale puzzels en fysiek materiaal uit de toolkit zorgen voor een mooie variatie in puzzels. Voor ieder wat wils. Een spel dat zeker geschikt is voor het grote publiek.
We kregen achteraf ook een digitaal certificaat toegezonden. Een leuk aandenken aan deze eggscape!

We hebben ons heel goed vermaakt en raden het ook zeker aan om dit met Pasen te gaan spelen. Het ziet er naar uit dat we met Pasen ook nog binnen moeten zitten helaas, dus dit is een toffe activiteit. Houd je van chocolade en puzzels? Dan is dit de gouden combinatie!

Het Paasei Mysterie

In deze eggscape room voor thuis gaan jullie paaseieren zoeken anno 2021! In Het Paasei Mysterie draait het allemaal om een gestolen lading paaseieren. Deze gaan jullie samen met detective IJ proberen op te sporen. Alhoewel samen, detective IJ laat jullie graag het harde werk doen… Het lot van deze paaseitjes ligt dan ook volledig in jullie handen! Lukt het jullie om alle puzzels op te lossen en zo de juiste locatie te achterhalen?

De escaperoom Het Paasei Mysterie bestaat uit verschillende papieren items die jullie in een envelop ontvangen. Deze onderdelen kunnen jullie over een tafel verspreiden, om ze zo goed met je team te bekijken. Vervolgens maken jullie via een online server contact met detective IJ. Via deze server ontvangen jullie telkens video’s van IJ en kunnen jullie de oplossingen aan hem rapporteren.

Gaan jullie deze paasdagen de uitdaging aan om de eitjes te zoeken? Wacht niet te lang en bestel deze heerlijke eggscape!

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest